De Trump & Jong Un-Summit, en …Een mogelijke False Flag Attack in Syrië?

Wat eerder onmogelijk leek, lijkt zeer waarschijnlijk een feit te zijn: president Trump en Kim Jing Un, de Noord-Koreaanse dictator, hebben de weg van de vrede ingeslagen en hebben hier een document voor ondertekend. https://theguardian.com/us-news/2018/jun/12/full-text-donald-trump-kim-jong-un-statement En zeer recent heeft Kim Jong Un de uitnodiging van Trump voor een bezoek aan het Witte Huis aanvaard. https://www.nu.nl/noord-korea/5310188/kim-jong-un-accepteert-uitnodiging-trump-bezoek-vs.html

 

Creatie Eigen Oppositie? 

 

Nu weten we niet, hoe dit precies uit te leggen valt daar Trump enige tijd geleden Kim Jong Un en Noord-Korea dreigde te vernietigen middels zijn “fire and fury-speech”. En tijdens de historische ontmoeting tussen Kim Jong Un en de Zuid-Koreaanse presisent, Moon Jae In, leek het hier om twee boezembrienden te gaan die elkaar in geen jaren meer hadden gezien. Gezien dat Noord-Korea een grote bedreiging voor Zuid-Kora zou vormen, is dit toch wel wat vreemd. Zou het hier misschien om een creatie van de eigen oppositie kunnen gaan, een soort van openluchttoneelspel waarbij Trump en Moon Jae In aan de ene en Kim Jong Un aan de andere kant naar buiten toe elkaars grootste vijanden zijn maar dat zij achter de schermen juist elkaars grootste vrienden zouden kunnen zijn? Misschien, misschien ook niet. Maar we gaan er voorlopig vanuit dat het hier werekelijk om enkele tegenstanders gaat, die nu eindelijk overeenstemming hebben bereikt om van verdere dreigende oorlogstaal af te zien en  nu zoals gezegd, de weg van de vrede zijn ingeslagen.

 

Een Aanstaande False Flag Attack? 

 

Nu zijn alle ogen gericht op de vriendschappelijke toenadering van de Verenigde Staten tot Noord-Korea. Het zal ook wel duidelijk zijn, dat Kim Jong Un weer een bondgenoot is van de Russische Federatie (Vladimir Putin) en die op zijn beurt weer een bondgenoot is van Syrië (Bashar al-Assad.) Nu beweert Igor Konashenkov, woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie over geloofwaardige gegevens te beschikken dat speciale strijdkrachten van het Amerikaanse leger het door het Westen gesteunde Vrije Syrische Leger aan het assisteren zijn om voorbereidingen te treffen voor een false flag attack, die in de Syrische provincie, Deir ez-Zor, plaats zou moeten vinden:

“Onze inlichtingen, bevestigd door drie onafhankelijke Syrische bronnen, vertellen ons dat comandanten van het zogenaamde “Vrije Syrische Leger” gesteund door operators van de Speciale Amerikaanse Strijdkrachten een ernstige provocatie voorbereiden betrefende chenische oorlogsstoffen in de provincie Deir ez-Zor”.  

En,

“Om weer een andere ‘chemische aanval door het regime tegen vredige burgers’ te herhalen, brachten rebellen cannisters gevuld met clorine”. https://thefreethoughtproject.com/with-all-eyes-on-kim-trump-summit-another-imminent-false-fag-chemical-attack-predicted-in-syria/

Het is niet duidelijk of die aanstaande gasaanval er ook zal komen. Maar nu de situatie in  Azië dankzij de Trump en Jong Un-summit zich nu lijkt te stabiliseren, zou het echter niet vreemd zijn dat er inderdaad weer een false flag attack te verwachten zou kunnen zijn.

 

Ton Nuiten – Woensdag 13 Juni 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.