De Joodse Zeepmythe; Tegenovergestelde Ooggetuigen verslagen over de Holocaust; Israël: Compensatie Geweigerd; Bolsjewistische Massamoordenaars & een Joodse Bolsjewist van de NKVD als “Holocaust-Overlevende”.

Misschien dat sommigen onder ons het zich mochten herinneren, maar een van de vele gruwelen die aan Duitse kampbewakers en SS-ers werden toegeschreven, was dat zij er op de een of andere wijze in geslaagd zouden zijn, zeep uit de stoffelijke resten van omgekomen Joden te produceren. Nu is dit een van de vele fabelen en mythen die zelfs door serieuze Holocaust-historici zijn weerlegd. Nochtans zijn er slechts enkelen die nog altijd menen dat deze fabel op waarheid zou berusten; iemand die zich brown9708 noemt, had hier in 2011 een zeer korte nietszeggende clip op het YouTube-kanaal geplaatst met de titel, “Nazi soap made from humans in Danzig Poland during World War 2 (very sick)”. https://www.youtube.com/watch?v=oHjc386CS5E Sommige korte commentaren in de commentaarsectie laten aan niets te wensen over; de reageerders drijven er de spot mee. brown9708 zelf, zei hier het volgende over, “Dit was in het concentratiekamp, Stutthof, nabij Danzig, Polen. De slachtoffers waren niet allemaal Joods. Voornamelijk Pools en Russisch”. Wat een zekere Mark Howard ertoe bracht om hier als volgt op te reageren, “Ik heb lampenkappen en wat verdraaide zeep nodig, man”. En zo maakte Howard op zijn wijze duidelijk dat ook het verhaal als zou het kampbestuur op de een of andere wijze lampenkappen uit de huid van omgekomen Joden geproduceerd hebben, net als het zeepverhaal, niet meer dan een mythe was. 

 

Filmregisseur Eyal Ballas en zijn “Soaps”. 

 

Op 11 juni 2013 kwam The Times of Israel met een artikel van de hand van Jillian Scheinfeld met het nieuws dat de Israëlische filmregisseur, Eyal Ballas, een nieuwe film had geproduceerd, “Soaps”. Hiermee maakte hij duidelijk dat de zeepmythe zijn oorsprong had in WW I en wilde hij op deze wijze de zeepmythe uit WW II weerleggen. https://www.timesofisrael.com/film-tries-to-wash-away-myth-that-nazis-made-soap-out-of-jews/ Holocaust-historicus, Deborah Lipstadt, wist The Jewish Week te melden dat hoewel er pogingen zouden zijn geweest door de Nazi’s om zeep uit dodelijke resten van Joden te produceren, dit echter nooit in praktijk was gebracht. The Times of Israel wist echter ook nog te melden dat hoewel de zeepmythe door historici al weerlegd was, de website van Yad Vashem nochtans drie fotos had van begravingen van zeep met bij een van die fotos de tekst, “In dit graf ligt zeep, gemaakt van zuiver Joods vet, begraven … Een stille getuigenis van de Holocaust en de wreedheid van de Duitsers”. collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/30463.html De leiding van Yad Vashem had daarop besloten er de nodige veranderingen op aan te brengen. Wanneer we op de link klikken, krijgen we dan inderdaad het bericht, “Die pagina kan niet worden gevonden”, te zien en blijken de nodige veranderingen er dus al te zijn aangebracht.

 

Dr. William Luther Pierce. 

 

Nu waren er al eerder mensen die zo hun twijfels hadden aangaande het waarheidsgehalte van de Holocaust. Eén van hen was Dr. Willam Luther Pierce. Hij ontkende niet dat er niets gebeurd zou zijn, maar liet wel blijken dat er niet álles waar van hoefde te zijn. https://www.youtube.com/watch?v=alyk2g10AZk (“Thoughts On The Holocaust tm by Dr. William Luther Pierce”)

 

Tegenovergestelde Ooggetuigenverslagen over de Holocaust: een Herziening. 

 

En we weten het allemaal nog; in de vele oogetuigenverslagen van deHolocaust-overlevenden die we in het verleden over de televisie en in druk hebben gezien en gelezen, werden ons de meest gruwelijke details verteld: Duitse bewakers en SS-ers die kleine baby’s levend en wel in grote vuren zouden hebben geworpen, Joodse gevangenen die meteen na aankomst in een kamp met een brandbare vloeistof overgoten werden, waarna die in brand werden gestoken, dit onder de glunderende ogen van de bewakers en de SS-ers. Andere overlevenden vertelden dat sommige Joodse gevangenen meteen an aankomst direct werden doorverwezen naar de gaskamers om er onmiddelijk te worden vergast. Weer anderen vertelden dat zij bij aankomst door bewakers letterijk uit de treinwagons van de trein waarmee zij naar het kamp waren gedeporteerd, werden geslagen en gerammeld. Het leven in die kampen, zo deelden zij  mee, was er voor hen een levende hel. Het was daarom dan ook een groot godswonder, dat zij al die gruwelen hadden weten te overleven! Wat ons via de gevestigde media en pers echter nooit werd getoond, was het feit dat er Holocaust-overlevenden waren die ons een heel ánder verhaal te vertellen hadden! https://www.youtube.com/watch?v=vV1aQUSZELI (“Jews Tel, The Truth about what they refer to as a holocaust”) Het zou dus daarom eens snel tijd worden voor een grondige herziening van de Holocaust! 

