Idi Amin Dada, President van Uganda vs De Zionistische Joden: Een Verborgen Geschiedenis.

We weten nu dat de verhalen dat de Duitsers tijdens W II lampenkappen hadden weten te produceren van de huid van dode Joden en lichaamsvet, ontrokken aan dode Joden waarmee zij zeep hadden weten te maken, absurde nonsens zijn. Nu was er in het (meer recente) verleden een ándere dictator over wie later ook huiveringwekkende verhalen destijds de ronde deden; één van de gruwelen die deze dictator in die tijd zou plegen, was het bewaren van lichaamsdelen (hoofden o.m.) in  een grote vriezer. Dit waren de resten van zijn tegenstanders die hij tevoren had laten vermoorden. Vlak voor hij andere staatshoofden zou ontvangen, liet hij die ontdooien waarna hij er een maaltijd van liet maken om dit zijn hoge gasten voor te zetten. Die wisten natuurlijk niet, wát zij voorgezet kregen en aten dit gewoon op! Althans…..zo gaat het verhaal over niemand minder dan Idi Amin Dada, dictator van da Afrikaanse natie, Uganda, in de ’70-er jaren.

 

Idi Amin & De Zionistische Joden. 

 

Aanvankelijk had Amin een goede relatie met Israël en haar leiders; hij werd er vaak ontvangen en zijn bezoek ging gepaard met indrukwekkende ceremonieën waarbij hij het hoogste respect ontving. En dit ging allemaal goed en wel door, totdat…..Amin later een draai van 180 graden maakte betreffende zijn relatie met Israël. Wat was nu de reden voor Amin’s besluit om zich tegen de Zionistische leiders te keren? Tijdens een interview vertelde hij dat “de Israelis” gewoon niet te vertrouwen waren. En waaróm niet? Omdat de Israelis die destijds in Uganda verbleven, de economie van dit land bezig waren te wurgen! Om die reden liet Amin die het land uitzetten. Vervolgens werd hij een bondgenoot van de Arabieren en de Palestijnen.

 

Idi Amin & De Protocollen Der Wijzen van Zion. 

 

Zoals al gezegd, liet Amin de Joden Uganda uitzetten omdat die bezig waren, de economie van dit land om zeep te helpen. Tijdens het interview vertelde hij dat dit hun ware doel was, en, “……I have got these books with me and I am sure after we finish here” (als het interview eenmaal zou zijn afgelopen), “I will give you the copy of the book, but you read my copy today here, and you give it back to me. Because if Israel find it, they will buy the whole copy and they don’t want people in the world to see this book I will give you; it is here. It is the book of the Israelis.” Op de vraag van de vrouwelijke interviewer, wát voor boek Amin bedoelt, herhaalt hij met,

“It is the book of the Israelis, which is the teaching of the elders of the Israelis of the Zionist”, waarbij hij een exemplaar van de Protocollen der Wijzen van Zion tevoorschijn haalt. Hoewel Amin de Engelse taal vermoedelijk niet zo goed kende, liet hij wél doorschemeren dat hij datgene wat hij in de Protocollen gelezen had, weer terug zag in wat er in die tijd met de Ugandese economie aan de gang was: De Protocollen behelzen een plan, een samenzwering, om de wereldeconomie te ondermijnen, te wurgen, opdat die uiteindelijk zou worden gecontroleerd door hoge Zionistische Joden! En de ondermijning van de economie van Uganda wat destijds aan de gang was vóórdat  Amin de Israelis uit het land zou verwijderen, was slechts een klein onderdeel van dit plan! https://www.youtube.com.watch?v=5GCgAITOpfc  (“Idi Amin Dada – Jews control America & Europa & Almost Bankrupt Uganda”) Op een site waar de Afrikaanse slavenhandel die door Joden gedomineerd werd, en de relatie tussen Joden en Afrikanen, de invloed die het Zionisme over het hele Afrikaanse continent heeft wordt besproken, hebben we de volgende informatie over Amin:

“During the opening months of his presidency, Amin had close ties with the supremacist Israeli  entity. , forging economic and military alliances with it. “Israeli” military adversors set up training camps for the Uganda air force and infantry and there were routine meetings between Zionist occupation and Uganda officials. The Zionist etity sold Amin jets, tanks and guns of all kind, while its companies became involved in building Uganda’s infrastructure, including houses and roads. In exchange, Amin agreed to assist Zionist efforts to fragment Sudan. “Israel” however, despite te vast involvement it already had in Uganda, was not living up to the agreements it had made with Amin and he began to look elsewhere in the region for assistance. His breakthrough came with none other than Muammar  al-Quadhdhafi, the fallen Libyan leader who had been a thorn in the side of international Zionism from the very beginning of his reign. Quadhdhafit “berated” Amin for collaborating with Zionism and told him the assistance was his as long as he promised to end his ties with the occupier of Palestine. Amin agreed and within two weeks, he had already taken measures to remove all Zionist Jews uot of Uganda and began issuing calls at the UN for “Israel” to be removed as a member and for “Israelis” to be expelled from Palestine back to Britain which he (rightly) viewed as responsible for helping birth the criminal Jewish “state.” He also began actively aid the Palestinian Resistance. Right on queue, like clockwork, the Zionist media began depicting Amin as an “anti-semite” and “brutal dictator” who ran an “terror regime” that “murdered hundreds of thousands of Ugandans beloning to tribes that opposed it.” 

