Terug van vakantie? Wellicht 14 dagen in een CoronaKamp 🌴 – YouTube

“Een van de vele verhalen die op de sociale media de ronde doen, heeft betrekking op de zgn. FEMA-kampen, detenticentra, om er de Amerikaanse dissidente patriotten in op te sluiten; deze patriotten zijn mensen die ervan op de hoogte zijn van datgene waar de Amerikaanse overheid al een hele tijd mee bezig is, het transformeren van de vele filialen van de superketen, Walmart, die naast Amerika tevens in andere delen van de wereld gevestigd zijn, in FEMA-kampen. En ook dit verhaal werd lang door de gevestigde media afgedaan als een “complottheorie”. Althans, totdat de Amerikaanse zender, MSNBC (onderdeel van de gevestigde media) hier met een verslag over kwam. En deze zender liet zo zien dat deze “complottheorie” eigenlijk toch een “complot-feit” bleek te zijn. https://thefreethoughtproject.com/mainstream-media-confirms-conspiracy theory-that-walmart-stores-are-being-turned-into-prison-camps/ 

Een van de vele video’s die het bestaan van de in FEMA-kampen getransformeerde Walmart-filialen over de hele wereld bevestigt, is hier te zien: https://www.youtube.com/watchv=wOATcUW3K8A 

Net na het begin van de video lezen we dat er over de wereld 2.698 gebouwen van Sam’s Club en twee warenhuizen van Walmart zijn getransformeerd in FEMAkampen. Daarnaast zijn er talloze gebouwen die eveneens in dergelijke kampen zijn veranderd, 

“… die allemaal gelegen zijn bij luchthavens of spoorwegen.” 

Wat nu deze “spoorwegen” aangaat, betekent dit natuurlijk dat toekomstige gedetineerden via de trein via een bepaald vertrekpunt elders, naar deze detentiecentra zullen worden gedeporteerd om daar als condentratiekampgevangenen te worden behandeld.” 

Het was op 11 februari 2010 (nu meer dan tien jaar geleden) dat Robin de Ruiter (complot-auteur en onderzoeker, die al eerder bekend was geworden door zijn opzienbarende boeken zoals onder meer “George W. Bush en de Mythe van al-Qaeda. De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001” (mayra Publications) 2005, geïnterviewd werd door de directie van Argusoog Radio. Een van de zaken die er destijds aan bod kwamen, was iets wat De Ruiter de “Transitie” noemde:

“Zij hadden het over verschillende onderwerpen betreffende de Nieuwe Wereldorde en De Ruiter meent dat de Transitie (overgang naar deze Nieuwe Wereldorde) zou beginnen in Nederland. Verder vertelde hij dat de financiële crisis veroorzaakt was door de topbankiers die enige tijd tevoren grote sommen geld uit de circulatie hadden gehaald. https://www.youtube.com/watch?v=zxmGRO_zy9U (“Robin de Ruiter – in Nederland begint de Transitie”) Op 4:34 van deze korte clip had De Ruiter het ook even over de nu welbekende Betuwelijn ofwel de Hogesnelheidslijn. (HSL) Hij haalde ook die als onderwerp in verband met de Nieuwe Wereldorde aan: 

“Je hebt die Betuwelijn waar men dan al jaren over praat en waar men mee bezig is. Die lijn heeft dus, normaal gesproken, totaal geen belang, nergens voor. Het heeft maar een belang en dat is het verbinden van Rotterdam met Antwerpen, met een directe spoorlijn richting Italië naar de grootste Amerikaanse militaire bases en kampen”, (waarna de interviewer zijn verbazing laat blijken met, “Oh, zo!”, en waarna De Ruiter dan vervolgt met), “ja, dat heeft hoofdzakelijk te maken met vervoer van, eh, in geval van nood en vervoer over land. Dat is dus een van de redenen bijvoorbeeld dat de Betuwelijn, dat die gebouwd moest worden.” 

