Eliezer Wiesel: Een Holocaust-Overlevende die Nooit Heeft Bestaan!

Gisteren, zaterdag 2 juli 2016, overleed Eliezer Wiesel, een van de meest bekende holocaust-overlevenden van onze tijd, op 87-jarige leeftijd. Hij werd ook wel ietwat schertsend, de Priester van de Holocaust genoemd. In een van zijn boeken waarin hij zijn ervaringen in het Duitse kamp. Auschwitz, vertelt, Night, maakte hij echter geen melding van gaskamers! En dit is natuurlijk uitzonderlijk daar de executie-gaskamer het moordwapen bij uitstek zou zijn geweest waarmee de Duitsers 6.000.000 Joden (of in ieder geval het merendeel daarvan) zouden hebben vermoord. Dat Wiesel niet altijd (of beter: vaker niet dan wel) de waarheid over zijn (al of niet vermeende) kamp-ervaringen heeft verteld, is nu inmiddels ook al duidelijk geworden! Ook vertelde hij ooit iets wat nogal vreemd overkwam: terwijl de Sovjet-Russische legers oprukten in de richting van Auschwitz, kregen Wiesel en zijn  vader (die zich samen met hem in het kamp bevond) de keuze om samen met het kampbestuur en gevangenen geëvacueerd te worden of om achter te blijven of om achter te blijven om op de bevrijding van het kamp door de Sovjets te wachten. Vader en zoon kozen echter voor de eerste optie! En dit is nogal vreemd en niet te begrijpen, daar Auschwitz ook nu nog als de “moeder der dodenkampen” wordt beschouwd en waarvan het kampbestuur samengesteld zou zijn uit een stelletje duivels van de ergste en gemeenste soort waarbij zelfs de massamoordenaar, Josef Stalin, slechts een koorknaap moet zijn geweest! Verder maakte Wiesel melding van twee putten, reusachtige kuilen in Auschwitz; over een van deze kuilen vertelde hij dit:

“Not far from us, flames were leaping from  a ditch, gigantic flames. They were burning something. A lorry drew up at the pit and delivered its load — little children. Babies! Yes, I saw it — saw it with my own eyes … Those children in the flames. (Is it surprising that I could not sleep after that? Sleep has fled from my eyes.)” 

Over zijn verblijf in het kamp, Buchenwald, zei Wiesel o.a dit:

“In Buchenwald they sent 10.000 persons to their death each day. I was always in the last hundred near the gate. they stopped. Why?” 

Met andere woorden: Elke dag werden er volgens Wiesel 10.000 mensen door het Duitse kampbestuur in Buchenwald geselecteerd om er vergast (of anderszins om het leven gebracht) te worden. Maar op een bepaald moment zou het bestuur besloten hebben, dat het er voor die dag genoeg was; daar Wiesel zich met achteraan bij de laatste honderd man bij de kamppoort stonden, bleven hij en de overigen gespaard. En dit zou zo iedere dag dat Wiesel daar verbleef, zo gegaan zijn!  Over Babi Yar, een ravijn in de Oekraïne waar de Duitsers Sovjet-burgers waaronder Joden zouden hebben geëxecuteerd, vertelde Wiesel over iemand die daar getuige van zou zijn geweest, dat, “de bodem er maand na maand niet stopte met beven en dat er van tijd tot tijd geysers van bloed uit spoten.” Het zal duidelijk zijn dat wat Wiesel hier allemaal beweerde, niet op waarheid kán berusten; er is namelijk nog nooit ook maar een voorval sprake geweest waarbij het bloed van overledenen die al sinds enkele maanden begraven waren, van tijd tot tijd vanuit hun graven als “geysers” omhoog zou hebben gespoten! Ook getuigenissen van overlevenden die beweerden vier, vijf of zes Duitse kampen op miraculeuze wijze overleefd te hebben, komen nogal ongeloofwaardig over; maar hiermee maken zij op verhulde wijze wél een ding duidelijk: daar zij beweren dat zij zoals al duidelijk gemaakt, meer dan een kamp overleefd te hebben, wijst er eerder op dat de Duitsers er nu niet bepaald een vernietigingsbeleid op nagehouden te hebben; zou dit nu wél het geval zijn geweest, dan zouden er veel minder overlevenden moeten zijn geweest. Aangezien het er veel meer waren die hun (vermeende) ervaringen zowel in woord en geschrift kenbaar hebben gemaakt, kan van een “godswonder” dan ook geen sprake zijn geweest! 

elie-wiesel

De gisteren op 87-jarige leeftijd overleden Eliezer Wiesel.

Eliezer Wiesel: Een Verdediger van de Vrede en Humanist? 

 

Vlak nadat zijn overlijden bekend werd, werd Wiesel door verschillende prominenten geprezen en gehuldigd. President Barack Obama van de Verenigde Staten noemde Wiesel het geweten van de wereld; premier Benjamin Netanyahu beschreef hem als een licht en een voorbeeld voor de mensheid; president van Frankrijk, François Hollande, beschreef Wiesel als een humanist en verdediger van de vrede; president, Joachim Gauck van Duitsland, haalde een uitspraak  van Wiesel over de holocaust aan:

“Het is onmogelijk erover te spreken, maar erover zwijgen is verboden.” 

En volgens het Internationale Auschwitz Comité was Wiesel een leraar voor de gehele mensheid, en: “Juist in deze dagen van haat en fundamentalisme wordt hij gemist.” 

