Het Door Zionisten Goedgekeurde Nieuws Dreigt een Einde aan Amerika (en de Europese Unie) te Maken, Plus: Méér over “Building 7”, een Misleidende Fact-Checker, Snopes, het Valse Rusland-Trump Dossier, de Dodenlijst der Clintons, en … de Banden van de Nederlandse Postcode Loterij met de Corrupte Clinton Foundation.

Naar aanleiding van een pagina van de site, http://www.rense.com, hebben we die hier nogal vrij vertaald. Het originele artikel, “Zionist-Approved News Is Killing America” is hier te vinden: http://www.rense.com/general96/zionistnewskilling.html

Nu, voor alle duidelijkheid: datgene wat hier tussen haakjes (…) is geschreven, zijn mijn commentaren én de door mij geciteerde uitreksels van artikelen van ándere websites. Datgene wat hier (zeer vrij vertaald overigens) overgenomen is van http://www.rense.com, staat níet tussen haakjes maar wél tussen “aanhalingstekens”. En de reden dat we dit betreffende artikel nogal vrij vertaald hebben, is om het wat begrijpelijker te maken.

 

“Ik zal je iets vertellen om een ding goed dudelijk te maken: maak je geen zorgen over de Amerikaanse druk op Israël. Wij, het Joodse volk, controleren Amerika en de Amerikanen weten dit.” (wijlen Ariel Sharon tegen wijlen Shimon Peres nadat de laatste zijn zorgen had geuit over eventuele kritiek van de U.S. i.v.m. het Israëlische nederzettingenbeleid)

“Het is een truc die we altijd gebruiken. Wanneer iemand in Europa Israël bekritiseert, brengen we de Holocaust ter tafel. Als iemand in Amerika Israël bekritiseert, noemen we hem een anti-Semiet.” (voormalig Israëlisch politicus, Shulamit Aloni, over de manipulatie van critici tegen Israël)

1499066353484

plus.google.com

 

“De hele wereld moet onze politici en media als een stel dwazen zien, en terecht. Terwijl verwijten over de samenwerking tussen Donad Trump en Rusland binnen de nieuwsredacties over het hele lande de ronde doen, doen die geen enkele moeite, mee te delen dat het Pentagon onder Trump bezig is met de aanleg van bases in Syrië en Iraq en onophoudelijk talloze (militaire) voertuigen en toerusting naar Syrië overbrengt. Dit is weer meer bewijs dat Amerikaanse legereenheden er niet zijn om er ISIS te bestrijden zoals de Amerikaanse bevolking meent maar juist om er het Assad-regime ten gunste van Israël ten val te brengen. Israël heeft de Golan-Hoogten van Syrië gestolen en het Plan voor een Groot-Israël eist dat Syrië samen met overige grote delen van het Midden-Oosten opgenomen zal worden binnen Israël.”

 

“Wist u dat Amerika 93% van de tijd van haar bestaan sinds 1776 in oorlog was (tot nu toe)? Dat is een tijdsbestek van 220 jaren van haar 239 jaren van bestaan. Binnen ons Congres waar men het zeer zelden eens is over wat dan ook, is men het er echter altijd over eens, meer geld te besteden dan wat we nodig hebben of wat we aan geld voor onze krijgsmacht kunnen veroorloven. We zullen echter geen garantie hebben dat we dan ook veiliger zullen zijn. Waarom heeft niemand van de (gevestigde) media ooit gevraagd waarom de Verenigde Staten Israël illegaal geholpen heeft, een nucleair wapenprogramma op te zetten? Waarom bepalen Joodse miljardairs onze verkiezingen?”

 

“Corri Zolide directeur van het Institute for National Security and Counter-Terrorism (INSC), zei dat het expansieprogramma van het Pentagon het de Amerikaanse legereenheden mogelijk zou maken, bruggehoofden van ISIS in de regio te bestoken. Zij vervolgde met te zeggen dat “het er voor mij op lijkt is dat wat men tracht te doen, is wat te manoeuvreren om wat infrastructuur te creeëren om zo de strijd buiten Raqqa en Syrië te verdiepen.” De strijd verdiepen? Met wie? Nu blijkt dat het ook niet zo vreemd dat Zoli hiervoor pleit daar het INSC samenwerkt met het International Institute for National Scurity in Israël. We hebben eigenlijk al voor lange tijd geen Amerikaans leger meer gehad. Wát we hebben is een leger dat landen vernietigt die het Centraal Bankiersstelsel wat ons nu al voor meer dan honderd jaar geknecht heeft, weerstaan. En ons Pentagon krijgt haar gevechtsorders vanuit Tel Aviv en niet van het Congres. Zowel het Congres als de Senaat werken voor buitenlandse bankiers en Israël.”

