Donald Trump: de Annulering van de “Iran-Deal” op Basis van door Israël Vervalste Bewijzen en Documenten; Israël; Bron van veel Leed & Ellende, en iets over “KISS”, “CISS” & “JISS”.

Enige tijd geleden besloot Donald Trump zich terug te trekken uit de nu welbekende Iran-deal. Tot de deal werd eerder besloten door vormalig preisdent, Barck Obama, Vladimir Putin en anderen die hier over onderhandeld hadden. Maar … waar was het besluit om de Iran-deal van de kant van Trump te annuleren nu op gebaseerd? Lees maar mee:

“Het bewijs over een vermeend geheim Iraans nucleair wapenprogramma wat op 30 april door de Israëlische ministerpresident Benjamin Netanyahu gepresenteerd werd, vertoont schaamteloze tekenen van fabricaties. Dit bewijs is verbonden aan documenten die meer dan tien jaar eerder werden gepresenteerd door de Bush-regering als bewijs van een geheim Iraans nucleair wapenprogramma. Ook deze documenten waren duidelijk gefabriceerd. 

“We stuurden President Bush een vergelijkbare waarschuwing over de valse inlichtingen -waarvan er veel van was gefabriceerd door Israël- zes weken voor de Amerikaans-Britse aanval op Iraq, maar Bush besteedde er geen aandacht aan. Deze maal hopen we dat u voordat de zaken in het Midden-Oosten nog verder uit de hand lopen, hier aandacht aan zal besteden. Kortom, Israël’s “nieuwe” schadelijke documenten over Iran, werden door de Israëlis zélf gefabriceerd”. https://israelpalestinenews.org/was-there-ever-an-iranian-nuclear-weapons-program-fabricated-proof-came-from-israel/

Op die site zijn er nog twee interessante en gedetailleerde artikelen te lezen. Waar het hier in het kort om gaat, is dat Israël zowel Amerika als Engeland door middel van zelf gefabriceerde inlichtingen en documenten door Israël, destijds op het verkeerde been werden gezet om er daarna gezamelijk een oorlog tegen Iraq te beginnen.

 

De Irak-Oorlog: de Gevolgen. 

 

De gevolgen van deze ongeprovoceerde agressie-oorlog zijn ons nu inmiddels bekend: vele slachtoffers aan Amerikaanse maar vooral Irakese zijde. Het land, Iraq, wat bezis was zich geleidelijk tot een industriële staat te ontwikkelen, werd door de Amerikaans-Britse bombardementen terug gebombardeerd naar het Stenen Tijdperk. En in het jaar 2004 werden de gruwelen die er tot dan toeplaatsgevonden hadden in de Abu Ghraib-gevangenis en andere gevangenissen in Iraq bekend; massa-martelingen van talloze opgesloten onschuldige Irakese burgers. Hoewel zowel de Amerikaanse als Europese media hier (kortaf en fragmentarisch zoals we dit nu van hen gewoon zijn), aandacht aan hadden besteed, verdwenen de gruwelen en de daders die ze gepleegd hadden geleidelijk aan naar de achtergrond om vervolgens grotendeels (zo niet geheel) uit het publieke zicht te verdwijnen. En ook nú nog horen we over bomaanslagen hier en daar in Iraq waarbij de ene keer 25, de andere keer weer 70 dodelijke slachtoffers te betreuren zijn. En ook nú nog bevindt Iraq (waarvan officieel wordt gezegd dat het nu “bevrijd” zou zijn), zich nog altijd in dit Stenen Tijdperk.

 

Zelfmoord onder Amerikaanse Irak-Veteranen.

 

Een van de andere gevolgen van de Iraq-oorlog waren de zelfmoorden onder de Amerikaanse militairen die later na de oorlog weer waren teruggekeerd; een deel van hen had deelgenomen aan de martelingen. Later begon het geweten van deze militairen te spreken, en de stem ervan klonk uiteindelijk zó luid dat zij het niet langer konden verdragen. De enige uitweg die zij dan nog zagen was door zelfmoord te plegen. Dit deed ook een deel van hen die weliswaar niet betrokken waren bij de martelingen maar die hetgeen zij er in Iraq hadden meegemaakt, na terugkeer niet langer konden verdragen. Een van de velen was Daniel Somers. https://www.youtube.com/watch?v=ZV22tO93dY8 En zes jaar geleden pleegden dagelijks 18 Amerikaanse militairen zelfmoord. https://www.youtube.com/watch?v=qAv1L44i5n0 Een ander onder hen was James Jenkins. https://www.youtube.com.watch?v=SJpfPe08JSk

 

Kapitein Matthew Hoh: een “Iraq War Veteran in Palestine”. 

