(1) Wat Bruls eigenlijk zei tijdens de muilkorf persconferentie! đŸ˜· – YouTube

Psychologische Terreur tegen de Bevolking: de Komende Corona-Terreur. 

Tot nu toe hebben we al veel aandacht besteed aan de scamdemic ofwel nep-pandemie “corona” genaamd. Het is ons (en naast ons vele anderen) inmiddels duidelijk geworden dat zowat alles wat ons door Jaap van Dissel en het RIVM over het corona-virus is verteld, ronduit gelogen is. Dit is ook Hubert Bruls en Femke Halsema niet ontgaan. Die bepleiten nu voor het verplicht stellen van mondkapjes. Wat Bruls aangaat, is dit vreemd; eerder nog had hij verteld dat het dragen van mondkapjes in openbare ruimten niet realistisch is. coronavirusactueel.nl/bruls-mondkapjesplicht-in-openbare-ruimtes-niet-is-niet-reeel/

Gedragsbeïnvloeding Bevolking Gepaard met Dwangmaatregelen. 

Nu blijkt Bruls hier weer toch op te zijn teruggekomen. En zowel Bruls als Halsema willen (samen met de ministers Grapperhaus en Hugo de Jonge), het dragen van mondkapjes voor iedereen in Nederland verplicht gaan stellen. Maar op de manier hoe die dit willen gaan doen, zou bij ons alle alarmbellen moeten doen afgaan. Zij willen hiermee het gedrag van de Nederlandse bevolking beïnvloeden waarbij er al de nodige dwangmaatregelen zijn geformuleerd. En wel door onze Rijksoverheid. Die kunnen niet anders worden beschouwd dan een vorm van psychologische oorlogsvoering! Bekijk deze video van Leon Tindemans maar eens goed; dit is iemand die zijn huiswerk zeer goed heeft gedaan!

De “Tweede Golf”: Verscherping van de Lockdown & de Overige Maatregelen: Terreur & Onderdrukking. 

Nu wordt er al van verschillende kanten geroepen dat er een “tweede golf” op komst zou zijn; hier en daar zijn (naar men zegt!), het aantal besmettingen weer zijn toegenomen. Wanneer de leugenpropaganda over die “tweede golf” (want dat is het ook), nu maar standvastig en vastbesloten wordt verkondigd, zal dit ertoe leiden dat de lockdown met al die maatregelen die nu al enige tijd zijn versoepeld, weer flink zullen worden aangescherpt. Voeg er dan nog eens al die boetes en dwangmaatregelen die de Rijksoverheid zich voorstelt aan toe, dan kunnen we terecht spreken van terreur en onderdrukking! We zijn dus gewaarschuwd.

Ton Nuiten – Zondag 2 Augustus 2020.

Naschrift: de Brandbrief. 

In het recente verleden hebben we de verschillende persconferenties met premier Mark Rutte en de uitzendingen waarin de Tweede Kamer weer bijgepraat werd over het corona-virus door Jaap Dissel, kunnen bekijken. En bij al die uitzendingen lijkt de indruk te worden gewekt dat alle professionals binnen de Nederlandse gezondheidszorg achter de enige tijd geleden toegepaste maatregelen zouden staan. Op 28 juli j.l. (slechts vijf dagen geleden dus), hebben vele medische professionals zich er middels een “Brandbrief” over uitgelaten, niet achter die maatregelen te staan; al die door de overheid genomen stappen tegen het corona-virus hebben naar de mening van deze deskundigen er bij de bevolking meer schade aangericht dan dat die iets goeds teweeg gebracht hebben! De Brandbrief is op de volgende site te vinden: brandbriefggz.nl/brandbrief/ Via deze Brandbrief worden we allemaal opgeroepen die te ondertekenen; wij hebben dit zojuist gedaan. Lees die brief goed door, kom in actie en onderteken die brief zelf ook; onze burgerlijke vrijheden hangen er namelijk van af!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star