 

“Ons corrupte Congres wat anders verder niets gedaan kan krijgen, koos er recent voor de steun van Barack Obama voor transgenders in het leger te handhaven. Dit houdt natuurlijk de $130.000 aan medische zorg in (chirurgie, het levenslange gebruik vam medicatie en eventuele daaropvolgende chirurgische ingrepen die men nodig mocht hebben) waarvan de kosten opgebracht zullen moeten worden door ons, de Amerikaanse belastingbetalers. John McCain was deze week afwezig vanwege ziekte; persoonlijk denk ik dat-ie een tijdje ondergedoken heeft gezeten. Nee, dit was geen goede week voor McCain; eerder deze week was hij woedend geworden nadat de ontmoeting tussen Trump Jr. en de Russisch-Joodse advocaat, Natalia Veselnitskaya, bekend was geworden. De journalist die deze ontmoeting geregeld had, was Rob Goldstone (eveneens Joods.) De in een Russische spion getransformeerde lobbyist, Rinat Akhmetshin, die ook bij de ontmoeting aanwezig was, heeft in Joodse kranten Russische ambtenaren ervan beschuldigd, ant-Semieten te zijn. McCain maakte zich er echter geen zorgen over wat voor een impact dit zou hebben op Trump Jr. of diens vader.”

 

“Nu blijkt achteraf dat deze advocaat zaken gedaan had met Glenn Simpson, de directeur van Fusion GPS met wie McCain het valse Rusland-Trump-dossier had opgesteld. Mr. Simpson zou op afspraak getuigen voor een Senaatscommissie maar heeft die daarna geannuleerd. Simpson heeft eveneens werk verricht voor de Joodse miljardair en mega-donor, Paul Singer, die tijdens de laatste verkiezingen de suikeroom van Marco Rubio was; heeft McCain hem ervan weten te weerhouden voor de Senaat te getuigen? En nu komt naar buiten dat deze Russische advocaat in 2015 een foto nam in het kantoor in de Senaat van McCain en die op Facebook postte. Wat is er gaande met die verrader John? Dit klinkt meer als een Mossad-operatie dan een Russische operatie. Ik vraag mijzelf af of men dit bij FOX News deze week durft te bespreken. Het is altijd weer leuk toe te zien hoe zij rond McCain de verrader met zijn beschamende verkeerde aanwijzingen dansen, samen met zijn dochter, Meghan McCain, bij het forum. McCain is de Zionistische leider binnen  de “Never Trump”-bewging geweest. De geschiedenis zal daarom niet al te positief over hem oordelen.”

“Intussen blijft de dodenlijst van de Clintons maar groeien en wel in alarmerende mate, maar kennelijk niet genoeg om hiermee de aandacht van de Zionistische nationale pers te trekken. Voormalig aanhanger van Bernie Sanders en medewerker van het Democratic National Committee, Seth Rich, die recent voor Hillary Clinton was gaan werken, werd neergeschoten en overleed daarop op 10 juli 2016  in een ziekenhuis in Washington DC.; hij werd er door de Clintons van verdacht voor hen belastende informatie te hebben laten lekken naar Wikileaks (Julian Assange). De auteur van een bestseller, een trilogie waarin de vele misdaden van de beide Clintons opgetekend staan, Victor Thorn, werd op 10 augustus 2016 op zijn 53ste verjaardag door het hoofd geschoten waarna hij overleed. Officieel zou Thorn zelfmoord hebben gepleegd. Wijlen John Ashe, een VN-ambtenaar en beschouwd als een liefdevolle en toegewijde gezinsvader, zou op 24 juni 2016 tegen Hillary Clinton getuigen; de dag daarvoor, op 23 juni, werd hij echter dood in zijn huis gevonden. Peter W.Smith, reeds lang lid van de Grand Old Party (partij der Republikeinen), had recent meer pogingen gedaan om de onderste steen betreffende het valse Russische hackers-verhaal boven water te krijgen; ook hij werd dood met een kogel in zijn hoofd gevonden. Zijn goede vriend, Charles Ortel, die de Clinton Foundation door had laten lichten en concludeerde dat die stichting door en door corrupt was, gelooft niet dat Smith zelfmoord gepleegd zou hebben. Klaus Eberwein, voormalig Haïtiaans politicus zou naar verluidt de komende week tegen Hillary Clinton en haar corrupte stichting getuigen. Ook hij werd echter doodgeschoten in Miami gevonden op 15 juli jl. De lijkschouwer van Miami-Dade (een medisch instituut), had echter bepaald dat Eberwein zelfmoord zou hebben gepleegd. (In januari 2010 werd Haïti door een grote aardbeving getroffen en Eberwein beweerde later dat slechts 06% van de donaties wereldwijd die aan de Clinton Foundation gegeven waren voor hulpverlening aan de Haïtiaanse hulporganisaties ook werkelijk aan deze organisaties ten goede kwam. Met andere woorden: de Clintons hadden het overgrote deel van die donaties weten achter te houden waardoor er bijna niets aan de ellende waarin de Haïtiaanse bevolking vanwege de enorme catastrofe verkeerde werd gedaan.”

