OM wil Demmink niet vervolgen maar het Volk wel. ‘Elite-Pedo-Referendum’?

Zeer recent werd bekend dat het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) de voormalige topman van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Joris Demmink, niet langer zal vervolgen daar er geen enkel bewijs zou zijn dat Demmink ooit kleine jongens zou hebben misbruikt en gemolesteerd. Op magere uitzonderingen na, heeft de media hier slechts fragmentarisch over bericht. Op het Internet is er echter heel wat meer over te vinden waarbij men zich af mag vragen óf Demmink inderdaad zo onschuldig zou zijn! Hier wordt het een en ander over Demmink gezegd wat we zeer waarschijnlijk nooit als zodanig door de media vermeld zullen zien!…

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

(van ‘Pedo-VVD- Klasse Justitie’)

Jorris demminkAMSTERDAM-NOIR-Teeven: “Ik handel naar ‘Rolodex-Pedo-VVD-Eer’ en geweten en voor Volk en Vaderland, behalve onder ede”.
Het corrupte gedeelte van het Openbaar Ministerie (‘Pedo-VVD-OM’) wil afzien van verdere vervolging voor kindermisbruik van oud-topman van het ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie en Top VVD-er, Joris Demmink. Behalve eerder gedane aangiften heeft het Doofpot onderzoek hiernaar geen bewijs opgeleverd, aldus het liegende OM. Daar hebben zij dan een paar jaar over gedaan, terwijl dat al bij aanvang het het Doofpot onderzoek vast stond.

View original post 245 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.