Eliezer Wiesel zou dus o.a. een verdediger van de vrede en een humanist gedurende zijn leven zijn geweest. En dus zou het dan ook te verwachten zijn dat hij zich dan ook altijd zo gedragen zou hebben. Over het Duitse volk had Wiesel echter niet zulke humanistische en vreedzame woorden te vertellen:

“Every Jew, somewhere in his being, should set apart a zone of hate — healthy, virile hate — for what the German personifies and for what persist in the German. To do otherwise would be a betrayal of the dead.” 

Voor dit en meer, zie: http://www.ihr.org/leaflets.wiesel.shtml

Auschwitz-Germar-Rudolf

Afbeelding van de (vermeende) gaskamer te Auschwitz; professor German Rudolf heeft aangetoond dat de vele getuigenissen van holocaust-overlevenden niet in overeenstemming waren met o.a. gedocumenteerde bewijzen.

Sensatie: Eliezer Wiesel Ontmaskerd! 

 

Eliezer Wiesel heeft het lang weten vol te houden, zich te poseren als een ware holocaust-overlevende (zoals ook o.a. blijkt uit de loftuitingen van o.a. de hierboven genoemde prominenten. Wat velen echter niet weten, is dat er ook een andere gevangene was, die in tegenstelling met wat de officiële nieuwsgaring tot nu toe over Wiesel verteld heeft, een heel ánder verhaal te vertellen had! Daar dit tot nu toe (via de gangbare kanalen althans) niet aan de buitenwacht bekend is gemaakt, is niet zo verwonderlijk; Wiesel was dé holocaust-overlevende die alle Joodse slachtoffers vertegenwoordigde en hij moest dan ook als zodanig worden gehandhaafd en in stand gehouden worden! Deze andere voormalige gevangene, nu eveneens 87 jaar en destijds geïnterneerd in Auschwitz, is Nikolous Myklos Gruner. En wat Gruner beweert, is bijn te sensationeel voor woorden; hij beweert dat er in werkelijkheid nooit iemand als Eliezer Wiesel is geweest! En hierbij verwijzen we naar de volgende video: https://vimeo.com/43374624 ( “Elie Wiesel Cons the World.”) En wat ook opmerkelijk is, is dat Wiesel geen tattoeagenummer op zijn linker of rechterarm heeft staan; de Duitsers brachten bij iedere geïnterneerde een tattoeagegetal aan om hem zo te kunnen identificeren. (even terzijde: als alle Joden uitgeroeid hadden moeten worden (zoals het officiële verhaal nog steeds gaat), waarom hen dan vooraf een tattoeagenummer geven?)

EW_arm-no-tattoo1-e1450887466391

Wiesel met ontblootte bovenarm: geen tattoeage-nummer te zien terwijl dit voor iedere geïnterneerde in de kampen verplicht was!

 

Eliezer Wiesel & De Etnische Zuivering van de Palestijnen. 

 

Wat de etnische zuivering van de Palestijnen betreft, schijnt het geweten van onze “humanist” en “verdediger van de vrede” hem al in vroegere tijden in de steek te hebben gelaten. Had hij eerder gezegd dat het wat de holocaust betreft, onmogelijk was erover te spreken maar erover te zwijgen is verboden, over o.a. de gigantische slachtpartij in de Palestijnse vluchtelingenkampen, Sabra en Chatilla, aangericht door de Falangisten in 1982 terwijl die kampen door Israëlische strijdkrachten hermetisch van de buitenwereld afgesloten waren, had onze “humanist” in het geheel niets te zeggen! Tevens had Wiesel een duister verleden in die zin dat hij betrokken was bij de vele terreuraanslagen van de Joodse terroristische organisatie, de Irgun. Nadat Wiesel zich bij deze terroristische organisatie had aangesloten, richtten zij een bloedbad aan in  het Palestijnse dorp, Deir Yassin, waarbij circa 254 ongewapende Palestijnse burgers wreed en bruut werden afgeslacht; hiermee hoopten zij te bereiken dat de rest van de Palestijnse burgerbevolking in de overige plaatsen in Palestina (na het horen van deze gruwelijke misdaad) in paniek de vlucht zou nemen, hetgeen ook gebeurde! Zie voor dit en meer: http://www.intrepidreport.com/archives/14818 (“Elie Wiesel: Conscience of Mankind and Saintly Humanitarian or Liar, Hypocrite, and Terrorist?”)

CEL0jnvWIAA-AWt

Als sommige gebeurtenissen plaats hadden maar niet op waarheid berustten en andere weer wel waar waren maar eigenlijk nooit plaatsgehad hadden, waarom is het dan verboden hierover te zwijgen?

Elie Wiesel: De Holocaust-overlevende Die er Nooit Was!

 

Uit al de bovenstaande gegevens blijkt dat Elie Wiesel eigenlijk iemand was die in  werkelijkheid nooit bestaan heeft! Hij had gewoon de identiteit van een ander aangenomen! in werkelijkheid was hij een man met een niet zo florisant verleden! Ondanks alles is hij tot het laatste toe geëerd als een humanist en verdediger van de vrede. Maar in werkelijkheid was Wiesel een holocaust-overlevende die er nooit was!

 

Ton Nuiten – Zondag 3 Juni 2016.

 

 

One thought on “Eliezer Wiesel: Een Holocaust-Overlevende die Nooit Heeft Bestaan!

  1. Pingback: Elie Wiesel–Oy Vey!!! Who Can Replace Him??? | Tinthor's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.