(Voor de wáre en duistere geschiedenis over de Clintons en hun foundation, zie: joostniemoller.nl/2016/07/ontstellende-corruptie-echtpaar-clintons-kijk-docu/)

“Eberwein noemde de Clintons om die reden dan ook “misdadigers”, “leugenaars” en “dieven.” Eberwein had zijn vrienden daarna verteld dat hij vreesde voor zijn leven en zij geloven dan ook niet dat hij zelfmoord zou hebben gepleegd. Zap wég van zenders zoals FOX News die ons niets laten weten over deze feiten. Ja, zij houden ervan te praten dat zij als nieuwszender géén deel uitmaken van de “lamestream media” maar eigelijk zijn zij nét zo erg, en zij krijgen net zoals de zenders, CNN, MSNBC, ABC, CBS en onze snotterende, liegende politici hun gevechtsorders vanuit Tel Aviv.”

download (9)

(Een van de vele organisaties die jaarlijks met gulle hand aan de Clinton Foundation doneren, is o.a. de hier in Nederland zo bekende Postcode Loterij. In februari 2017 was Bill Clinton aanwezig in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om er van de Loterij 1,8 miljoen euro in ontvangst te nemen. Clinton had Nederland al eerder, in 2013, aangedaan. https://www.hetparool.nl/amsterdam/bill-clinton-in-amsterdam-voor-postcode-loterij-gala~a4458695/ Voor al die talloze Nederlanders die al jaren deelnemen aan de Postcode Loterij moet dit wel een ontnuchterend feit zijn; zónder het ook maar te weten, hebben zij sinds jaar en dag een door en door corrupte stichting ondersteund en gefinancieerd! Zie ook: robscholtenmuseum.nl/judi-mcleod-look-the-netherlands-for-clinton-foundations-ongoing-source-of-cash/)

 

“Heeft men niet opgemerkt dat het niet slechts CNN is wat door Joodse Zio-deskundigen overgenomen is? Ik merkte dat zowat iedere “never-Trumper” over het kabelnieuws netwerk zowel gedurende als na de verkiezingen Joods is. En als zij niet Joods waren dan waren het toch wel zeer toegewijde Zionisten die zich erop toegelegd hebben er meer Amerikanen op uit te sturen om voor Israël te vechten en te sterven.”

(“De Amerikaanse bevolking blijft zich met nu 760 dode” (militairen) “en meer dan 3.000 voor het leven verminkten afvragen waaróm we nu in Iraq ziten én hoe we er weer uit zullen komen. Zelfs President Bush erkent nu dat Saddam Hussein niets van doen had met 9-11. Natuurlijk waren er geen massavernietigingswapens. De inlichtingendienst van Israël, de Mossad, weet wat er gaande is in Iraq. Zij hébben het te weten; Israël’s voortbestaan hangt af van kennis. Israël zou ons al lang naar de massavernietigingswapen hebben geleid als die er waren of inmiddels verwijderd zouden zijn. Waarom een sovereign land binnenvallen terwijl Iraq geen bedreiging vormde? Het antwoord: het beleid van President Bush om Israël veilig te stellen.” (Amerikaans Senator, Ernest F. Hollings in The CHarlotte Post and Courier op 6 mei 2004) Bron: “The High Priests of War. The Secret History of How America’s “Neo-Conservative” Trotskyites Came to Power and Orchestrated the War Against Iraq as the First Step in Their Drive for Global Empire”, by Michael Collins Piper (American Free Press, derde druk augustus 2004), blz. viii)

