Amazon.Com & de Massa-Censuur: De Grote Boekenzuivering is Begonnen!

Iedereen die regelmatig over het internet surft en hierbij online boekhandels bezoekt, zal bekend zijn met de grootste oline boekhandel te wereld: Amazon.com Er zijn boeken te koop die allerlei thema’s behandelen over o.a de economie, politiek, tuinieren, aardrijkskunde, vakantiereizen en noem het allemaal maar op. Naast deze boeken worden er tevens omstreden boeken verkocht die we zeker nooit in de reguliere boekhandels aan zullen treffen. Wat deze laatste betreft, kunnen we denken aan werken van auteurs waarin een ander beeld over de holocaust wordt gegeven in plaats van het officiële relaas.  De auteurs (zoals Robert Faurisson, Fred A. Leuchter, Germar Rudolf , “The Leuchter Reports Critical Edition (holocaust handbooks volume 16)”, (Castle Hill Publishers, oktober 2015 (vierde druk), “The Holocaust Hoax Exposed. Debunking the 20th century biggest lie” , van (wijlen) Victor Thorn (The Barnes Review, januari 2012), “The Hoax of the Twentieth Century. The Case Against the Presumed Extermination of European Jewry”, van Arthur R. Butz (Theses & Dissertations Press, 2003 (herdruk uit 1976), “Auschwitz Lies. Legends, Lies & and Prejudices on the Holocaust” van Germar Rudolf en Carlo Mattogno (The Barnes Review, juli 2011 (tweede herziene uitgave), “Auschwitz. A judge looks at the evidence” van Wilhelm Stäglich (Castle Hill Publishers, februari 2015), “Dissecting the Holocaust. The Growing Critique of ‘Truth’ and ‘Memory’ ”  van Germar Rudolf  en andere auteurs zoals Manfred Köhler, Claus Jordan, Carlo Mattogno, Friedrich Paul Berg, Herbert Tiedemann, Karl Siegert (Theses & Dissertations Press, augustus 2003), geven in deze boeken een visie die grotendeels zoniet geheel afwijkt van de officiële versie waarmee we nu reeds vele jaren bekend zijn, nl. dat circa zes miljoen Joden door Nazi-Duitsland werden vermoord; het overgrote deel van de Joden zouden zijn vermoord via executie gaskamers. Dit nu, wordt door de auteurs ter discussie gesteld. Het geschilpunt wat deze auteurs (revisionisten) onder elkaar hebben, is dat een deel beweert dat er geen gaskamers in de Duitse concentratiekampen waren; een ander deel beweert weer dát die er wel waren, maar dat die niet door het Duitse kampbestuur werden gebruikt om er mensen mee te vermoorden maar om er juist mensenlevens mee te redden. Of men het nu prettig vindt of niet, wíj houden ons aan de laatste versie! Het Zyklon B-gas wat in vele boeken waarin het officiële relaas over de holocaust wordt weergegeven, heeft intussen voor lange tijd een beruchte reputatie gekregen; het zou voornamelijk zoniet uitsluitend zijn gebruikt om  er een grootschalige genocide mee te plegen en wel tegen het Europese Jodendom. De auteurs van genoemde boeken stellen echter dat dit gas juist werd gebruikt tegen de luizen die op hun beurt weer de dragers van de beruchte typhus-bacil waren. Door dit gas tegen dit ongedierte in te zetten, trachtte de kampleiding de uitbraak van een typusepidemie juist te verhinderen. De zgn. “vernietigingskampen” zoals Auschwitz, waren nl. gevestigd in moerasrijke gebieden en deze moerassen waren het onderkomen voor deze luizen. Het is dan ook logisch en verklaarbaar, waarom er gebruik werd gemaakt van dit gas. Zouden we echter de officiële versie moeten geloven, nl. dat dit gas voornamelijk zou zijn gebruikt om er mensen mee te vermoorden, dan worden we gedwongen ons verstand uit te schakelen en al die gruwelverhalen over een grootschalige genocide kritiekloos te accepteren. Het grootste deel van wat we over de holocaust weten, is afkomstig van ooggetuigenverslagen van holocaust-overlevenden! En het blijkt achteraf dat die het vaak niet zo nauw hebben genomen wat de waarheid over deze “unieke genocide” betreft! Hier zijn er enkelen die hun (vermeende) ervaringen betreffende deze (eveneens vemeende) massamoord volkomen uit de duim hebben gezogen: http://www.ihr.org/leaflets/wiesel.shtml (“A Prominent False Witness: Elie Wiesel.”)

