De Oorlog tegen (Kritische) Vormen van Vrijheid van Meningsuiting is in Volle Gang: Google, Youtube & de ADL in het Offensief & Enkele Beschrijvingen van Joods-Bolsjewistische Misdaden onder het Terreur-Regime van de Jood, Vladimir Lenin.

We leven vandaag de dag in een tijd van censuur. Vóórdat bhet internet en sociale media er waren, zouden er vermoedelijk weinigen zijn geweest die hiervan op de hoogte zouden zijn. Maar met de komst van deze “nieuwe media”, zijn er nu meer mensen dan ooit die nu weten hoe bijvoorbeeld het dagelijkse nieuws door actualitietenprogrammas zodanig gemanipuleerd dat ons over bepaalde onderwerpen nooit het héle verhaal is verteld. Hier komt bijvoorbeeld de holocaust in gedachten. Maar ook van WW II blijkt dat ons ook hiervan nooit het hele beeld is gegeven. Het gevolg is nu dat onze geschiedenisboeken en naslagwerken over dit onderwerp vol staan met een verwrongen en verdraaide geschiedenis. Maar met de genoemde “nieuwe media” is dit tegenwoordig ánders; hoewel ook die niet het totaalbeeld van dit laatste wereldconflict weergeven (immer een totaalbeeld zal vermoedelijk niet te geven zijn), weten we hoe het zo ongeveer werkelijk is gegaan.

 

Google, het Youtube-kanaal & Censuur. 

 

Een van de kanalen waar reeds lange tijd videoclips- en films te zien zijn, is het youtube-kanaal. Hier wordt van WW II een totaal ánder beeld gegeven dan dat wat we nu via de gevestigde media, pers en de uitgevers hebben gekregen. En dit is ook de vijanden van vrijheid van meningsuiting niet ontgaan. Hoewel er in het verleden verschillende videos van dit kanaal zijn verwijderd vanwege de waarheidsgetrouwe inhoud, is de oorlog tegen de vrijheid om zich kritisch uit te spreken tegen bijvoorbeeld de schending van de mensenrechten van de Palestijnen door Israël, pas goed begonnen. Maar ook videos die door Google worden beschouwd als “White Supremacist” of “rechts-extremistisch” van aard, zijn nu het doelwit van de mensen achter deze zoekmachine.

 

images (22)

americanfreepress.net

 

 

Google, het Youtube-Kanaal & de Anti-Defamation League. 

 

Om de oorlog tegen (kritische) vormen van vrijheid van meningsuiting te bespoedigen en te vergemakkelijken, heeft Google zich nu van de medewerking van de Anti-Defamation League (anti-Lastering Liga, ADL) verzekerd. De huidige directeur van deze instelling (die voor het grootste deel uit Joden bestaat), is Abraham Foxman. Die moet nu nagaan welke videos nu een “White Supremacist” en “extremistisch-rechtse inhoud” hebben en welke niet. Eén van de onthullende en ook schokkende videoclips die bijvoorbeeld de Joodse rol achter de Holodomor aantonen, zal zonder twijfel als “anti-Semitisch” worden beschouwd en door de ADL ook als zodanig worden gezien. Zo is er o.a de clip van de Nazino-Gulag te zien, een van de Gulags (dodenkampen van de Sovjets), een eiland waar mensen die daar naar toe waren gedeporteerd, via uithongering om get leven werden gebracht. Het gevolg was dat de overlevenden er toegaven aan kannibalisme om maar in leven te kunnen blijven. https://www.youtube.com/watch?v=3LQ3My3cYrY&list=PLk0otbA9KW5qnOAYVsxI9UA5kjwdc4et&index=3&bbjreload=10 (“The Nazino Gulag Cannibal Island”) Het was Vladimir Lenin, die zijn ongewoon wrede karakter openbaarde nadat hij verklaard had dat allen die zich tegen de Bolsjewistische heerschappij in Rusland verzetten, geëxecuteerd moesten worden. Hieronder bevonden zich tevens Communisten die het niet eens waren met het Bolsjewistische regime in Moskou. Maxime Gorky gaf een beschrijving van de martelingen waaraan de tegenstanders van het Bolsjewistische terreurregime werden blootgesteld en waarvan we hier iets van weergeven:

“In de provincie, Tambov, werden Communisten met hun linkerhand en lijnkervoet met spoorwegnagels een meter boven de grond aan bomen genageld terwijl zij” (de beulen) “toekeken bij de kwellingen van deze doelbewust vreemdgekruisigde mensen.” 