“Ik keek deze week toe hoe Tucker Carlson twee Israëlische oelewappers aanpakte en het was grappig om te zien. De eerste was Colonel Ralph Peters die zich totaal verkocht heeft aan Israël. Peters had een kaart van het Midden-Oosten opgesteld met herziene gewijzigde grenzen. Deze kaart van het “Nieuwe Midden-Oosten” speelde een sleutelrol in het boek van de Kolonel, “Blood Borders – How a Better Middle East Would Look.” De kaart werd in 2006 in het Armed Forces Journal gepubliceerd en is zelfs gebruikt tijdens de opleiding van hogere officieren aan het Defence College van de NATO. Onze officieren en die van de NATO worden echter door Israël gehersenspoeld en dit is kennelijk goedgekeurd door onze eigen regering. Dit is echter de werkelijkheid voor de neo-Conservatieven en terwijl zij ons voorliegen over zowat álles, sleuren zij ons op de weg naar Wereldoorlog III. Waarom is dit niet belangrijk? (wat nieuws betreft) Dat zou het zijn áls we maar een vrije Amerikaanse pers hadden. Toen Tucker echter over samenwerking en diplomatie suggereerde in plaats van het risico Wereldoorlog III te beginnen, begon Colonel Peters zich ongemakkelijk te voelen. Die begon vervolgens met de verplichte doch ongefundeerde beschuldigingen betreffende Russische bombardementen op ziekenhuizen en scholen die echter door een team VN-onderzoekers die recent uit Syrië teruggekeerd waren, ontmaskerd zijn. Zij deelden mee dat alles wat de Amerikaanse media over Assad die zijn eigen volk zou vermoorden en de Russische gruwelen bericht hadden, leugens waren. Feiten en redelijheid zijn echter geen goede eigenschappen voor een gehersenspoelde Zionist zoals deze kleine kolonel. Deze man is een verrader van Amerika die samenzweert met Israël om de grenzen van het Midden-Oosten te herzien waarbij Amerikaanse soldaten worden ingezet om dit te doen.”

 

“Het Amerikaanse publiek weet niets van deze plannen en het wordt hen niets dan leugens voorgehouden om zo onze permanente aanwezigheid in de regio plus de hoge kosten (die dit met zich meebrengt) en de dodelijke slachtoffers onder onze troepen te verklaren. Amerikanen zouden iedere avond (wanneer zij gaan slapen) hun kussen moeten omhelzen en God danken dat deze man intussen gepensioneerd is; zijn boeken worden echter nog wijd en zijd door zowel regerings- als militair personeel gelezen en zijn invloed is nog altijd dringend aanwezig. Ondertussen is Bibi Netanyahu niet blij met het recente staakt-het-vuren in Syrië. Verwacht maar dat er spoedig iets staat te gebeuren waardoor dit geschonden zal worden en waarvan de oorzaak van deze schending door de Zionistische media aan Rusland zal worden toegeschreven.”

 

“De volgende voor Carson was de ontspoorde Joodse propagandist en lid van de on-Amerikaanse Council of Foreign Relations (Raad voor Buitenlandse Betrekkingen), Max Boot. Tucker wees er zowel tegenover Colonal Peters als Mr. Boot op dat alles wat zij over Iraq, Libië en Syrië verkondigd hadden, onjuist was. Hiermee stop je natuurlijk nooit een waanzinnige ideologie! Het duurde dan ook niet lang dat Mr. Boot Trump aanviel door te vertellen dat hij een “Russian agent” (Russische agent) zou zijn en Carlson zelf als een “Russian appeaser”. ( Een “appeaser” is iemand die tracht de zaak voortdurend te sussen). Hij zei dat we met Rusland af te rekenen hadden omdat het nucleaire wapens bezit en ons kon vernietigen. Tucker was hier verbaasd over en zei toen, “Okay, ik begin te denken dat uw beoordelingsvermogen bewolkt is door uw ideologie; ik begrijp niet volledig waar die vandaan komt maar ik laat dit de kijers zelf beoordelen.” O ja, ís dit zo, Tucker?” Je weet werkelijk niet waar deze ideologie vandaan komt? Net sprak je met Colonel Peters en heeft de kaart van het Midden-Oosten opnieuw ingetekend en wel ten gunste van Israël. Héb je nooit gehoord van het “Project for a New American Century” plan voor regimeverandering in zeven Midden-Oosterse landen? Misschien zou je eens het Israëlisch beleidsdocument van Oded Yinon moeten lezen waarin de totale heerschappij over het Midden-Oosten (door Israël) besproken wordt. Het spijt me Tucker maar totdat we serieuze berichtgeving krijgen over waaróm we oorlogen voor Israël voeren, zullen we dit (ons) land failliet laten gaan door met nooit-eindigende oorlogen. En deze oorlgen waren allemaal al gepland vóór 9/11. Probeer dit niet te vergeten!”

