De Spaanse Burgeroorlog: Een Joods-Bolsjewistische Revolutie.

Al enkele malen hebben we aandacht besteed aan Nazi-Duitsland, Adolf Hitler en de (vermeende) holocaust. We hebben o.a ook beschreven hoe Vladimir Lenin had aangekondigd dat als het Bolsjewistische regime in Rusland eenmaal goed en vast in het zadel zou zitten, het Bolsjewisme vervolgens moest worden geëxporteerd naar het buitenland; een van die landen die na Rusland in aanmerking kwamen om gebolsjewiseerd te worden, was o.a. Duitsland. Een van de andere landen die met bolsjewisering werd bedreigd, was het land, Spanje. De zgn. Spaanse Burgeroorlog die er in de jaren ’30 woedde, was niet slechts een burgeroorlog maar voornamelijk (en net zoals die daarvoor in Rusland met succes had plaatsgevonden), een Joodse revolutie! Omdat hier in tegenstelling met Duitsland maar weinig aandacht aan is besteed tot nu toe, besloten we om er het een en ander op het internet over uit te zoeken. We hebben het een en ander gevonden en we zullen dit hieronder beschrijven.

 

Josefina Sauleda Paulis. 

 

Tussen 2001 en 2007 werden er 731 Christenen door de Rooms-Katholieke Kerk heilg verklaard. Onder hen was o.a. Josefina Sauledia Paulis, een non van het Dominicaanse Klooster in Barcelona; tijdens de Spaanse Burgeroorlog was zij door Joodse Communisten gevangengenomen en door hen verhoord. Daarna wilden zij haar wegvoeren om te worden geëxecuteerd. Josefina wist wat de Joodse Bolsjewisten met haar van plan waren te doen, want zij zei hen, “Als jullie me willen doden, waarom doen jullie dat nu meteen niet hier?” Later werd haar zwaar verminkt stoffelijk overschot aangetroffen buiten het hippodroom in Barcelona in rechtop zittende houding; voordat de Bolsjewisten haar om het leven hadden gebracht, hadden zij Josefina zwaar gemarteld! En op 17 juli 1936 kreeg de Dominicaanse Conventie een bezoek van Josef Stalin’s Internationale Brigade. De Joodse leider van deze brigade informeerde de Mother Superiore dat zij vanwege mogelijk geweld van de kant van de volksmassas opdracht hadden gekregen, haar en de nonnen naar een veilige plaats te brengen. Vervolgens werden zij door de brigade naar de buitenwijken gebracht, waar zij allen in koelen bloede doodgeschoten werden. In de laatste week van juli 1936 werden de lichamen van overleden nonnen opgegraven waarna die buiten de muren van hun conventies werden opgestapeld; er werden vervolgens plakkaten op aangebracht met de meest obscene teksten. In Madrid werd geschat dat tegen 1939 1/10e van de Spaanse bevolking door Joodse Bolsjewisten waren omgebracht. De Joodse Bolsjewisten, Dimitrov en Rosenberg, hadden Cheka-terreureskaders samengesteld die er vervolgens met martelpraktijken begonnen waarvan de aard onmogelijk te beschrijven was! In 1937 werd een priester door de Joodse Naftali-Botwin compagnie bespot en zwaar gemarteld; daarna werd hij opgehangen aan een standbeeld van Maria. Een tweede priester werd levend gekruisigd. Dit zijn slechts enkele van de zware misdaden waar de Joodse Bolsjewisten tijdens de Spaanse Burgerorlog verantwoordelijk voor waren. Zij hebben echter veel meer van dergelijke gruwelen gepleegd. whiteresister.com/index/php/8-archives/7-communist-jews-torture-and-massacre-priests-nuns-and-choir-boys-in-marxist-upheavals-in-spain  www.realjewnews.com/?p=89 (“Jewish Murderers Of The Spanish Civil War”)

franco_01

Wijlen Francisco Franco Bahamonde, dictator van Spanje.

Pablo Picasso. 

 

Een van de beroemde personen die ook vandaag nog in hoge ere worden gehouden, is de Spaanse kunstschilder, Pablo Picasso. Hij heeft vele kunstwerken geproduceerd. Een van deze werken is Guernica, een herinnering aan de aanval van het Duitse Conor-legioen op deze stad op 26 april 1937. Met dit schilderij wilde Picasso duidelijk maken dat deze aanval (met steun van de nationalistische strijdkrachten van de Spaanse generaal, Francisco Franco Bahamonde, kortweg Franco), niets meer dan een terreurbombardement zou zijn geweest. De waarheid is dat Franco een van de Spaanse militairen waren die het Joods-Bolsjewistisch gevaar waardoor Spanje werd bedreigd, zagen en hij besloot daarom militaire actie te ondernemen; hierbij kreeg hij steun van Duitse strijdkrachten.Uiteindelijk wisten zij de Bolsjewistische dreiging te bezweren en werd Franco later de dictator van Spanje. Het verhaal dat het bombardement op Guernica een terreurbombardement zou zijn geweest, was slechts propaganda van de kant van de Communisten en die kregen hierbij de steun van Picasso. https://carolynyeager.net/guernica-politics-propaganda (“Guernica – The Politics of Propaganda”)

is-12

“Guernica”, het kunstwerk van Picasso.

Gevrijwaard van het Bolsjewisme. 

 

Spanje was zoals gezegd, een van die landen die door het Joodse Bolsjewisme overweldigd dreigde te worden. Franco heeft dit met de hulp van Nazi-Duitsland weten te voorkomen. Zo bleef dit land gevrijwaard van het Bolsjewisme. Franco die op 4 december 1892 geboren werd, overleed op 20 november 1975 in Madrid. Of hij zelf al dan niet corrupt was, is niet duidelijk; Franco heeft er (met de steun van Duitsland) echter voor gezorgd dat zijn land na een bloedige strijd met vele slachtoffers, verder vrij gebleven is van het Joods-Bolsjewistische gevaar. Mochten de Bolsjewisten er desondanks toch de heerschappij hebben verkregen, dan zou het voor landen zoals Frankrijk, Portugal en mogelijk ook Nederland, ook zeer somber hebben uitgezien. Franco heeft naast Spanje ook deze landen dan ook een goede dienst bewezen!

Ton Nuiten – Zondag 6 November 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.