Judea Declares War On Germany (FULL BANNED DOCUMENTARY) – YouTube

“De volgende content is door de YouTube-community aangemerkt als ongepast of aanstootgevend voor sommige doelgroepen”, waren de woorden die we te zien kregen toen we op de link naar bovenstaande video hadden geklikt .En daar vlak onder in het vakje de woorden, “Ik begrijp het en wil doorgaan”. En wat deze video wel voor “ongepaste” of “aanstootgevende” content precies bevat is dit: het is slechts een alternatieve visie op WW II in het algemeen en de Holocaust in het bijzonder! Gewoon kijken dus!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s