GreaterIsraelOdenYinonMeme2

“Het Amerikaanse publiek is gevraagd om van álles zonder ook maar enig bewijs te accepteren. Herinner u bijvoorbeeld dat zij (de media & politici) beweerden dat Rusland de computer van Hillary Clinton gehackt hadden om zo haar emails te krijgen vóór die door te sturen naar Wikileaks. Zij vertelden ons niet hóe zij hier achter gekomen waren omdat dit geheim was. Wát een nonsens! Wikileaks heeft altijd volgehouden dat het hier om een leak ging en niet om een hack. Voormalig ambtenaar bij de National Security Agency (NSA) en klokkenluider, William Binney, zei dat als het hier om een hack zou gaan, het gemakkelijk te ontdekken zou zijn, wíe hier achter zat. Voormalig Brits ambassadeur voor Uzbekistan, en een goede vriend van Julian Assange, Craig Murray, was naar buiten gekomen en vertelde dat het hij was die naar Washington gevlogen was en daar in een bebost gebied nabij de American University de bron van het lek ontmoette. Mr Murray had tegenover een Londense krant verteld dat dit leaks van een insider waren en geen hacks. Waarom maakten zij hier geen melding van? Omdat dit niet met het commentaar betreffende Rusland (als vermeende bron achter de hacks) overeenkwam maar wat zij al wél van tevoren hadden verzonnen! En herinnert u zich dat George Bush eens zei dat hij het bewijs zou leveren waarmee hij aan zou tonen dat Osama Bin Laden achter de aanslagen op 9/11 zat? Wel, ik sta er nog altijd op te wachten!”

 

“Enkele dagen geleden zag ik een bericht over een CIA-agent die op zijn sterfbed een bekentenis had gedaan betreffende zijn betrokkenheid bij het opblazen van het 47 verdiepingen tellende ” building 7″ (Tower 7) op 9/11. Baxter Dmitry deelde mee dat de 79-jarige Malcom Howard met een achergrond als technicus en deskundige op het gebied van explosieven door zijn superieuren van de CIA uitgekozen was om een vier man tellend team te leiden om de explosieven voor de vernietiging van Tower 7 te regelen. Howard vertelde dat Tower 7 een volle maand voor 9/11 volgepakt zat met explosieven en nanothermiet.”

(En dit bewijst natuurljk weer dat de aanslagen op 9/11 al enige tijd voordat 19 slordig uitgeruste extreem-Islamitische kapers met geen of zeer weinig vliegervaring de airliners volgens het officiële commentaar wisten te kapen, al enige tijd vóór die noodlottige dag voorbereid waren.)

(“Nano-thermite explosives shown above were gathered from the WTC debris shortly as the towers fell on 9/11. Bringham Young University Professor, Steven Jones, discovered the explosives and joined an international team of nine scientists for further analysis. Through extensive laboratory testing, the scientists concluded that the samples were nano-thermic explosives. After a rigorous peer-review process, their paper was published in the Bentham Chemical Physics Journal, which has been endorsed by Nobel Laureates and is respected within the scientific community. 

The paper’s first author is Dr. Niels Harrit, a 37-year Professor of Chemistry at Copenhagen University and an expert on nano chemistry, who says, “The official account put forth by NIST violates the laws of physics.” Government and independent evidence corroborates thermite explosives used to bring down all three WTC Towers on 9/11. Over a thousand architects, engineers, academics, and high-ranking military officers, as well as hundreds of 0/11 firemen. survivors and family members have challenged the government’s conspiracy theory. Twenty-five military officers call the official 9/11 story, “Impossible”, Ludicrous”, “A well-organized cover-up.” Forty-one U.S. counter-terrorism and intelligence agency veterans challenge the official 9/11 account, calling it “terribly flawed”, “laced with contradictions”, “a joke”, “a cover-up.” 