 

Eis Israël voor meer Compensatie Geweigerd! 

 

Vanaf begin jaren ’50 toen Duitsland en Joodse vertegenwoordigers overeengekomen waren dat Duitsland aan hoge herstelbetalingen zou beginnen voor wat Hitler en de Nationaal-Socialisten er de Joden aandegaan zouden hebben, heeft het land nu al voor miljarden aan Deutschmarken (later euros), aan Israël en Joodse organisaties betaald. En om de zoveel tijd eist Israël weer eens een hoog bedrag aan compensatie. En zo kwam Israël een tijd geleden wéér eens met een open doch gebiedende hand om van Duitsland wéér maar eens een hoge betaling te eisen. En waarom? Wel, een groep Holocaust-overlevenden die vlak na de ineenstorting van het Bolsjewisme vauit de Sovjet-Unie naar Israël gemigreerd waren, leefden langer dan men verwacht had en had daarom dan ook meer ondersteunng nodig! Duitsland weigerde ditmaal echter aan de eis van Israël te voldoen. Dit leidde ertoe dat Holocaust-overlevenden in Duitsland een storm van protesten veroorzaakt hadden en beweerden dat de Duitse regering de overlevenden nu aan hun lot overliet. In deze korte videoclip vertelt Jason Unruhe het ware verhaal: https://www.youtube.com/watch?v=m8p9t22Hl0o (“Rejected: Israel Asking for More Money from Germany”)

 

Bolsjewistisch-Joodse Massamoordenaars & de Grootste en Meest Gruwelijke Genocides Ooit. 

 

Zoals Jason Unruhe het al duidelijk maakte, was de betreffende groep Joodse Holocaust-overlevenden afkomstig uit de Sovjet-Unie. En voor degenen die nu al enige tijd met de wáre achtergrond van de Bolsjewistische massamoordenaars bekend zijn, zij waren Joden van de ergste soort en het Bolsjewisme/Communisme was vanaf het begin tot het einde een volkomen Jodse onderneming! Tijdens het meest gruwelijke en demonische Rode Terreurbewind wat circa zeventig lange jaren geduurd heeft, zijn er circa tussen 66.000.000 á 100.000.000 Russen wreed vermoord. http://www.germanvictims.com/2015/07/genozide-of-the-germans-in-russia/ Er zijn nog vier videos te zien waarvan de inhoud er echter van verwijderd is. Er is echter nog genoeg te lezen om te zien hoe vreselijk al die enorme Joodse genocides wel niet geweest waren! We lezen er dat de Russische Revolutie eigenlijk een Joodse Revolutie was. Met de hulp van Amerikaans-Joodse bankiers van Wall Street, hadden de Russich-Joodse Bolsjewisten er de macht kunnen grijpen, begonnen vervolgens aan een gigantische terreurcampagne tegen de bevolking en,

“De Joodse heersers hongerden hen dood, deporteerden hen al in de tientallen jaren vóór Stalin naar Siberië, waarbij zij op open land bij de honderdenduizenden doodhongerden. Daarna voerden de Joden hen door twee twee hongersnoden in de Oekraïne in de jaren ’20 en ’30 heen”. (Beter bekend als de Holodomor-TN) “Miljoenen Russen, Oekraïners en Duits-Oekraïners stierven er. Daarna executeerden zij er honderdduizenden van hen om verzonnen redenen of voor het verbergen van een brood voor hun hongerende kinderen. Miljoenen meer gingen er naar de dodenkampen, de Gulags, waar zij onder de meest verschrikkelijke omstandigheden doodgewerkt werden. En dit alles is het werk van het “slachtoffer”, de Jood”. 

Met dit in gedachten mogen we ons eens het volgende afvragen: hoevele van die vermeende Joodse Holocaust-overlevenden die vanuit de Sovjet-Unie naar Israël gemigreerd waren, zouden eigenlijk van die Joodse massamoordenaars kunnen zijn geweest die aan de grootste genocides die de mensheid tot nu toe gekend heeft, deelgenomen hadden? Wel, het is maar een vraag!

 

Martin Gray: Bolsjewistisch-Joodse Massamoordenaar Gecamoufleerd als een “Holocaust-Overlevende”. 

