Rechtse Populisten VVD,PvdA,GroenLinks en D66:Nexit, Forgexit!

Recent zagen we dat de meerderheid van de Britten voor een Brexit gekozen had; uit de Europese Unie om vervolgens de eigen boontjes te kunnen doppen. Toen de uitslag van het referendum voor een Brexit ook onze Nederlandse politici bekend werd, reageerden die hier met o.a. enkele “krachttermen.” Kennelijk zijn die bevreesd voor een mogelijk referendum over een Nexit. Het feit dat politici bij het bekend worden van Brexit zoals al gezegd, “krachttermen” gebezigd hadden, maakt een ding goed duidelijk: onze politieke elite is niet bepaald verheugd als het volk eindelijk eens de kans krijgt, werkelijk haar mening over een bepaald onderwerp middels een referendum te geven! Trouwens, zei Rutte nog maar kort geleden dat hij referenda haat? En dit maakt al duidelijk wat er wérkelijk in het hart van onze (vermeende) “volksvertegenwoordigers” leeft. Het voksbelang is er in ieder geval niet te vinden!….

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

(door WeAreChange en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- WeArcheChangeRotterdam maakte recentelijke de historische en hilarische “Bilderberg Catwalk” video van ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Politieke Hofnarren’ die totaal genegeerd werd  door de ‘Mainstream-Maffia& media’ en de Staats-NOS. Dinsdag 28 juni 2016, koud na het mogelijk historische Brexit, bereikte wat inmiddels bekend staat als de Nexit petitie, de Tweede Kamer. Een initiatief dat sinds eind februari al kan rekenen op ruim 56.000 sympathisanten en  is daarmee een nachtmerrie is voor de Rechtse Populistische partijen VVD,PvdA,GroenLinks en D66.

View original post 114 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.