The majority of 9/11 Commissioners now say that the government lied about 9/11, including its Chairman, Thomas Kean (Republican), Vice-Chairman, Lee Hamilton (Democrat), and its Senior Legal Counsel, John Farmer, who states, “There was an agreement not to tell the truth.”  investigate911.org)

 

“Deze missie, Operation Century genaamd, was er een van de vele missies voor dit team. Wie weet wat voor leugens zijn team voorgehouden waren. Hij (Howard) zei dat hij dacht dat zij het juiste deden. Goede mensen die voorgelogen worden zijn echter tot monsterachtige dingen in staat. De “Oorlog tegen de Terreur” die gefundeerd is op een berg aan leugens, heeft hier gruwelijke voorbeelden van laten zien, van de vreselijke martelingen in de Abu Ghraib-gevangenis, de witte fosforbommen die afgeworpen weren boven Fallujah, tot het verarmd uranium wat over het hele land (Iraq) verspreid ligt en wat nog voor tientallen jaren aan ellende zal zorgen! De media dienen als filters voor de waarheid. Als het volk zal ontwaken, wat zal er dan gebeuren? Bestrijd de censuur die opgelegd wordt door het vnl. door Joden beheerste Youtube, Google, Facebook, Yahoo, Wikipedia, PayPal, Myspace, Microsoft en Ebay. Strijd voor net-neutraliteit. Neem nog vandaag contact met uw Congreslid op! Als we het alternatieve nieuws op het internet verliezen, zijn we verloren! Vanuit de Mainstream Media is er van wíe dan ook, geen waarheid te verwachten. En dat is nu nét wat de Zionisten willen.”

(Bekijk ook eens de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=hmx-DiWUqfs (“CIA Agent Confesses on Deathbed: ‘We Blew Up WTC7 On 9 11′”) En hier spreekt voormalig NIST-medewerker, Peter Michael Ketcham, zich uit over de twijfelachtigheid van het rapport wat de organisatie naar buiten bracht: https://www.youtube.com/watch?v=guxxIUzZKG4 (“911 . NIST Whistleblower . Peter Michael Ketcham”)  En het is waar; zélf had Ketcham niet aan het opstellen van het rapport deelgenomen; later ging hij echter zélf de zaak onderzoeken en kwam daarbij tot heel ándere conclusies dan die in dit rapport weergegeven werden.)

 

(Liegende Fact-Checkers.) 

 

(Nu zijn er echter ook de noodzakelijke “Fact-Checkers”, lieden die o.a. nagaan of al die “complottheorieen” wel op waarheid berusten zoals die betreffende 9/11. Eén van deze “checkers” is de site, http://www.snopes.com Die wist mee te delen dat de bekentenis van de CIA-agent op zijn sterfbed vals zou zijn en verwijst naar de site, yournewswire, die dit nieuws naar buiten bracht als “fake news.” Welnu, waar is de claim van Snopes dat het verhaal over de agent en zijn bekentenis vals zou zijn, nu op gebaseerd? “Fact-Checker” David Mikkelson, die dit verhaal als bogus ontmaskerd zou hebben, beweerde nu dat het niet duidelijk was, wáár en wannéér de bekentenis door de agent gedaan werd; de enige vage verwijzing naar waar de bekentenis gedaan werd, was “thuis.” Verder zou het artikel van yournewswire overeenkomen met een artikel wat deze site een maand eerder had gepubliceerd; daarin had yournewswire beweerd dat een gepensioneerde MI6-agent een vergelijkbare bekentenis zou hebben afgelegd met betrekking op het tragische ongeluk en de daaropvolgende dood van Prinses Diana. Vervolgens verwijst Mikkelson naar de site, http://www.popularmechanics.com, om zo aan te tonen dat “building 7” niet door explosieven maar uitsluitend door vuur werd verwoest. http://www.snopes.com/cia-agent-confesses-wtc7/ En wat heeft de site, http://www.popularmechanics.com ons dan wel over Tower 7 te zeggen? In het artikel van de hand van Arrianne Cohen (20 augustus 2008) wordt verwezen naar het National Institute of Standarts and Technology (NIST) wat de “complottheorie” betreffende explosieven in Tower 7 zou hebben weerlegd:

(“Conspiracy theorists have long claimed that explosives downed World Trade Center 7, north of the Twin Towers. The long-awaited report from the National Institute of Standarts and Technology (NIST) conclusively rebuts these claims. Fire alone brought down the building, the report concludes, pointing to thermal epansion of key structural members as the culprit. The report also saises concerns that other large buildings might be more vulnerable to fire-inducted structural failure than previously thought.”) 