 

Een voorbeeld van één man, een Joodse Bolsjewist,  die zich als “Holocaust-overlevende” voordeed, hebben we in ieder geval al gevonden. Martin Gay, die als een van de overlevenden van de Holocaust een boek over zijn werderwaardigheden in het “dodenkamp”, Treblinka, had geschreven, bleek in werkelijkheid een gedecoreerde officier bij de beruchte NKVD, de Bolsjewistisch-Joodse terreurpolitie te zijn geweest. In zijn boek, “For Those I Loved”‘ beschreef Gray o.a. dat hij gedwongen was er de dode lichamen uit de gaskamer in Treblinka te verwijderen. Later bleek zijn hele boek een gigantische fraude te zijn! De NKVD was onder de heerschappij van Josef Stalin (die zélf beheerst werd door Joden), verantwoordelijk voor de dood van miljoenen Christenen en niet-Joden in zowel Rusland als Oost-Europa! (“Judaic Communists: The Documentary Record” van Michael Hoffman, blz. 16)  Later werd hij een van de Holocaust-overlevenden die ongetwijfeld ook in aanmerking zal ziujn gekomen voor compensatie. Diegenen echter die nooit om compensatie zouden vragen, waren de miljoenen die Gray aan een voortijdig einde hielp na hen eerst gemarteld te hebben!

 

Tenslotte. 

 

In de tijd dat we nog niet over het internet beschikten, waren gegevens zoals hierboven beschreven ondenkbaar daar die -uiteraard- nog nooit via de gevestigde media en pers waren vermeld. En dit gebeurt ook nú niet. Maar velen weten nu, wat er gedurende het tijdperk 1917-1945 gebeurd was: de opkomst van een demonisch Joods-Bolsjewistisch regime in Rusland tot aan de verpletterende nederlaag van Duitsland in mei 1945. En alles wat daar tussenin gebeurd was: de keuze van de meerderheid van de Duitse bevolking voor Adolf Hitler als reactie op de wereldwijde dreiging van het Joodse Bolsjewisme, Nazi-Duitsland wat als enig land tegen deze dreiging had durven op te staan om zo niet slecht het and zelf, maat tevens Europa en mogelijk de hele wereld voor een Joods-Bolsjewistische tirannie te behoeden, de gigantische massamoorden die er al door de Joodse Bolsjewisten in Rusland waren gepleegd, de wereldwijde Joodse anti-Duitse boycot, waarmee de machtige en invloedrijke Joodse jurist, Samuel Untermeyer, het eerste (economische) schot afvuurde wat tot WW II zou leiden, de Joodse leugenpropaganda over vermeende anti-Joodse gruwelen die Hitler en zijn regering al gepleegd zouden hebben vlak  nadat zij er in Duitsland aan de macht gekomen waren, Frankrijk, Engeland en later de Verenigde Staten die samen een verbond gesloten hadden met “Uncle Joe” zoals Stalin liefkozend door de Amerikaans-Joodse president, Franlin Delano Roosevelt, genoemd werd, de daaropvolgende nederlaag van Duitsland, de monsterlijke misdaden van het Russich Rode leger tegen de Duitse bevolking, de dodenkampen van Dwight Eisenhower, ook wel de “Swedisch Jew” genoemd, waarin een miljoen Duitse krijgsgevangenen een langzame dood tegemoet gingen daar hen het nodige water en voedsel bewust onthouden werd, het Internationaal Militair Tribunaal te Neurenberg, waar de topstukken van de Nazi-regering veroordeeld werden maar die samen met andere lagere tribunalen zoals die te Dachau, eigenlijk niet anders dan showprocessen waren, waar niet het recht doch de wraakzucht van Joden heerste. En de daaropvolgende herstelbetalingen waar Duitsland vanaf begin jaren ’50 aan moest gaan voldoen. Dit alles en nog veel meer is nu via het internet te raadplegen. Het gevolg is natuurlijk dat als Israël weer eens een massale inval in Gaza doet (waar het de Palestijnen al sinds zeventig jaar onderdrukt en tirraniseert) velen met bovenstaande gegevens in gedachten, een steeds groteter weerzin tegen Israël en het Joodse volk krijgen. Het zou daarom eens goed (en zéér dringen nodig) zijn, dat Joodse organisaties zoals hier het CIDI, eens hun verantwoordelijkheid zouden nemen deze misdaden streng te veroordelen en zich van het demonische regime in Israël te distantieren.  Tevens zullen zij het verleden van hun Bolsjewistische mede-Joden onder ogen moeten zien; natuurlijk, zij zijn in tegenstelling met de Joodse massamoordenaars niet verantwoordelijk voor al die gruwelen. Het is echter een feit dat men zich éérst identificeert als Joods en zich dan ook vereenzelvigt met hén die deze dingen op hun geweten hebben! En dit komt vooral tot uiting tijdens het Israëlisch-Palestijnse conflict. Door hierover te blijven zwijgen en daarnaast ook nog eens de gruwelijke excessen waar het Israëlische leger zich al sinds decennia lang aan schuldig maakt t.o. de Palestijnen te rechtvaardigen door de laatsten als “terroristen” te bestempelen, maken zij de zaak slechts erger.

 

Ton Nuiten – Zondag 10 Mei 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.