Kritiek Israël: Wetsvoorstel Amerikaanse Staat South Carolina tegen Anti-Semitisme; Veto Amerika tegen Onderzoek VN-Veiligheidsraad Israëlische Misdaden; Géén Boycot Israël, Anders Geen Cent! Behandeling van Drie van de Tien Definities van het Wetsvoorstel tegen Anti-Semitisme met Commentaar & een Suggestie.

En ja, we hebben weer iets over de “Mars tot Recht op Terugkeer”, zoals de demonstratie die de Palestijnen nu al geruime tijd aan de grens tussen Gaza en Israël houden,genoemd wordt. In mei jl. werd bekend dat Israëlische sluipschutter er al zestig Palestijnen hadden gedood. Nu was dit nieuws ook in Amerika door gedrongen en dit nieuws was voor die Amerikanen die inmiddels gefrusteerd zijn met het Amerikaanse pro-Israëlische beleid. En het was het nieuws over die Amerikanen die het pro-Israëlische Amerikaanse beleid intussen goed zat zijn, dat op zijn beurt ook in de Amerikaanse staat, South Carolina, doorgedrongen was. En die besloot er dan ook iets aan te doen. Maar die deed dit niet op een wijze zoals men dit van de gouverneur van dze staat, Henry McMaster, zou mogen verwachten: en dat was niet het veroordelen van het Israëlische geweld tegen de Palestijnen.

 

De Amerikaanse Staat South Carolina: Invoering Wet die Elke Kritiek op Israël als “Anti-Semitisme” Veroordeelt. 

 

Op 1 juli a.s zal het dan zover zijn; een wetsvoorstel wat door South Carolina was ingediend en wat op die datum van kracht zal worden, waarbij alle legale kritiek op Israël, als “anti-Semitisme” zal worden afgedaan. Maar dit wetsvoorstel in inmiddels hevig bekritiseerd door hén die vrezen dat dit voorstel, eenmaal aanenomen, een schending inhoudt van het Eerste Amendement van de Amerikaanse Grondwet wat de vrijheid van meningsuiting inhoudt. Dit voorstel neemt er de openbare scholen en universiteiten in Amerika mee op de korrel. Met dit voorstel zouden er in de toekomst echter ook andere Amerikaanse instellingen onder vuur mee kunnen worden genomen. Een van de dingen die door dit voorstel als “anti-Semitsch” beschouwd wordt, is een vergelijking trekken tussen het Israëlische beleid tegen de Palestijnen en dat van de Nazi’s tegen de Joden. Het is echter opmerkelijk dat het hoofd van de Israëlische strijdkrachten deze vergelijking inderdaad had getrokken en wel in 2016. Na 1 juli a.s. zal het echter verboden zijn in South Carolina dezélfde vergelijking te trekken door de universiteiten en openbare scholen als de oppercommandant van het Israëlische leger dit eerder deed in 2016!

 

Amerikaans Veto tegen Onafhankelijk VN-Onderzoek Israëlische Misdaden. 

 

Kort nadat het nieuws over de zestig door Israëlische sluipschutters vermoorde Palestijnen bekend was geworden, eiste de VN-Veiligheidsraad een onafhankelijk onderzoek naar deze Israëlische misdaad. Dit werd echter verhinderd doordat Amerika hier een veto tegen uitsprak. En zo werd de “beste bondgenoot” die Amerika in Israël meent te hebben, weer eens uit de vuurlinie gehouden.

 

Kennisgeving Inwoners Dickinson in Texas: Boycot Israël Niet, Anders geen Cent! 

 

Het zal nog wel goed in het geheugen liggen wat de hurricane, “Harvey” aan verwoesting en chaos in Texas in okober 2017 had aangericht. Nu zou ook Dickinson in aanmerking komen voor financiële steun om er de huizen en gebieden die er door Harvey waren getroffen te herstellen. Dit nieuws zal door de inwoners van die stad ongetwijfeld met vreugde zijn ontvangen. Maar aan dit herstelpakket was een ietwat vreemd prijskaartje verbonden. En de “prijs” die de Dickinsonaren moesten betalen voor het herstel van hun plaats. was, Boycot Israël niet, anders geen rooie cent!” Natuurlijk, dit zijn onze eigen woorden en zo zal het de Dickinsonaren wel niet zijn meegedeeld. Maar … daar kwam het wél op neer! https://thefreethoughtproject.com/israel-kills-dozen-civilians-state=passes-law-labeling-criticism-anti-semitic/

 

Het Wetsvoorstel: Tien Definities van “Anti-Semitisme”. 

