Dirk van Genderen: de “Leugens van de Palestijnen” vs de “Joodse Fabels” (ofwel de Joodse Leugens.)

Volgens Machmoud Abbas, zijn de Palestijnen de verre nakomelingen van de oude Kanaänieten, die Kanaän (zoals het huidige Israël in de verre oudheid ooit eens bekend was), zo beweerde Dirk van Genderen. Maar, zo gaat hij verder, dat is niet waar; in plaats van dat zij zich als Palestijnen een “apart volk” beschouwen, zijn het Arabieren die zich meer dan vijftig jaar geleden, “… opeens Palestijnen gingen noemen”. Abbas vertelde volgens Van Genderen verder dat er “Zeventig jaar zijn verstreken sinds de Palestijnse Nakba” waarmee hij naar de Israëlische Onafhankelijksoorlog verwees, waarna het land vrijwel meteen daarna door “de gezamelijke Arabische legers” aangevallen werd. https://www.dirkvangenderen.nl/2018/02/22/leugens-van-de-palestijnen/ En dan lezen we er de nu bekende maar ondertussen ontmaskerde Joodse fabel:

“De Arabische landen riepen de Arabieren in Israël op het land te verlaten. Zodra zij de overwinning over Israël zouden hebben behaald, zouden ze weer terug kunnen keren. Maar ze verloren de strijd, zodat het vluchtelingenprobleem dat ze zelf hadden gecreëerd, tot op de dag van vandaag voortduurt”. 

Dat, wat Van Genderen hier zegt, is uiteraard een van die vele Joodse leugens, om er het wáre slachtoffer, de Palestijnse Arabieren, nog eens een flinke trap ná te geven! De waarheid is natuurlijk dat de verdrijving van de Palestijnse Arabieren gepaard ging met een van tevoren berekenende bloedige genocide! Joodse terroristen o.l.v. David Ben-Gurion, hadden vanaf april 1947 en daarna 700.000 Palestijnse Arabieren weten te verdrijven waarbij een deel op wrede wijze afgeslacht werd en een ander deel (de overlevenden) later in armzalige VN-vluchtelingenkampen terecht kwamen. En nu komt Van Genderen met een wrede leugen door in zijn ignorance te verkondigen dat de Rabische Palestijnen dit vluchtelingenprobleem zélf zouden hebben gecreëerd! En wat is er volgens Van Genderen daarná gebeurd? Lees maar mee:

“En het bizarre is gebeurd dat alle kinderen die vervolgens bij deze zogenaamde vluchtelingen zijn geboren, ook weer worden meegeteld als vluchtelingen. Het is een intern Arabisch probleem waar de wereld voor opdraait. Het is immers de VN-organisatie UNWRA die aarlijks honderden miljoenen van donorlanden, waaronder Nederland, nodig heeft om zorg te dragen voor deze vluchtelingen”. 

 Wel, het spijt ons zeer, Mr van Genderen, maar dit “intern Arabisch probleem” is juist veroorzaakt door Joodse terroristen en schemerige gangsters waarvan Ben-Gurion er een van was! En daaro  is het een “intern Israëlisch probleem” waar donorlanden zoals Nederland onder andere, niet de enigen zijn die voor dit “Joodse probleem” opdraaien; de Verenigde Staten geven jaarlijks miljoenen aan dollars aan de Israëlische regering dat het echter niet gebruikt om er het door hen gecreërde vluchtelingenprobleem mee op te lossen, maar veeleer om er de eigen krijgs- en luchtmacht mee te versterken! O ja, en vergeet ook de Amerikaanse steun in natura niet (de nieuwste oorlogstechnologie, bewapening etc.) niet! En het is dit interne Joodse probleem (in stand gehouden door Nederland, Amerika en andere landen), en wat “tot de dag van vandaag voortduurt”. 

32786585_2219398251409567_5454319144038039552_n

Machmoud Abbas: Palestina, Eigen Steden, Thuisland, Ontwikkeling van Samenleving. 

 

Dan haalt Van Genderen Machmoud Abbas weer aan:

“Het Palestijnse volk bouwde zijn eigen steden en thuisland en droeg bij aan de mensheid en de ontwikkeling van de samenleving, waarbij hij wees op instituten, scholen, ziekenhuizen, culturele organisaties, theaters, dagbladen, economische organisaties, bedrijven en banken’, stelde Abbas in de VN”. 