 

JWhFttN

Wijlen Elie Wiesel, ook wel de “Hogepriester van de Holocaust”  genoemd, bleek een van de vele fraudeurs. Zijn verhaal over graven van Joodse slachtoffers waarvan het bloed na maanden nóg als geysers vanuit de aardbodem spoot, bleek een mythe, een verzinsel, een Fata Morgana te zijn! 

 

 

Revisionistische Boeken in de Ban. 

 

Zoals gezegd is het Amazon.com wat ook deze boeken te koop aanbiedt. Of beter gezegd, wat deze boeken te koop aangeboden hééft. Want wat is nu het geval? De dircteur van Amazon.com, Jeff Bezos, heeft nl. klachten gekregen van woedende rabbijnen in Israël en het Israëlische Yad Vashem. Eén van de rabbijnen die een verbod op revisionistische boeken betreffende de holocaust eist, is rabbijn Mendy Cohen. Bezos schijnt hier intussen gehoor aan te hebben gegeven; talloze boeken hebben inmiddels hun weg gevonden naar de verbrandingsovens en papiervernietigers. Ook die boeken die niet slechts de holocaust in een ander daglicht hebben gesteld, zijn het doelwit van de vernietigende rabbijnse kritiek; ook het boek, The Synagogue of Satan. The secret history of Jewish world domination” van Andrew Carrington Hitchcock (RiverCrest Publishing, 2007) waarin een kritische beoordeling over de geschiedenis der Joden door de eeuwen heen wordt gegeven en waarin de auteur beweert dat die uit zouden zijn op de wereldheerschappij, valt onder de ban. Ook het boek, “The Bad War. The truth never taught about world war 2″ van Mike S. King is er inmiddels niet meer te verkrijgen. Het zijn er letterlijk talloze van deze boeken die men niet meer kan krijgen bij Amazon.com. Toch beweerde The Times of Israel dat er slechts drie boeken in de ban zouden zijn gedaan en wel bij het filiaal van Amazon in het Verenigd Koninkrijk. Hierbij heeft men voor het gemak Amazon in de Verenigde Staten buiten beschouwing gelaten! https://www.darkmoon.me/2017/amazon-bans-holocaust-denial-shreds-and-incinerates-thousands-of-books/#more-62466 Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=914DvVBm0dY (“The Amazon Book Burning”) van Brother Nathanael. 

 

Wat Volgt Hierna?  

 

Nu mag terecht de volgende vraag worden gesteld: nu vele boeken waarin (volgens de heersende, politiek-correcte opvatting) de “holocaust ontkend wordt” en dus anti-Semitisme” zou zijn al zijn vernietigd, welke boeken zullen hierna worden geselecteerd voor vernietiging? Boeken die een ánder beeld geven over Israël en de Palestijnen? Of boeken warin de grootste genocide die de mensheid ooit heeft gekend, waarin vanaf 1917 tot 1954 circa 66.000.000 Russische burgers op wrede wijze werden afgeslacht door een wreed en demonisch Russich-Joods regime onder leiding van de half-Jood, Vladimir Lenin, en later door Josef Stalin in het Kremlin? Het zou natuurlijk ook kunnen dat ook die al door de papiervernietiger zijn doorgehaald of in een verbrandingsoven zijn vernietigd! Hoe dan ook, de censuur op boeken die een ander licht werpen op de holocaust, de geschiedenis der Joden, is nu Jeff Bezos gehoor gegeven heeft aan censurerende rabbijnen (die de gruwelijke rol van hun geloofsgenoten tijdens het Sovjet-tijdperk in Rusland liever verzwijgen dan wel bagatelliseren als het eerste niet meer mogelijk is!), is nu in volle gang; de Grote Boekenzuivering is begonnen! 

 

Ton Nuiten – 28 Maart 2017.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.