“De Slag om Brexit”. Wat Is er nu Wérkelijk Gaande?

Al korte tijd nadat een meerderheid van de Britse bevolking tijdens het referendum op 23 juni 2016 besloten had te kiezen voor Engeland om de Europese Unie te verlaten, hadden we ergens onze twijfels; zou Brexit (zoals het genoemd wordt), ook werkelijk de souvereiniteit van Engeland herstellen? Want hoewel men in politieke zin de Eu verlaten zou hebben, is men er nog altijd in economische zin mee verbonden. Of men dus werkelijk vrij zou zijn, is dus nog niet zo zeker. Daarnaast vraagt men zich in verschillende andere Europese landen steeds meer af, of het nu wel nut heeft om aan een verenigd Europees machtsblok verbonden te blijven.

images (2)

 

De Europese Unie: Een der Pijlers van de Nieuwe Wereldorde. 

 

Wat we als eerste moeten begrijpen, is dat de EU één van de pijlers van de Nieuwe Wereldorde is. Mocht die onder druk komen te staan en uiteindelijk komen te vallen (doordat naast Engeland steeds meer landen ervoor zouden kiezen de EU te willen verlaten), dan zal de NWO hiermee flinke schade leiden. En dit brengt ons tot het volgende: Als de NWO door Brexit een flinke tegenslag te wachten staat, waarom heeft men dan de uitkomst van het referendum in Engeland regespecteerd? Waarom heeft men dan toegestaan dat Engeland over een bepaalde tijd de EU zal verlaten? En het is dit wat ons dan af doet vragen: Is er misschien iets meer sinisters aan de hand, iets wat zich achter de huidige onderhandelingen over de voorwaarden waaraan tegemoet moet worden gekomen voor Engeland om de EU uiteindelijk wérkelijk te kunnen verlaten, voordoet? Want het is nu eenmaal onmogelijk te geloven dat de globalisten die als een der pijlers van de NWO een Europese superstaat voorstaan. werkelijk toe zouden staan dat Engeland uit de EU zal vertrekken!  En wat het meest opvalt, is dit: Tijdens de onderhandelingen over Brexit, moet het reglement van Brussel worden gebruikt! En Brussel is -uiteraard- het “hoofdkwartier” van de globalisten van de EU! dit roept natuulijk ook weer de nodige vragen op. Dus Brexit: waaróm? Een van degenen die sterk vermoeden dat er achter Brexit verdachte, sinistere en vreemde zaken schuilgaan, is Julian Rose, president van de International Coalition to Protect the Polish Countryside. En in het artikel, “The Battle of Brexit” – What’s Actually Going On?’ legt hij uit waaróm hij zo zijn bedenkingen over Brexit heeft: http://www.remegadetribune.com/battle-brexit-whats-actually going/

Brexit-Bot-Scam-Review

 

Tenslotte nog Dit. 

 

Hoe we het ook bekijken, het is nogmaals gezegd onmogelijk voor de globalisten die een Europese superstaat voorstaan, dat die de uitkomst van het referendum vorig jaar in Engeland positief en met grote vreugde ontvangen zouden hebben! Zou er met betrekking tot Brexit dan niet de een of andere sham (of scam) aan de gang zijn? Het aan zekerheid waarschijnlijke grenzende antwoord is: Brexit is naar alle waarschijnlijkheid een sham! 

 

 

Ton Nuiten – Dinsdag 9 Januari 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.