Jazéker, vele jaren hebben we tot treurens toe een tweede Joodse fabel aan moeten horen: “Palestina was een land zónder volk voor een volk zónder land”. En hiermee werd zeer langdurig volgehouden, dat Palestina nadat de Joodse kolonisten er waren gearriveerd, een leeg, onbewerkt en verlaten land zou zijn. Doch ziet, en verbaast u met ene grote verbazing: zowaar uit het eeuwige niets wisten de ze Joodse kolonisten een bloeiende en vruchtbare oase in een stuk verdord en woest stuk woestijn te creëeren! En dit werd (en wordt nog altijd) als een groot wonder Gods beschouwd! En iedereen die weleens een klein moestuintje heeft weten aan te leggen, zónder ene eurocent op zak (laat staan wat zaad), wéét dat ook dít een zeer groot wonder Gods is! Hoeveel temeer de bloeiende osae die de Joodse kolonisten er wisten te scheppen! Maar wat Abbas vertelde, was waar: al eeuwenlang hadden de Palestijnen er in Palestina een eigen, levendige en goed gedijende gemeenschap. Die werd echter totaal vernietigd waarbij alle Palestijnse steden verwoest werden. https://www.youtube.com/watch?v=sT22bwJ55Sw (“ps Lost Cities of Palestine”) Hier is de claim dat als zou Abbas slechts “Palestijnse leugens” vertellen, als een Joodse leugen weerlegd! Dan gaat Van Genderen verder:

“Ik begrijp het niet dat bijna de hele wereld de leugens van de Palestijnen gelooft. Ze hebben hun eigen geschiedenis vervalst door de Joodse en Israëlische geschiedenis van het land te stelen en te wissen”. 

Wel wel, Mr. van Genderen begrijpt er helemal níets meer van; hoe kan het grootste deel van de wereld nu toch zo dom zijn, in  al die “leugens van de Palestijnen” te geloven. Begrijpt ú het nog? En met hangende schouders en ten hemel opgeheven handen schudden Van Genderen en andere christenzionisten vertwijfeld hun hoofd; dat de wereld toch niet béter weet! Maar maak je niet ongerust, wíj berijpen het echter maar ál te goed: Israël heeft juist de Palestijnse geschiedenis verwoest en er vervolgens een bommentapijt aan Joodse verzinsels overheen geworpen en geplaveid! http://www.palestinaremembered.com/Articles/General/Story2670.html

“Het is ook veelzeggend” (zo gaat Van Genderen dan verder) “dat er nooit Palestijnse archeologische vondsten zijn gedaan in Israël. Wat wel wordt gevonden, soms overvloedig, zijn vondsten die een hechte band laten zien tussen het Joodse volk en het land Israël”. 

Wel, dat zou misschien kunnen. Aangezien de overgrote meerderheid van de huidige Joden (98%) eigenlijk verre nakomelingen van de oude Khazariërs zijn, die zélf nooit maar ook nóóit eerder ook maar één teen (laat staan, een voet) in Palestina hebben gezet en daarom eigenlijk niet-Joden zijn, maakt het niet uit of er nu wél of géén vondsten die op een hechte band tussen het Joodse volk duiden, zijn gedaan; de Khazariërs waarvan de huidige nakomelingen zich poseren als authenieke Joden, hadden nl een totaal andere cultuur dan de oude Hebreeërs! Daarom moeten die vondsten volkomen los van de huidige Khazariërs worden gezien. Dus die vlieger gaat niet op!

 

Wederom Enkele Joodse Leugens Ontmaskerd voor Wat ze Zijn: “Joodse Fabels”. 

 

En zo hebben we hier weer enkele Joodse Leugens als Joodse Fabels ontmaskerd. En wel door naar pro-Palestijnse bronnen te verwijzen, waarvan Dirk van Genderen beweert dat die “Palestijnse leugens” zouden verkondigen! En wat ook “veelzeggend” is (nee, we hebben het niet over de “Palestijnse vondsten” die er nooit gevonden zouden zijn), is dat Dirk van Genderen niet toelaat dat er in de reacties op zijn artikelen naar andere websites verwezen zal worden. Wel, met de pro-Palestijnse bronnen in gedachten, weten en begrijpen wij wel, waaróm hij dit niet toestaat! Je zou immer toch verwachten dat hij dit wél zou doen, al was het aleen maar om zijn bronnen met die van de Palestijnen te kunnen vergelijken door die beide kritisch te beoordelen. En het zal duidelijk zijn dat we hierbij dan ook na moeten denken, ons kritisch verstand te gebruiken. Doch neen, voorwaar, slechts “Dirks Visie” is hier van belang en geldend. Dus: gezond verstand op nul en eenvoudigweg maar geloven, wat Van Genderen er allemaal aan Joodse fabels (dewelke als zoete zionistische gebakken broodjes over de toonbank vliegen) over zegt! En dit blijkt uit al de reacties van de christenzionistische reageerders, behalve de mijne! 

 

Ton Nuiten – Dinsdag 15 Mei 2018.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.