De “Mars op Recht van Terugkeer”; de Times of Israel & Avigdor Lieberman: Verkondigers van Joodse Fabels; Paulus, de Apostel over Joodse Fabels & de Dubbelhartigheid der Christenzionistsiche Leiders.

Gedurende de Palestijnse demonstraties tijdens de “Mars op Recht tot Terugkeer”, zijn er tot nu toe circa 111 mannen, vrouwen en kinderen door het Israëlische leger aan de grens tussen Gaza en Israël om het leven gebracht. Nu was er recent een rustpauze tijdens het bloedbad wat Israëlische strijdkrachten tot nu toe onder de Palestijnse demonstranten had aangericht, geweest Het was tijdens deze pauze dat Israël twee truckladingen met medische voorraden naar Gaza had gezonden. Hamas echter, wees deze Israëlische humanitaire hulp af en deelde mee dat zij slecht medische hulp wenste te ontvangen van de Palestijnse Autoriteit en het Kinderfonds van de VN, UNICEF. De Israëlische krant, de Times of Israel, deelde daarna mee dat de terroristengroep, Hamas, op woensdag 16 mei jl. geweigerd had medische bevoorrading vanuit Israël voor de ziekenhuizen die te kampen hadden met een tekort aan medische spullen, in Gaza toe te laten. Op diezelfde dag deelde de Israëlische minister van Defensie, Avigdor Lieberman, via de krant, Haaretz, mee, dat de leiders van Hamas een “groep kannibalen zijn, die ook hun kinderen als ammunitie behandelen”. Verder had Lieberman beweerd dat de Israëlische strijdkrachten “in overeenstemming handelden met ethische normen die we elders in de wereld niet gezien hebben”. https://www.middleeastmonitor.com/20180517-bullets-first-aid-later-is-a-perverse-israeli-tactic/

 

Humanitair Israël: een Joodse Fabel. 

 

Wat hierboven nu beschreven is, wordt door Israël via zowel haar eigen media als die in de Verenigde Staten naar buiten gebracht en stevig benadrukt. Hierdoor is er een beeld van Israël ontstaan als zou het een humanitair land zijn. En het is dit beeld wat (zoals we nu toch wel weten!), vnl. in goede en vruchtbare aarde valt bij de christenzionisten. Die beginnen hun visie over een menslievend Israël op hun beurt weer via hun tijdschriften en artikelen te verspreiden en zo krijgen de vele abonnees dan weer een positief verhaal over Israël voorgeschoteld, waarbij Hamas (zoals natuurlijk te verwachten was!) afgeschilderd wordt als een terroristische organisatie, gewijd aan de vernietiging van Israël” (of woorden van gelijke strekking.) Maar de apostel, Paulus, zei het al in zijn  tijd: Er waren er al toen, “die zinloos praten en misleiders” zijn, en die waren er vooral onder hen “die van de besnijdens zijn”, te vinden. (Titus 1:10) Het zal natuurlijk duidelijk zijn dat de apostel hier niet mee verwezen zal hebben naar de Moslims, is het niet? Nu heeft deze trend zich onder vele Joden door de eeuwen heen voortgezet waarvan de genoemde Times of Israel en Avigdor Lieberman enkele hedendaagse, moderne voorbeelden van zijn.

 

Afleidingsmanoeuvre: het Verleggen van Israëlische Misdaden naar Hamas. 

 

De steun van Israël door medische hulpgoederen naar Gaza te zenden om Hamas vanwege haar weigering die in Gaza toe te laten, af te schilderen als een “terroristische organisatie”, kan slechts worden beschreven als een Israëlische afleidingsmanoeuvre: het verleggen van de aandacht van de eigen misdaden naar Hamas door die te beschrijven als een stel “terroristen” zoals de Times of Israel en Avigdor Lieberman deden! En het zal duidelijk zijn als deze waarheid eenmaal aan het licht komt (hetgeen eigenlijk inmiddels gebeurd is), dat men daarbij geen vrienden mee wint. Maar voor de christenzionisten is dit alles geen probleem; “Wie Israël zegent, wordt op zijn beurt weer wélgezegend” luidt hun parool, ongeacht dat de Israëlische overheid sinds 1948 de ene na de andere Joodse fabel via zowel de ether als de pers een goedgelovige wereld in heeft gezonden; een vriend is en blíjft echter een vriend, ondanks de vele leugens die die “vriend” ondertussen zowel electronisch als in druk heeft verspreid. En de christenzionistische leiders (en diegenen die niet als zodanig genoemd menen te moeten worden doch die echter een even grote fanatieke voorliefde voor de Israëlische staat koesteren zoals bijvoorbeeld de charismaten) die Israël als een soort van “goddelijke aanwezigheid” op aarde zien? Wel, die staan zoals gewoonlijk op zondagmorgen weer eens voor de kansel, waar zij staan te verkondigen dat we als Christenen toch voorál oprecht en eerlijk tegenover elkaar en anderen moeten zijn en ons o.a. vertellen dat we nooit moeten liegen …

 

Ton Nuiten – Zondag 20 Mei 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.