“Zij openden de buik van een gevangene waarna zij er de dunne darm van uittrokken, die aan een boom of telegraafpaal nagelden, de man met slagen rondom de boom dreven, terwijl zij toekeken hoe de dunne darm zich uit de wond afwikkelde.” https://www.youtube.com/watch?v=0B_RMwrnnx&index=5&list=PLk0otbA6KW5qnOAYVsxI9UA5kj9wdc4et (“The writer Maxim Gorky descrbes Lenins reign of terror”)

En deze clip over de ronduit wrede en beestachtige martelingen die de Joodse Bolsjewisten onder Lenin kerkelijke hoogwaardigheidsbekleders, journalisten, intellectuelen, anbtenaren, schrijvers, kunstenaars, veehouders, landbouwers etc. toebrachten. Hun “misdaad”: “anti-sociale gedachten.” We lezen er o.a. dit:

(Van de slachtoffers) “..werden de ogen uitgestoken en de neus afgesneden. Chekisten” (leden van de Bolsjewistische terreurpolitie, de Cheka), “in Kharkov plaatsten de slachtoffers in een rij en nagelden hun handen aan een tafel vast, sneden met hun mes rondom de polsen, goten kokend water uit over de handen en vilden er de huid van af. Op andere plaatsen werd het hoofd van het slachtoffer op een aambeeld geplaatst en zo langzaam verpletterd met een stoomhamer. Degenen die de volgende dag dezelfde straf zouden ondergaan, werden gedwongen toe te kijken. De ogen van kerkelijke hoogwaardigheidsbekleders werden uitgestoken en hun tong uitgesneden en zij werden levend begraven. Er waren Chekisten die de gewoonte hadden de maag van hun slachtoffers open te snijden waarna zij er deels de dunne darm uitrtokken, die aan een telegraafpaal nagelden en het ongelukkige slachtoffer met een zweep dwongen in kringen rondom de paal te lopen tot de hele dunne darm zich afgewikkeld had en het slachtoffer stierf. De Bisschop van Voronezh werd levend in een grote pot gekookt waarna de monnikken met revolvers op hun hoofd gericht, gedwongen werden deze “soep” te drinken. In Odessa werden officieren in een grote kom gekookt. In Kharkov werden mensen gescalpeerd. In Voronezh werden de gekwelde slachtoffers in vaten geplaatst waarin nagels waren gespijkerd zodat die er van binnenuit uitstaken. Daarna werden die aan het rollen gebracht. Op het voorhoofd van de slachtoffers werd een vijf-puntige ster gebrand. In Tsaritsyn en Kamyshin werden de handen van slachtoffers geamputeerd met een zaag. In Poltava en Kremencuch werden de slachtoffers gespietst. In Odessa werden zij levend in ovens geroosterd of in repen gesneden. In Kiev werden de slachtoffers in een doodkist met een ontbindend lichaam geplaatst en zo levend begraven om na anderhalf uur weer opgegraven te worden. Lenin was bij het horen van dit nieuws nog niet tevreden en eiste, “Meer macht voor de terreur.” https://www.youtube.com/watch?v=LbPQUwmq0XA&index=6&listPLk0otbA6KW5qnOAYVsxI9UAkkj9wdc4et (“The Jewish Bolshevik bestial tortures”)