 

Nu bevat dit wetsvoorstel tien definities van hetgeen als “anti-Semitisme” beschouwd wordt en we zullen er hier drie van behandelen, waarbij we ons commentaar plus een suggestie bij zullen geven: “anti-Semitisme” wordt er als volgt gedefinieerd:

“Het beschuldigen van de Joden als volk, of Israël als staat van het verzinnen of overdrijven van de Holocaust”. (lid 3)

(Ons commentaar) Als de Holocaust tijdens WW II nu wérkelijk plaatsgevonden heeft zoals ons dit ons vaak officieel is meegedeld, wie zijn er dan de “uitvinders” geweest van de “Holocausten” die er al ver vóór de jaren ’40 plaatsgevonden zouden hebben te beginnen vanaf 1915 tot 1938? https://mk.christogenea.org/video/premature-holocausts-reports-six-million-jews-1915-1938 En op 31 oktober 1919 wist destijds voormalig gouverneur van New Rork, Martin H. Glynn, in “The American Hebrew” op blz. 582 in zijn artikel,“The Crucifixion of Jews Must Stop!”, te melden dat er in Oost-Europa “zes miljoen mannen en vrouwen stervende” waren “in de dreigende holocaust van het menselijk leven”. “The First Holocaust. Jewish Fund Raising Campaigns With Holocaust Claims During And After World War One” by Don Heddesheimer (These and Dissertations Press) april 2005 (2e herziene uitgave), blz. 134) Of al die “Holocausten” van vóór ww II zijn verzonnen en de “Holocaust” gedurende WW II heeft werkelijk plaatsgevonden, óf al die “Holocausten” van vóór WW II hebben plaatsgehad en die gedurende WW II is verzonnen. Een derde mogelijkheid is natuurlijk dat die geen van allen zouden hebben plaatsgehad (zoals al door revisionisten zoals o.a Robert Faurisson, Fred Leuchter, Ernst Zundel, Jurgen Graf, German Rudolf en vele anderen via nauwkeurig wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld. En dan is hier nog een toegift: https://www.youtube.com/watch?v=yBnMtkbWPCs (“The First Holocaust: The Surprising Origin of the Six-Million Figure”, een uitgebreid en gedetailleerd verslag over de oorsprong van de zes miljoen.)

“Het beschuldigen van Joodse burgers meer loyaal te zijn aan Israël of aan de vermeende prioriteiten van Joden wereldwijd, dan aan de belangen van hun eigen naties”. (lid 4)

(Ons commentaar: Gedurende de Israëlische operatie, “Protective Edge” in de zomer van 2014 in Gaza, waarbij uiteindelijk meer dan 2.200 Palestijnen de dood zouden vinden, hadden Joodse mensen in Den Haag de Israëlische vlag tevoorschijn gehaald waarna zij die voor hun balkon gehesen of voor het raam gehangen hadden. Waarmee zij hun steun aan het Israëlische regime (en dus ook aan Israël als staat) uitdrukten en hiermee eveneens het genocidale beleid van Israël steunden. En zo maakten zij duidelijk dat Israël ergens tóch op de eerste plaats kwam. Toegegeven, wat hier destijds gebeurde, heeft natuurlijk geen betrekking op het huidige wetsvoorstel maar het maakt echter wél iets duidelijk wat de loyaliteit van onze Joodse medemensen aangaat!)

“Het trekken van vergelijkingen tussen het huidige Israëlische beleid met dat van de Nazi’s.” (lid 6)

(Ons commentaar: nou, daar zouden we het ook me eens zijn. En wel daarom daar wij een iets béter idee denken te hebben: zou het niet eens goed zijn om een  vergelijking te trekken tussen het huidige beleid van Israël met dat van de Joodse Bolsjewisten in 1917 en de jaren daarná in Rusland? Tijdens verschillende anti-Israëldemonstraties in het verleden werden er o.a placards en borden meegedragen met aan de ene kant de Israëlische vlag en aan de andere kant een swastika. Dit werd later echter verboden. Onze suggestie is daarom de volgende: Het zou daarom dan ook veel beter zijn om tijdens toekomstige demonstraties placards mee te dragen met aan de ene kant de Israëlische vlag en aande andere kant het bekende communistische symbool van Hamer en Sikkel. En laat men vooral niet vergeten om er onder dit laatsgenoemde symbool het aantal dodelijke Russische slachtoffers van 1917 tot 1953 te vermelden die er door Joodse Bolsjewisten om het leven zijn gebracht: circa 66.000.000. Geef daarnaast ook aan dat David Ben-Gurion die in 1947-84 met zijn Plan Dalet verantwoordelijk was voor de Palestijnse Genocide van circa 700.000 Palestijnen ooit eens op zijn wijze duidelijk had gemaakt dat hijzelf een Bolsjewistische Jood was door te zeggen, “I am in favor of Bolshevism!” In tegenstelling met de swastika zal het vertonen van het Hamer en Sikkel-symbool wel niet zijn verboden, dus kan dit er wel mee door.)

En zo zijn we weer wat wijzer geworden. Ook in de Verenigde Staten waar het Eerste Amandement van de Amerikaanse Grondwet nog in ere wordt gehouden, wordt die nu ondermijnd met een vrijheid van meningsuiting-beperkende wet waarbij legale kritiek op Israël als “anti-Semitims” wordt beschouwd. Mochten we weer eens over een “toename van anti-Semitsime” horen, denk dan aan deze dingen …

 

Ton Nuiten – Woensdag 20 Juni 2018.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.