Misschien zou die Transitie in Nederland kunnen beginnen. En wat De Ruiter toen over de Betuwelijn vertelde, komt overeen met wat we net over de FEMA-kampen gelezen hebben, “… die allemaal gelegen zijn bij luchthavens en spoorwegen.” En hiermee wordt duidelijk dat al het gepraat door onze Nederlandse, Belgische, Franse, Britse en Duitse politici over de Betuwelijn als zouden daar de vele werknemers, ambtenaren, scholieren etc. veel sneller op hun bestemming zijn dan met het gewone vervoer, eigenlijk niet meer dan quatsch was! Robin de Ruiter laat er zich verder ook niet over uit dan om te vertellen dat de HSL bedoeld is voor vooral, “vervoer … in geval van nood en vervoer over land.” Natuurlijk zal de HSL ook wel worden gebruikt om al of niet militaire goederen en personeel mee te vervoeren. Maar dat de zeer sterke mogelijkheid erin bestaat dat die ook zal worden gebruikt om er bovendien gedetineerden mee naar verschillende gevangenenkampen te vervoeren, is ook sterk aanwezig!” https://tinthor.org/2018/06/17/de-komende-fema-kampen-de-betuwelijn-hsl-de-guillotine-een-geschiedenis-de-wrange-vruchten-van-de-joods-russische-revolutie-ook-in-het-westen-gelegaliseerd-de-guillotines-de-noachitische/ 

Nu zullen die “corona-kampen” zelf zeker niet die FEMA-kampen zijn. Maar zouden die er op lange termijn een aanzet naar de FEMA-kampen elders kunnen zijn? Misschien wel, misschien niet. Misschien zullen die na een bepaalde tijd wel weer worden opgeheven. Toch blijft het ergens hangen. Want wat had Bill Gates ook alweer gezegd: we zullen niet naar het oude leven zoals dit kort tevoren nog was, voordat elke wereldburger het “nieuwe vaccin” zal hebben ontvangen. En vergeet niet dat die financiële crisis die er in 2009 heerste, bijna samenviel met het “killer-virus” de Mexicaanse griep genaamd. En nu hebben we een “killer-virus” Covid-19 geheten waarbij de maatregelen die er tegen genomen zijn, zeker zullen leiden tot weer een crisis; een crisis waarvan David Icke had gezegd dat die de crisis van 2009 zou reduceren tot niet meer dan een “theekransje.” Dit dankzij al die draconische maatregelen waarmee eerder het tegenovergestelde mee werd bereikt: namelijk massaontslagen in Amerika, Europa en andere delen van de wereld. En ook het begin van een geleidelijk aan verslechterende gezondheid door de quarantaines, de gezichtsmaskers (mondkapjes) en andere schadelijke maatregelen.

Maar nu zijn er al velen wakker geworden voor wat er werkelijk aan de hand is. Mocht deze trend zich voortzetten en de groep van “wakker geworden mensen” zich verder uitbreiden, dan zou er toch nog iets te ondernemen kunnen zijn tegen alle hysterische en hilarische leugenpropaganda die we tot nu toe over ons heen hebben gekregen. Hierbij  zullen we er rekening mee moeten houden dat het “the sheeple” zijn (dat deel van de bevolking wat natuurlijk oprecht en eerlijk is maar dat zich zowat alles wat de politici, het RIVM en de media gewoon aan laat praten, misschien we het grootste obstakel zijn wat voor de waarheid achter dit hele corona-circus moet worden gewonnen; nu al (en dat hebben we al enkele malen gezegd) zou er weer een “tweede golf” op komst zijn. Dit zo “dodelijke virus” (wat er eigenlijk helemaal niet is) dient dus in de gedachten van  hen die alles wat er middels de officiële kanalen gezegd en geschreven is kritiekloos geloven, dan ook “levend te worden gehouden.” En een van de redenen hiervoor zou het rechtvaardigen voor de FEMA-kampen kunnen zijn waar onder meer de vele “vaccinweigeraars” en dissidenten die om andere redenen tegen de NWO zijn, op zullen worden geborgen; daar zullen die een vorm van “heropvoeding” krijgen, zodat die (naar men hoopt), zich ook aan zullen gaan passen aan het “nieuwe normaal.”

Ton Nuiten – 6 Augustus 2020.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star