Nadat Amin de Israelis verbannen had, goede relaties was aangegaan met de Arabieren, Palestijnen en Yassir Arafat, (destijds leider van het Popular Front fot he Liberation of Palestine (PFLP  ofwel de PLO), begonnen tegen het einde van de jaren ’70 geruchten de ronde te doen over een waanzinniggeworden dictator, een psychopaat die buitenlandse staatshoofden onthaalde met een schijnbaar smakelijke maaltijd die echter samengesteld was uit de menselijke resten van zijn vermoorde politieke tegenstanders, geruchten die steeds sterker werden zodat een groot deel van de wereld zich uiteindelijk tegen Amin zou keren…..

 

Idi Amin & De Raid on Entebbe. 

 

Op dezelfde site is ook het een en ander beschreven over de Israëlische raid op Entebbe, een actie waarbij Israëlische commandos Israëlische burgers uit handen van terroristen hadden weten te redden:

“It was the “entebbe-crisis” which lasted from June 27th, 1976 to July 4th, 1976, that ultimately lead to the disintegration of Idi Amin’s regime, tarnishing his imag internationally and weakening him internally. Out of the ashes of what the Zionists would call “Operation Entebbe”, President of Tanzania Julius Nyerere would take action against Idi Amin at a time when he viewed the Uganda leader and his army as weak. Nyerere would sending 40.000 troops into the Ugandan capital Kampala in April 1979, the culmination of three years of conflict, where the Tanzanian forces would emerge victorious drive Amin into exile. What isn’t known about these two events, other than that they are indeed connected, is that the Zionist entity fomented and manipulated both of them. The Entebbe Crisis began when the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) allegedly hijacked a plane in Athens and subsequently fly the plane into Entebbe; 98 persons, most of them “Israeli” Jews, were held hostage. The operation was reported worldwide as an act of terrorism with Idi Amin being a “state sponsor of terror.” This narrative, like every other narrative of the Jewish-Zionist media, is a lie. In truth, the hijacking was a false flag, staged by the “Israeli” internal security service, Shin Bet (or Shabak), who had infiltrated the PFLP and planted “all sorts of wild elements” within the organization’s mix. The intention of the operation, other than to undermine Idi Amin, was to weakening the PLO in the eyes of France and the United States. The crisis came to a close when elite “Israeli” occupation commandos raided Entebbe Airport, bringing the Zionist false flag theater to its closing act and rescuing the hostages. “Israeli” Prime Minister Netanyahu’s brother, Yonatan, died during the raid.” http://www.maskofzion.com/2012/04/zionist-infestation-of-africa-zimbabwe.html

 

Idi Amin Dada was zoals we gezien hebben, aanvankelijk goed bevriend met Israël en de Zionistische leiders. Nadat hij merkte dat zij hun beloften aan hem niet nakwamen (en de Joden in Uganda bezig waren de economie te wurgen), keerde hij zich tot andere mogelijke bondgenoten in de regio. Nadat hij de steun van Muammar Ghaddafi verkregen had, ondernam hij maatregelen tegen de Joden die in Uganda verbleven en verwijderde hen uit zijn land. Het gevolg was dat er een wereldwijde Zionistische lastercampagne tegen Amin op touw werd gezet en die zorgde samen met de hulp van de pro-Zionistische president van Tanzania, Julius Nyerere en de Entebbe-crisis voor zijn vlucht in ballingschap. Hij overleed in augustus 2003. Maar was Idi Amin nu ook wérkelijk corrupt of niet? Hoe dan ook, hij was in tegenstelling met wat er over hem volgens de officiele berichtgeving via de televisie en de kranten werd gezegd, enorm populair in eigen land. Amin was destijds een van de slachtoffers van de geweldige invloed die het Zionisme en haar leiders in die tijd ook al hadden; Saddam Hussain en Muammar Ghadaffi (die eerder een bondgenootschap met Amin gesloten had), zouden veel later de volgende slachtoffers van het Zionisme zijn.

 

Ton Nuiten – Vrijdag 3 Juni 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.