Rusland’s (Vermeende) Bemoeienis met de Jongste Amerikaanse Verkiezingen: een Complottheorie. Bemoeienis Israëlisch Joodse Lobby met Diezelfde Verkiezingen: Zeer Waarschijnlijk een Complot-Feit.

We kunnen het ons nog herinneren: de talloze demonstraties tegen de huidige Amerikaanse president, Donald Trump. Zowel in de verenigde Staten zelf als in het buitenland gingen mensen massaal de straten op om tegen o.a. zijn anti-klimaatopwarmingsbeleid te protesteren. Ook de omstreden “Muur” die Trump langs de grens met Mexico aan wil laten leggen, was een reden voor de demonstranten om hun ongenoegen te laten blijken; volgens hen was het beluit van Trump om die muur er op te zetten, een teken van “racisme” en “vreemdelingenhaat.” Nu, anno 24 juli 2017, zijn de stofwolken rondom Trump gaan liggen.

 

Donald Trump & de Russische Federatie. 

 

Nu is er nog slechts één onderwerp wat tot nu toe regelmatig door de gevestigde media behandeld wordt: de (vermeende) bemoeienis van de Russische Federatie met de recente Amerikaanse verkiezingen. Rusland zou op de een of andere wijze de Amerikaanse verkiezingen zódanig hebben beïnvloed dat het Trump zou zijn die uiteindelijk president werd. Hoewel nu gebleken is dat verschillende leden van de Trump-regering contact hebben gehad met Russissche politici (de adviseur en schoonzoon, Jared Kuschner) van Trump heeft recent toegegeven contact met leden van de Russische regering te hebben gehad), is dit echter nog geen bewijs dat hiermee ook daadwerkelijk bemoeienis door de Russische autoriteiten met de jongste verkiezingen bewezen is. Nochtans blijven de media suggereren dat dit wél het geval zou zijn. En dit zou tevens het geval zijn met de Nederlandse verkiezingen jongstleden. Zo is er de New York Times, die op 16 februari 2017 met een bericht kwam waarin gesuggereerd werd dat inlichtingendiensten hier in Nederland meegedeeld hadden dat naast verschillende andere landen het toch vnl. Rusland zou zijn wat verschillende malen zou hebben getracht computers van verschillende Nederlandse overheidsinstellingen binnen te dringen om zo ook de Nederlandse verkiezingen die op 15 maart 2017 plaatshadden te beïnvloeden. Ook Noorwegen en Britse, Franse, Duitse en Italiaanse politici maakten er meding van dat Rusland ook in ieder hun land bezig zou zijn geweest met computerhacks. www.nytimes.com/2017/02/16/world/europe/russia-ukraine-fake-news-dutch-vote.html Maar uit ervaring weten we dat de New York Times en andere gevestigde bladen nu niet bepaald bekend staan om hun eerlijke verslaggeving! Nu kwam enige tijd geleden Sabrina Tavernise, met een uit de lucht gegrepen propagandaverhaal waarin zij meedeelden dat de Russen Amerika zouden “haten.” http://www.tomayobubble.com/id892.html (NY Times: Why Russians Hate America. Again.”) Eigenlijk kunnen we stellen dat dergelijke anti-Russische propagandaleugens niets anders zijn dan complottheorieën, bedacht door anti-Russische complotdenkers. 

LIe

beforeitsnews.com

 

Donald Trump & de Israëlisch-Joodse Lobby. 

 

Hoewel we dit niet vaak (eigenlijk zeer zelden) via diezelfde media horen, is het nu voor velen bekend dat de Israëlisch-Joodse Lobby in de Verenigde Staten enorm veel invloed heeft op het Amerikaanse buitenlandse beleid. Eén deel van die lobby is American Israel Public Affairs Committee (AIPAC). Oorspronkelijk heette deze organisatie American Zionist Committee  for Public Affairs. De stichter van dit comité was Isaiah Kenen. In 1959 kreeg het comité haar huidige naam. Hier is een geschiedenis over AIPAC te lezen: http://www.antiwar.com/orig/gsmith.php?articleid=11727 Hoewel we dit niet via de media horen, is AIPAC bekend om haar vele spionageactiviteiten op Amerikaans grondgebied. Net als de Anti-Defamation League (ADL een ander deel van de Joodse lobby in de US), heeft AIPAC een lange geschiedenis aan spionageschandalen op haar naam staan.

