Donald Trump vs. De Bohemian Grove.

Tijdens onze digitale reizen over het internet, komen we o.a. websites en video’s over het bestaan van geheime genootschappen (secret order) in de wereld tegen. Velen menen dat die eigenlijk slechts in de verbeelding van “complotdenkers” bestaan. Om die reden, zo menen zij, moeten we aan complotdenkers maar niet al te veel aandacht besteden. Anderen stellen dat die genootschappen ooit in het verleden hebben bestaan maar nadat die door de overheid ontdekt, onmanteld en vervolgens verboden werden, zijn die uiteindelijk verdwenen om nooit meer terug te keren.

 

Geheime Genootschappen in Moderne Tijden. 

 

Wat de geheime genootschappen en complotdenkers betreft, de laatsten worden door de gevestigde media (en zij die die klakkeloos zowat alles als waar accepteren van wat de media hierover te vertellen heeft), bespot, belachelijk gemaakt en gekleineerd. Eén van de “complotdenkers” die bewezen heeft dat er ook nú, in onze moderne tijd geheime genootschappen in de wereld aanwezig zijn, is Alex Jones, van http://www.infowars.com Die was er nl. in geslaagd, door te dringen in een van de (geheime) bijeenkomsten van de Bohemian Grove in 2004. Hier heeft hij later een video over gemaakt, “Dark Secrets: Inside Bohemian Grove.” Naast de Bilderbergers, de Trilaterale Commissie (een semi-geheim genootschap), de Council of Foreign Relation en andere orders, hebben ook de leden van Bohemian Grove er zich op toegelegd, een wereldregering te stichten. Officieel heet het dat de “groten der aarde” jaarlijks bijeen komen in Monte Rio in de Amerikaanse staat, Californië, om er in Juli van een welverdiende vakantie van twee weken lang te genieten, even weg van alle beslommeringen die het werk wat zij voor de rest van het jaar doen. Kortom, Bohemian Grove is volgens de officiële versie niets anders dan een goedaardige en onschuldige “old men’s club” waar de top van de media, industrie, zakenwereld, politici en de (Amerikaanse) krijgsmacht biijeen komt om er zich te vermaken, te ontspannen en over onschuldige onderwerpen te praten. De Bohemian Grove werd opgericht in 1872. Alex Jones heeft via zijn genoemde video echter een heel ánder verhaal te vertellen; hier is een videoclip waar enkele prominente leden van de Bohemian Grove kritisch geïnterviewed worden over hun lidmaatschap en waar zij zich er in werkelijkheid mee bezig houden: https://www.youtube.com/watch?v=JsbK|iU7OP0 (“4 Videos Of Politicians Confronted About Bohemian Grove That Make You Say WFT”) Op deze clip zijn o.a. korte fragmenten te zien van een aanbiddingsritueel aan de voet van een reusachtige stenen uil, symbool van een godin van het aloude Babylonië. De clip begint met voormalig president, Bill Jefferson Clinton, die tijdens een speech kritische vragen gesteld krijgt van iemand uit het publiek. Clinton ontkent ooit bij de vergaderingen van Bohemian Grove aanwezig te zijn geweest waarna de kritische vragensteller uit de zaal wordt verwijderd. De rest van het publiek aplaudiseert voor de kleinerende opmerkingen van Clinton over de criticus waarmee duidelijk wordt dat het vermoedelijk denkt van doen te hebben met een “complotdenker.” Ook Newt Gingrich, een lid van de Bohemian Grove, is er te zien.

 

Richard Nixon. 

 

Iemand die in het verleden lid van de Bohemian Grove geweest was, is wijlen president, Richard Nixon. Die had er niet zo vleiende woorden over te zeggen:

“…now, Bohemian Grove that I attend, from time to time”…”..but it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine that San Fransisco crowd that goes in there, it is just terrible! I mean, I won’t shake hands with anybody from San Fransisco!” 

En dit zegt nogal wat! Een ander die met kritische vragen over zijn lidmaatschap bij de club werd geconfronteerd, was David Richmond Gergen, politiek commentator en voormalig presidentional advisor tijdens het presidentschap van o.a. Richard Nixon en Bill Clinton. Nadat Alex Jones hem enkele onschuldige vragen had gesteld en Gergen gewillig was om die te beantwoorden, stelde Jones hem enkele vragen over zijn lidmaatschap bij de club. Gergen liet blijken hier niet van gediend te zijn en sprak van “ambushjournalism”, (de tacktiek waarbij een journalist een interview met onschuldige, niet te zake dienende vragen begint, waarna hij confronterende vragen begint te stellen. Op deze wijze wordt de geïnterviewde in een journalistieke hinderlaag gelokt.) Hier is een video waar meer over de Grove wordt gezegd. Die begint met een deel van de fameuze speech van wijlen president, John F. Kennedy, waarin hij destijds voor de gevaren van geheime genootschappen waarschuwde. In tegenstelling met al die complotontkenners die zowat iedereen die in de aanwezigheid van hedendaagse geheime genootschappen in de wereld geloven, was Kennedy er destijds van overtuigd dat deze genootschappen een groot gevaar voor de Verenigde Staten en de wereld vertegenwoordigden. Enige tijd later was hij dood…Naast de Grove wordt er ook de Bilderbergclub besproken. https://www.youtube.com/watch?v=GhnghPMksNI (“Illuminazi Bilderberg West Bohemian Grove – Anthony J. Hilder Robert Hammond (LR)”)

 

Donald Trump & de Bohemian Grove. 

