Joodse Fabelverkondiger Oren Liebermann; Ahed Tamimi; “The Greatest Jewish Fable of the 20th Century” en, Ja, Wéér Eens een Kritisch Woord aan de Fabelverkondigende Christenzionisten.

We hebben het recent nog gehad over Ahed Tamimi, de 16-jarige Palestijnse activiste die naar verluidt, een Israëlische militair “zwaar mishandeld” zou hebben. Achteraf bleek dit te berusten op een van de vele Joodse fabels waarvan er nog velen van in circulatie zijn inclusief, “The Greatest Jewish Fable of the 20th Century.” Wat deze laatste fabeld betreft, hoeven we hier waarschijnlijk niet dieper op in te gaan. Eén van de gevolgen van deze fabel, is dat Duitsland al sinds de jaren ’50 grote hoeveelheden aan herstelbetalingen aan zowel Joodse organisaties en Israël heeft verricht. Het zal dan sowieso duidelijk zijn waar we het over hebben! Maar dit even terzijde.

 

Joodse journalist Oren Liebermann over Ahed Tamimi: Weglating van Enkele Feiten. 

 

Wat het verkondigen van Joodse fabels betreft, zei de apostle Paulus al dat degenen die zich hier vooral bezig mee houden die als “waarheid” te verspreiden, het diegenen waren “die van de besnijdenis zijn.” En daarmee bedoelde de apostel beslist niet de Moslems! Het zal dan ook duidelijk zijn dat Paulus hiermee bepaalde Joden op het oog had die in zijn tijd als bij wijze van spreke beroepsprofessionals geworden waren als het erom ging Joodse mythen te verspreiden. Een van de Joden die zich onlangs onledig hield met een klienere Joodse fabel, is de Joodse journalist, Oren Liebermann. Recent deed hij voor de Amerikaanse zender, CNN, verslag over het incident tussen Tamimi en enkele Israëlische soldaten. En wat bleek? Onze Joodse fabelverkondiger had bepaalde essentiële feiten omtrent dit incident tijdens zijn verslag wéggelaten. https://aladinsmiraclelamp.wordpress.com/2018/01/09/take-action-cnn-report-jew-oren-liebermann-on-ahed-tamimi-ommits-essential-facts/

 

Woedende Palestijnse Kinderen & Lachende Israëlische Soldaten. 

 

Wat Oren Liebermann wégliet in zijn verslag was dat de klap die Ahed Tamimi aan een Israëlische soldaat uitdeelde, een reactie was op de zware verwonding die een Israëlische soldaat toe had gebracht aan haar jonge neef! Die werd vlak voor het incident door een militair van vlakbij door het hoofd geschoten met een met rubber bedekte stalen kogel! Hier is een video waarop woedende Palestijnse kinderen op Israëlische soldaten reageren als gevolg van de door de Israëlische militair gepleegde gruweldaad. En die soldaten? Die vonden het gedrag van deze kinderen zeer amusant; alsof het om te lachen zou zijn als een van je verwanten nog kort daarvoot door een militair met een stalen kogel door het hoofd geschoten zou zijn! En dat niet alleen; een journalist die dit gebeuren gefilmd had, wordt door Israëlische soldaten nagejaagd, gearresteerd en vervolgens in een bus gezet naar een onbekende bestemming; kennelijk was het de bedoeling om dat wat de journalist op film had gezet, te censureren. Dit laatste is hen echter niet gelukt. Hier is de link naar de video: https://www.youtbe.com/watch?v=E4FM9WGRWdQ&feature=youtu.be

 

Gruweldaden Tegen de Palestijnen Mede Mogelijk Gemaakt door Christenzionistische Fabelverkondigers. 

 

Het recente incident omtrent Ahed Tamimi en haar neefje wat door een met rubber beklede stalen kogel van dichtbij door het hoofd in coma werd geschoten, staat niet op zichzelf; al voor lange tijd worden Palestijnse kinderen regelmatig mishandeld en zelfs gedood door Israëlische militairen. En er is een bepaalde en speciale groep die er tot nu toe aan bijgedragen heeft aan gruweldaden zoals die die hierboven beschreven is. En dit zijn natuurlijk de christenzionisten. Telkens wanneer dergelijk nieuws zoals het bovenstaande in beperkte mate via de media het grote publiek weet te bereiken, komen zij ten behoeve van Israël in actie. En dan volgen de belachelijke commentaren en artikelen; natúúrlijk is het vreselijk wat het neefje van Ahed Tamimi overkomen is, “maar”… waarna we weer eens worden getrakteerd op allerhande Joods-christenzionistische fabelen over “Palestijnse terroristen” en het “onschuldige Israël”! Als zodanig helpen deze lieden mede de Israëlische gruweldaden in stand te houden! In het verleden hebben we op de nu (inmiddels enige tijd verdwenen) site http://www.habakuk.nu zowel de artikelenschrijvers als de reageerders (waaronder zich enkele hypocriete en duistere figuren bevonden), regelmatig gewezen op voorbeelden van Israëlische gruweldaden. Maar ALas! To No Avail! De schrijvers van de artikelen zwegen in alle talen en de reageerders vonden dat ik toch maar een “anti-Semiet” was! Maar het was (en is) aan hén te danken, dat wát het Israëlische leger ook aan gruweldaden gepleegd heeft, zij dit altijd weer verbloemen, schoonpraten en vergoeilijken. Doen we dit met de “Greatest Jewish Fable of the 20th Century” (en jullie wéten waar we het hier over hebben), dan blijkt de wereld plots te klein te zijn. Ja, júllie, christenzionisten die tot nu toe net zoals jullie favorieten de Joden al voor lange tijd doen, hebben tot nu toe de ene na de andere leugen uitgeblazen waarmee de Palestijnen als “boeven” worden neegezet en het “heilige onschuldige Israël” als een onschuldig slachtoffer van “Palestijns terrorisme” hebben geschetst. Het wordt eens tijd dat jullie eens ophouden met liegen! En houdt alsjeblieft je grote mond over een (vermeende) “toename van anti-Semitisme.” Dát er steeds meer sprake is van een weerzin tegen Israël, heeft geen fluit met “anti-Semitisme” te maken! Dit is slechts een gevolg van een steeds grotere bekendheid over de ware aard van jullie geografische afgod, Israël geheten! Dus Dirk van Genderen, Ben Kok, Feike ter Velde, Jan van Barneveld en vele ándere fabelverkondigers, gewoon stoppen met liegen en de zaak te verdraaien ten behoeve van jullie golden geografic idol, Israël! Jullie hebben de Kerk inmiddels al meer dan genoeg schade berokkend!

 

Ton Nuiten – Dinsdag 9 Januari 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.