 

“SPY TRADE: How Israel’s Lobby Undermines America’s Economy.” 

 

Nu is er enige tijd geleden een boek verschenen onder de titel, “SPY TRADE: How Israel’s Lobby Undermines America’s Economy.” Het is geschreven door Grant F. Smith en het voorwoord in dit boek is van Michael Scheuer, voormalig hoofd van de CIA Bin Laden Unit. Nu hebben we dit boek zelf niet gelezen. Maar uit de positieve recensies die het intussen heeft ontvangen, blijkt dat de Israëlisch-Joodse lobby een gevaarlijke en ondermijnende organisatie is die schadelijk blijkt te zijn  voor de Amerikaanse belangen. En de Amerikaanse economie heeft hier flink onder te lijden gehad. Over het boek zelf lezen we er o.a. dit over:

“Spy Trade begins on the trial of a vast smuggler network funneling stole and illegaly purchased surplus WW II arms to Jewish fighters in Palestine. When the FBI threatened to crack down a clandestine summit meeting yielded minor cobvictions for small time operators but not the financial master minds behind the scheme. This germ of immunity soon flowered into a full scale assault on American industry, the electoral system, national defence secrets and rule of law itself.” (vetdruk toegevoegd) irmep.org/st.htm

We lezen hier dat AIPAC niet alleen veel schadelijke invloed op de Amerikaanse industrie heeft gehad maar ook op “the electoral system” ofwel op de Amerikaanse verkiezingen. En dit alleen al maakt het een en ander duidelijk: hoewel er tot nu toe wijd, zijd, luid en schril verkondigd wordt dat Rusland recente Amerikaanse verkiezingen zou hebben beïnvloed, zou de wáre dader zeer waarschijnlijk élders gezocht moeten worden! En wíe de dader wel niet is, werd duidelijk van wat Oliver Stone hierover had te zeggen. http://www.veteranstoday.com/2017/06/16/oliver-stone-israel-is-more-dangerous-than-russia/ En zelfs The Jerusalem Post wist te melden dat Russische Joden meenden dat Rusland geen invloed op de Amerikaanse verkiezingen heeft gehad. http://www.jpost.com/Russian-Jews-Putin-did-not-interfere-in-US-vote-472430 Vladimi Putin had op vrijdag 2 juni 2017 tijdens een persconferentie vanuit St. Petersburg weer ontkend dat Rusland zich bemoeid heeft met de Amerikaanse verkiezingen en zei dat er hier geen bewijzen voor waren. http://www.cbnc.com/2017/06/02/vladimir-putin-compares-accusations-against-russia-to-anti-semitism.html Ja, om de (valse) beschuldigingen tegen Rusland betreffende haar (vermeende) bemoeienis met de Amerikaanse verkiezingen te vergelijken met “anti-Semitisme”, ís nogal wat. Maar … zou Putin dan al enige níet op de hoogte zijn van de enorme invloed die de Israëlisch-Joodse lobby er in de Verenigde Staten heeft op het Amerikaanse buitenlandbeleid en dus ook op de vierjaarlijkse Amerikaanse verkiezingen? Oh ja, en vergeet niet dat de New York Times die regelmatig zélf met fake news zoals de anti-Russische propaganda zoals boven weergegeven komt, het eigendom is van de Joodse familie Sulzberger. En met de overige media (kranten, zenders en de filmindustrie etc.) is dit tevens het geval. http://www.texemarrs.com/jews_own_hollywood.htm En ondertussen blijven ook hier in Nederland de TV-zenders dezelfde anti-Russische complottheorieën verkondigen ….

arthur_sulzberger_0609

Arthur Sulzberger, eigenaar van de New York Times. http://www.texemarrs.com

 

 

Ton Nuiten – Maandag 24 Juli 2017.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.