En een eind verderop lezen we dit:

(“Spurred by conspiracy theorist’s questions, investigators did look specifically at the possibility that explosives were involved. “Hypothetical blast events did not play a role in the collapse of WTC7,” the report states, adding that investigators “found no evidence whose explanations required invocation of a blast event.” Moreover, the smallest charge capable of initiating column failure “would have resulted in a sound level of 130 dB [decibels] to 140 dB at a distance of at least half a mile. Witnesses did not report hearing such a loud noise, nor is one audible on recordings of the collapse.”) http://www.popularmechanic.com/technology/design/a3524/4278847/ (vetdruk toegevoegd)

(Dus: eerst lezen we dat Tower 7 slechts door vuur alleen werd neergehaald. En ten tweede lezen we dat getuigen geen luid geluid veroorzaakt door explosieven hadden gehoord. En op déze wijze zou het neerhalen van Tower 7 via eplosieven slechts een “conspiracy theory” ofwel een “complottheorie” zijn. De wijze alleen al hóe dit gebouw naar beneden kwam, wijst echter op een “controled demolition” (“gecontroleerde sloop.”) Daarnaast waren er echter zéker getuigen die het geluid van explosieven hadden gehoord maar die werden voor de handigheid volkomen genegeerd! Een van hen was William Rodriguez, een medewerker van het WTC die brandweerlieden (die het geluid van de explosieven zelf ook hoorden) meehielp bij hun werkzaamheden. Maar nogmaals: aan hén werd echter geen aandacht besteed! http://www.waarheid119.nl/wtc-explosieven.html#ntcollapse En zo kunnen we dan ook met een gerust hart vaststellen dat de sites, http://www.snopes.com en http://www.popularmechanics.com eigenlijk niet meer dan liegende fact-checkers zijn! En bedenk dit: het was John Farmer, die (zoals we boven hebben gezien), vertelde dat men wat het onderzoek naar de wáre oorzaak van het neerkomen van de gezamelijke Towers betreft, overeengekomen was om níet de waarheid hierover te vertellen!)

 

(Mark Zuckerberg (Facebook) & Snopes.)

 

(Enige tijd geleden maakte Mark Zuckerberg (Facebook) bekend dat hij al het nieuws op Facebook kritisch zou laten analyseren om te zien of dit al of niet op waarheid berustte. En het zouden de eigenaars van http://www.snopes.com David en Barbara Mikkelson, zijn die de eer kregen om dit voor hem te gaan doen. Nu blijkt dit tweetal (samen met enkele andere “fact-checkers” die voor hen werkzaam zijn), er een duister verleden samengesteld uit vreemde neigingen en frauduleuze activiteiten als nalatenschap achter zich hebben! http://www.naturalnews.com/2016-12-25-snopes-fact-checkers-actual-whores-david-mikkelson-elyssa-young-presstitutes-fraud.html)

 

(Geen Biogafische Gegevens.) 

 

(Eén van de kenmerken van degene(n) die achter bedrieglijke fact-checkerssites zit(ten) is dat hij/zij geen biografische gegevens over zichzelf geven zodat amper of niet na te gaan is of we hier nu met een gekwalificeerde en journalistieke site of een valse fact-checker van doen hebben. We weten dan ook niet of het ook daadwerkelijk gekwalificeerde en integere journalisten zijn of niet.)

 

(De Mainstream Media & de Alternatieve Media op één Lijn.) 