Mensen, tot nu toe hebben we talloze films en wat niet al meer aan publicaties over de “holocaust” gezien. Deze genocide zou “uniek” en “enig” in haar soort zijn geweest, zo wordt ons ook nu nog verteld. Maar tot nu toe zijn de ronduit wrede martelingen en kwellingen die de Joodse Bolsjewisten o.l.v. Vladimir Lenin (kwart-Joods) hun slachtoffer toebrachten zoals die in deze laatste korte videoclip zijn te zien, niet door de liegende media&pers weergegeven. En daar waar dit dan tóch het geval mocht zijn, wordt dit onderbelicht en de wáre etnische identiteit van de massamoordenaar doelbewust verborgen gehouden. Maar via het internet is dit niet meer mogelijk. Het gevolg is dat er (volgens de officële opninie) het “anti-Semitisme er toeneemt.” En het is nu dit wat de mensen achter Google en het Youtube-kanaal veel zorgen baart. En om die reden hebben zij de ADL in de arm genomen om dit “anti-Semitisme” te bestrijden. De genoemde videos (die nu nog te zien zijn), zullen in de (nabije) toekomst ongetwijfeld ook het doelwit van de haters van vrijheid van meningsuiting worden. Maar ook nieuws over bijvoorbeeld de Boycott, Divestment & Sanction Movement, (BSD), een groeiende beweging van activisten die bedrijven en firmas aanmoedigen niet langer in Israël te investeren vanwege haar wrede houding t.o de Palestijnen, zal het doelwit van de censuur worden. Zie ook: https://forum.codoh.com/viewtopic.php?f=2&t=11292 (” ‘ADL’ & Youtube to Censor Free Speech / IOW, the Jewish way or the highway”)

Cartoon-Control-Internet-Speech-How-Do-You-Want-This-Wrapped

balder.org

 

Adolf Hitler als het “Cosmische Kwaad”?  

 

Tot nu toe wordt ons verteld en vaal middels aanschouwelijk onderwijs voorgehouden, dat Adolf Hitler het “Cosmische Kwaad” zou zijn geweest en de “holocaust” als de énige genocide die zoals gezegd “enig en uniek in haar soort” zou zijn geweest. Hoewel Hitler zelf niet vrijgepleit kan worden voor verschillende misdaden, was hij echter niet het “wereldomvattende kwaad” zoals hij tot nu toe in talloze publicaties is afgeschilderd. Het wáre cosmische kwaad was in de periode van 1917 tot 1989 het Joodse Bolsjewisme! En de enige genocide die werkelijk “enig en uniek in haar soort” was, waren de enorme en grootschalige zuiveringen die gepleegd werden door Lenin en zijn Cheka (en daarna door de zo Semitisch-gezinde Josef Stalin). Deze laatste stond onder controle van machtige Joden achter de schermen. En dit is dan ook de reden dat er nu boeken zijn waarin vnl. de rol van Stalin als massamoordenaar (zónder dat er de wáre identiteit van zijn Joodse begeleiders in wordt onthuld) zijn verschenen; Stalin wordt ook als de meest wrede massamoordenaars genoemd en terecht! Maar volgens de gevestigde historici en media spande Hitler de kroon. Maar nogmaals, niet Hitler was het “cosmische kwaad”. Dat waren nl. Lenin en Stalin. En vandaag de dag gedraagt de Joodse regering in Jeruzalem zich nét zo t.o de Palestijnen als hun Bolsjewistische voorgangers in Rusland dit tegen miljoene  Russen deden, maar dan op kleinere schaal. Protest hiertegen (door o.a de BSD) wordt door de leugenachtige ADL gezien als “anti-Semitisme”, want iets ánders kan dit het niet zijn. En vnl. de christenzionisten zijn het hiermee eens. Later als de Joodse Nieuwe Wereldorde zich in al haar verschrikkingen zal openbaren, zullen deze christenzionisten (of hun nageslacht, afhankelijk van het tijdstip waarop deze orde zich openbaren zal), het mee mogen maken hoe hun éigen “vrijheid van meningsuiting” eens aan banden zal worden gelegd. En het meest trieste is: Zij hebben hier zélf met hun ronduit belachelijke en aan waanzin grenzende pro-Israëlische artikelen, boeken, tijdschriften etc. aan meegewerkt! 

9617517

Deesillustration.com

 

Ton Nuiten – Dinsdag 10 Oktober 2017.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.