Hugo de jonge stijf van de coke!👃🏻📨 ( Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ) – YouTube

Met iemand die bij zijn volle verstand krankzinnige besluiten neemt zoals o.a die onzinnige coronamaatregelen en voornamelijk het aan de Nederlandse bevolking opdringen van vaccins, weten we met iemand van doen te hebben die weet wat hij doet.

Met minister Hugo de Jonge als een drugsverslaafde echter, hebben we echter met iemand te maken die door die drugs volkomen beneveld is in zijn verstand en die – letterlijk – tot alles maar dan ook álles in staat is te doen! Deze man is daarom dan ook een levensgroot gevaar voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid van de Nederlandse bevolking! Want wie weet, misschien leiden ook die vaccins van onder andere Pfizer tot drugsverslaving bij hen die ze al genomen hebben.

Zo krijg je met Nederland dan ook (grotendeels) een gedrogeerde drugstaat natuurlijk. En…een sombere toekomst voor hen die zich – wijselijk en terecht – niet hebben laten vaccineren! (Wat nu die rap tegen het einde van de video betreft, die had beter achterwege gelaten kunnen worden; is namelijk niet zo netjes). 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star