 

(Een ánder kenmerk van misleidende fact-checkers is, dat zij zowel de mainstream media als de alternatieve media op één lijn stellen. Om maar een voorbeeld te noemen: de niet zó betrouwbare zender, CNN, wordt samen met bijvoorbeeld http://www.zerohedge.com als “fake news” bestempeld. Hiermee trachten zij enige geloofwaardigheid te creeën; daar velen nu wel weten dat CNN nu niet bepaald bekend staat om integere en betrouwbare verslaggeving, zal dit (zo meent men) dit ook wel het geval zijn met Zerohedge. Let wel, we hebben het hier niet over fouten of vergissingen die nu eenmaal door eenieder van tijd tot tijd kunnen worden gemaakt; ook wíj beweren niet dat ook álles van wat we tot nu hebben verkondigd, ook juist is. Het is dan aan de lezer om zélf vérder onderzoek te doen en indien die dit wenst, kan die ons wijzen op één of meer onjuistheden. Ook is het niet zo dat álle fact-checkerssites misleidend zijn; het gaat hier om díe sites waarvan degenen hierachter de zaak willens en wetens en doelbewust bedriegen. Wat dit laatste betreft, zijn hier enkele voorbeelden van te zien: http://www.zerohedge.com/news/2017-02-20/exposing-9-fakest-fake-news-checkers)

 

“Waarom is het “anti-Semitisch” om hun invloed op de media te bekritiseren? Als Iers-Katholieken zulk een invloed en controle over de media hadden, zou er zeer verontwaardigd gereageerd worden! Waarom is iedere Zionistische “deskundige” en politicus voor open grenzen en wapenbeheersing? Zowat elke afzonderlijke maatregel betreffende wapenbeheersing in de afgelopen vijftig jaar werd gesponsord door een Joodse politicus. Waarom worden Amerika en de Europese Unie door Joodse groepen gedwongen steeds meer vluchtelingen op te nemen terwijl Israël de toegang voor vluchtelingen geweigerd heeft? En waarom is de grote hoeveelheid aan bewijzen waarmee de betrokkenheid van Israël bij de aanslagen op 9/11 aan kan worden getoond, verborgen gehouden voor het publiek? Het volkomen gebrek aan een legitieme pers heeft de vijanden binnen de poorten gebracht. De tijd om te ontwaken is dan ook nú.”

 

(Stralende Sterren binnen een Volkomen door Bedrog en Misleiding Verduisterde Media.) 

 

(Nu zijn er binnen de media die ondertussen door bedorg en misleiding volkomen verduisterd is, ook de zeldame journalisten en verslaggevers die we “stralende sterren” zouden kunnen noemen. Dit zijn mensen die hoewel die werkzaam zijn voor de liegende media, zelf desondanks tóch oprecht, eerlijk en integer zijn. Tot hen behoren o.a. de onderzoeksjournalisten, Steve Wilson en Jane Akre. Zij werken (of werkten) voor FOX News. Nu was het tweetal er acher gekomen dat de landbouwgigant, Monsanto, het genetisch gemodificeerde groeihormoon, rBGH, bij koeien ingespoten had om daarmee de melkproductie te verhogen. Wilson en Akre waren er echter ook achter gekomen dat rBHG kankerverwekkend was. Beiden wilden het kijkerspubliek via FOX News op de hoogte van hun bevindingen stellen maar kregen vervolgens met advocaten van Monsanto te maken. Die zouden maatregelen tegen de zender ondernemen als die toe zou staan dat de beide journalisten hun verslag naar buiten zouden brengen. Het gevolg was dat Wilson en Akre door de directie van de zender in 1997 ontslagen werden en het verhaal dan ook niet wereldkundig werd. Maar desondanks deze preventieve maatregelen door FOX News kwam het publiek later toch op de hoogte van wat de journalisten hadden getracht te doen en hun daaropvolgende schandalige behandeling door de zender. En uiteindelijk kregen Wilson en Akre dan toch de nodige erkenning. http://www.ninefornews.nl/erkenning-voor-journalisten-die-hun-baan-verloren-omdat-ze-monsanto-wilden-ontmaskeren/ En het is dankzij deze en andere “stralende sterren” dat we nu weten dat zowat de hele gevestigde media en pers ons zowat over álles hebben voorgelogen. Zo werden de (achteraf niet-bestaande) massavernietigingswapens waarover Saddam Hussein de beschikking over zou hebben gehad, in werkelijkhied geproduceerd door de “Weapons of Mass Deception” ofwel de “massa-misleidingswapens”!) 

weapons-of-mass-deception-media-press

 

 

 

Ton Nuiten – Zaterdag 22 Juli 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.