 

Nu hebben we met betrekking tot de Bohemian Grove een site gevonden, waar iets over Donald Trump (de nieuwe president van de US) te lezen is en het zijn slechts enkele zinnen:

“Wondering if Trump is a member? I was too. On a Reddit.com thread for Trump supporters, I found members discussing, “Should Trump go to Bohemian Grove this year to help him secure the nomination?” 

Someone responded: “100% no! If we believe and continue to hope that Trump is somehow untainted by the elitist secret societies that generally contain members of the establishment we are trying to fight, Trump cannot go.”

It looks like Donald has yet to receive his invitation from the secret society.” http://www.messynessychic.com/2016/05/25/bohemiam-grove-the-sercret-society-summer-camp/

Wat een van de leden van het pro-Trump-kamp suggereerde, was dat Trump een van de weinigen is (en misschien wel de enige) die geen lid van de Bohemian Grove is. Om die reden, zo vertelde dit lid verder, zou Trump mocht hij alsnog een uitnodiging om zich als lid bij de club te voegen ontvangen, hij hier niet op in moest gaan. Nu blijkt Trump ook onderwerp van discussie te zijn geweest tijdens de bijeenkomst van de Grove in juli 2016. Een van de leden is ook Colin Powell, (minister van Buitenlandse Zaken onder George W. Bush, die tijdens de spoedsessie van de VN-Veiligheidsraad op 5 februari 2003 met het fakenews over Saddam’s massavernietigingswapen kwam.) Nadat hij van de Bohemian Grove was teruggekeerd, had Powell in een email gericht aan de Canadese politicus en jurist, Peter Gordon Mackay. Deze email werd echter gehackt door Breitbart waardoor de inhoud ervan op straat kwam te liggen. Hier volgt dat wat Powell tegen Mackay in de email over Trump te zeggen had:

“Peter, I am back from the Bohemian Grove. Surprise, surprise, I sat next to Stephen Harper a couple of times and had a nice discussion. Grove attendees know that Trump is a disaster. Most will vote against, but quite a few will not vote for Hillary and will vote for a third party candidate.” 

Hier blijkt uit dat de overgrote meerderheid van de leden van de Grove de pest aan Trump hadden daar die hem een “ramp” noemden. En dit maakt op zijn beurt duidelijk dat Trump geen lid is van de club! http://www.infowars.com/powell-email-bohemian-grove-attendees-will-vote-against-trump/ Dát Trump geen ingewijde in de Grove (en dus hier ook geen led van is), maakte de voormalige woordvoerder van het Witte Huis, Newt Gingrich,  duidelijk; tijdens een interview met Bill O’Reilly van de Amerikaanse zender, Fox News, liet Gingrich doorschemeren dat Trump de geheime graden van de Bohemian Grove niet doorlopen had. Hij zei dat het establishment in grote paniek was vervallen,

“…because he “didn’t belong to a secret society” and wasn’t involved in any of the rituals associates with such groups.”

Gingrich zei verder dat het establishment bij het vooruitzicht van Trump als genomineerde presidentskandidaat zowat tot waanzin gedreven was. Op de vraag van O’Reilly waaróm dit zo was, antwoordde Gingrich:

“Well because he ’s an outsider, he ’s not them, he ’s not part of the club, he ’s uncontrollable, he hasn’t been through the initiantion rites, he didn’t belong to the secret society.” http://www.infowars.com/gingrich-establishment-scared-of-trump-because-he-didnt-belong-to-secret-society/

Dit is vermoedelijk een van de weinige malen dat er via de gevestigde media verhuld gewag werd gemaakt over Bohenian Grove door een prominente politicus.

 

Voorzichtig te Werk. 

 

In tegenstelling met Kennedy destijds, heeft Trump zich niet zo openlijk uitgelaten over geheime ordes in onze samenleving. Het zal echter waarschijnlijk zijn dat ook híj hiervan op de hoogte moet zijn. De reden dát Trump zich tot nu toe niet openlijk heeft uitgelaten over genootschappen als o.a. de Grove, zou kunnen betekeken dat hij in tegenstelling met Kennedy voorzichtig te werk gaat. Nadat hij en zijn team genoeg invloed en macht zal hebben gekregen, zal hij uiteindelijk ook trachten af te rekenen met de Grove. En het zal dit zijn wat de leden van de Grove (waarvan vele Amerikaanse politici deel van uitmaken) het meest vrezen. En om die reden werden zij tot hysterische waanzin gedreven nadat zij gemerkt hadden dat Trump zich ook als genomineerde voor de presidentsverkiezingen had opgegeven. Hij behoorde immers niet tot hen, de ingewijden! En zo wordt eveneens duidelijk waarom grote delen van de wereld flink tegen Trump zijn gekant (zoals ook uit de berichtgeving van de Nederlandse media, (NOS-Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur etc. blijkt.)

 

Ton Nuiten – Zondag 19 Maart 2017.

 

 

 

Dit bericht was geplaatst op maart 19, 2017. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

One thought on “Donald Trump vs. De Bohemian Grove.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.