 

En dan hebben we hier nog kapitein Matthew Hoh, die over zijn ervaringen in Palestina, Iraq, en Afghanistan vertelt: https://www.youtube.com/watch?v=hX9WwlrhEQo Mr. Hoh vertelt dat wat hij en het Amerikaanse leger deden (het verwoesten van huizen van burgers met bulldozers o.a), dit tevens gebeurde in Israël (eigenlijk, Palestina), en Afganistan. In 2009 verliet Mr. Hoh zijn  post uit protest tegen de escalatie van de oorlog.

 

Christenzionisten: CISS. 

 

Een vreemde term, niet? “CISS”. Maar wát is nu precies “CISS”? Eigenlijk is dit een ietwat gewijzigde term van KISS, u weet wel, die bekende popgroep. “KISS” staat voor “Knights in Service of Satan”. Omwille van de christenzionisten en hun etnisch-racistische religie betreffende Israël, hebben we dit nu ietwat gewijzigd in, “Christians in Service of Satan”. Dit hebben we gedaan daar het nu al voor velen vaststaat, wát er zich al jaren aan onderdrukkingsstreken door de Israëlis in Palestina zijn gepleegd, de christenzioniste zelf echter koppig en onboetvaardig doorgaan met het verspreiden van hun pro-Israëlische giftige leugens! Het zou nu toch ook hén inmiddels bekend moeten zijn hoe de situatie in Palestina er nu wérkelijk is, als zij maar eens de moed hadden om over de voor hen bijna onoverkomelijke muur van Joodse fabels naar de feitelijke waarheid over te klimmen! En die kan overkomen worden door met name naar de laatst aangegeven videoclip te gaan, op de link te klikken.

 

Israël: Bron van veel Leed en Ellende. 

 

Al deze vreselijke dingen die we hier gebsproken hebben en de videos waar we naar verwezen hebben, maken ons één ding goed duidelijk: die zijn allemaal terug te voeren op Israël. En waarlijk zeg ik u daarom dan ook, Israël is de bron van veel leed en ellende! Door zowel gefabriceerde bewijzen als documenten te gebruiken, maakte Israël dit alles mogelijk. En wat dit fabriceren betreft, komen we weer maar eens uit bij diezelfde bijbelpassages die we al eerder regelmatig hebben geciteerd; een hiervan is de volgende:

“Want er zijn ook veel opstandigen. mensen die zinloos praten en misleiders, vooral die van de besnijdenis zijn”. (Titus 1:10)

En met diegenen “die van de besnijdenis zijn”, had de apostel, Paulus, zeer zeker niet de Moslims op het oog! En ja, ook vandaag nog zijn zij, die verantwoordelijk waren voor de vervalsing van bewijzen en documenten, nog altijd precies hetzelfde als hun verre voorvaderen waren waar Paulus het in zijn tijd over had. Het zijn “misleiders”. 

 

Jezus Christus over de Joden in Zijn Tijd. 

 

Ook de Heere Jezus Christus had met deze Joodse misleiders van doen in Zijn tijd. Hij vertelde hen tijdens een van Zijn vele discussies met hen het volgende:

“U bent uit uw vader de duivel, en wilt de begeerten van uw vader doen; die was een mensenmoordenaar van het begin af, en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij vanuit wat van hemzelf is, want hij is een leugenaar en de vader van de leugen”. (Johannes 8:44)

En hier hebben we dan naast de CISS de tweede groep (de eigenlijke daders), die we kunnen bestempelen als “JISS”, ofwel “Jews in Service of Satan”. En van wat we nu al aan vele gruwelen en onderdrukkingsstreken door Israël tegen de Palestijnen gezien hebben (maar níet via de liegende en waarheidsverdraaiende Nederlandse media en pers!), maakt maar ál te duidelijk dat Israël al aan een groot deel van de begeerten van hun “vader” hebben voldaan! CISS en JISS (en de liegende media), drie handen op één buik, verkondigen dezelfde Joodse fabelen, waarvan JISS er de verspreider van is. Drie handen, een soort symbool van een onheilige drie-eenheid. 

 

Ton Nuiten – 28 Mei 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.