Geen Palestijnse Staat, Palestijnen & Geen Nakba? Chutzpa!

Voor lange tijd is ons verteld dat er in het toenmalige Palestina geen Palestijnen zouden hebben gewoond; het was een verlaten en zowat onbewoond gebied wat er maar verwaarloosd en onbewerkt bijlag. Om die reden, zo luidt de officiele redenering, zouden er dan ook geen Palestijnen uit dit gebied verdreven kunnen zijn. De Franse fotograaf, Félix Bonfils, reisde in 1800 enkele malen naar o.a. Palestina en nam daar vele fotos van verschillende plaatsen. Daar er geen enkele Palestijn op waar te nemen is, konden de Palestijnen er dan zoals gezegd, ook niet hebben gewoond. Die kwamen daar pas veel later als invallers om er de Jihad tegen de Joden op touw te zetten. Daarnaast zou de Rotskoepel van Omar in Jeruzalem oorspronkelijk een synagoge zijn geweest. https://palestineisraelconflict.wordpress.com/2013/02/13/9000-photographs-and-israel-1800s-with-no-trace-of-displaced-palestinians  Het geheel laat zich eerder lezen als een van de vele oppervlakkig in elkaar  geknutselde en  fragmentarische nieuwsberichten in de kranten en via het nieuws over de televisie waar men het dan heeft over Islamitische terroristen. Een Islamitische website heeft echter iets meer te vertellen; http://www.islamweb.net/article/28653/the-zionistic-invasion-of-palestine  Daar lezen we o.m. dit:

“The Palestinians were as deeply entrenched in their country on the eve of the Zionist venture as any citizenry or peasantry everywhere. The contemporaneous photographic collection of Félix Bonfils (1831-85) and his son Adrien (1860-1929) is visual testimony to this fact. No less telling is the evidence of the many European artists and painters who visited Palestine before the advent of Zionism, e.g, William Henry Bartlett (1805-54), David Roberts (1796-1864), Edward Lear (1812-88), and William Holman Hunt (1827-1910).” (vetdruk toegevoegd)

In het recente verleden hebben we het vaker gehad over de Nieuwe Israëlische historici, Joodse historici die het verhaal als zouden er zich geen Palestijnen hebben bevonden in het Palestina van vóór de komst van de Zionistische Joden, intussen hebben weerlegd. En hiermee werd tegelijkertijd de volgende uitlating van een van de Israëlische premiers uit het verleden, Golda Meir, als een mythe de wereld uitgeholpen; Meir zei dit:

“There were no such things as Palestinians. When was there an independent Palestinian people with a Palestinian state? It was either Southern Syria before the First World War, and then it was a Palestine including Jordan. It was not as though there was a Palestinian people in Palestine considering itself as a Palestinian people and we came and threw them out and took their country away from them. They did not exist.”

De waarheid is echter dat de Palestijnen een eigen regering, munteenheid en postzegels hadden die allemaal wijzen op een Palestijnse staat! En er zijn er vandaag de dag nog maar weinigen die weten dat Golda Meir ooit eens erkende dát er ook een Palestijnse staat was via een door haar handgeschreven postkaart! En op visums was het stempel State of Palestine te lezen!

 

President Harry S. Truman: Een Onbelangrijke Figuur.

 

Een van de eersten die Israël als staat zou erkennen nadat die door toenmalig eerste minister-president van Israël, David Ben-Gurion op 14 mei 1948 was uitgeroepen, was de Amerikaanse presidentskandidaat, Harry S. Truman. Truman (die al president was), werd tijdens de presidentsverkiezingen op 2 november 1948 herkozen als 33ste president van Amerika. In die tijd werd hij echter door velen gezien als de minste kanshebber en werd hij ook niet (meer) zo hoog geacht. Dit veranderde echter nadat Truman tijdens de presidentscampagnes een bijzonder persoon aan boord van zijn verkiezingstrein kreeg. Deze bezoeker was niemand minder dan de Amerikaans-Joodse Zionist, Abraham Feinberg, die een koffer met $2.000.000 in cash bij zich had. Die waren voor Truman bestemd, op voorwaarde….dat hij als zittende president Israël als staat zou erkennen. En slechts elf minuten nadat Israël door Ben-Gurion als staat was geproclameerd, erkende Truman Israël, en….dit bezorgde hem een verbijsterende verkiezingsoverwinning! Truman was een Vrijmetselaar van de 33ste graad.

 

De Nakba, ofwel, De Grote Catastrofe.

 

Doordat Israël nu erkend was als staat, werd hierdoor eveneens de Nakba (De “Grote Catastrofe” zoals die door de Palestijnen wordt genoemd) mogelijk gemaakt. De Nakba kenmerkte de grootschalige genocide van de Palestijnen door terroristische Zionistische Joden. Eigenlijk waren de problemen voor de Palestijnen al begonnen vóór 14 mei 1948; het bloedbad te Deir Yassin op 9 april 1948 werd, vijf weken voor de proclamatie van Ben-Gurion, aangericht door militante Joodse Zionisten. Vele steden en dorpen van de Palestijnse staat zouden dan nog ten prooi vallen aan het Joods-Zionistische terrorisme! Zie voor deze gegevens en meer: https://jamesperloff.com/2016/05/23/harry-truman-the-nakba-and-the mystery-of-the-best-picture-oscar

 

Schandalige Huichelarij.

 

Ondanks de bewijzen van het tegendeel zijn er nog altijd Joodse Zionisten die (en daar woren zij dapper bij gesteund door vele christenzionisten!) beweren dat er nooit Palestijnen zouden hebben gewoond in het Palestina van vóór de komst van de Zionisten, laat staan dat er dan ook een Palestijnse staat zou zijn geweest. En met deze flagrante leugen wordt -uiteraard- ook de Nakba ontkend! En dit is nu het probleem: Als de holocaust (de moord op 6.000.000 Joden gedurende het Hitler-regime in Nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog) wordt ontkend of zelfs maar kritisch wordt beoordeeld, zijn er steeds verschillende Joodse organisaties die heftig beginnen te protesteren. “Ontkenning van de holocaust”, alom klinkt de paniekerige alarmkreet (zónder dat er uitgelegd wordt wát die “holocaust-ontkenners” nu precies te zeggen hebben!) En vooral als er weer eens een inval door het Israëlische leger in Gaza plaastvindt, maken deze organisaties overuren om ook hier “anti-holocaustwetten” erdoor te krijgen. Dit vanwege de vele protestdemonstraties in zowel binnen- als buitenland, waarbij sommigen via het internet de holocaust ontkennen dan wel minimaliseren! Dat men door te ontkennen dat er Palestijnen in Palestina gewoond zouden hebben en er dus geen Palestijnse staat zou zijn geweest, ook de Nakba ontkent, schijnt dan geen probleem te zijn! En dit kan dan ook slechts als schandalige huichelarij worden beschouwd, of met een ander woord: Chutzpa! 

 

Ton Nuiten – Woensdag 1 juni 2016.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.