Van Dissel vertelt binnen 1½ minuut dat vaccin niet helpt bij Omicron maar booster met hetzelfde wel – YouTube

Wat Bert Brandsma in zijn nieuwste video (deel van de gisteren gehouden persconferentie (18-12-’21) nu laat zien, is de totale onkunde van Jaap van Dissel (Hoofd OMT). Even terzijde: niet alleen weet Van Dissel niet waar hij het over heeft; wat betreft die krankzinnige maatregelen waar hij en zijn club (en daarmee voor een hoop ellende en misère voor de Nederlandse bevolking hebben gezorgd verantwoordelijk voor zijn), weten hij en de rest van de leden van het OMT ook nérgens iets vanaf! 

Robert Verschuren: Cardo-Anasthesioloog N.P.

Wat Brandsma in zijn video liet zien, werd weer eens bevestigd door Dr. Robert Verschuren, Cardio-Anasthesioloog N.P. Wat hij over het OMT te zeggen had, hadden we hier al eerder in een van onze recente posts geplaatst, maar het is goed om dit hier weer eens te doen:

“Beste collegae van het OMT. Naar aanleiding van jullie omicron-hysterie. 

Jullie begrijpen het echt niet. Daarom een korte toelichting. 

1. Jullie hebben niet de noodzakelijke deskundigheid. 2. Jullie hebben ook niet de kennis. 3. Dito voor het talent. 4. Jullie hebben geen enkel mandaat. Jullie zijn een groepje privé-personen die onterecht doen of de hele medische wereld achter jullie staat. Dat is niet zo. Sterker nog, jullie zijn zo bang voor inhoudelijk commentaar dat jullie al 21 maanden lang de beroepsgroep niet gevraagd hebben naar de juiste weg. Waarschijnlijk omdat jullie diep van binnen heel goed weten wat voor troep jullie er van maken. 

Jullie hebben nog niet 1x gelijk gehad met je doemscenario’s. Met je gunstige ook niet. Ga naar huis. Ga iets zinnigs doen, bijvoorbeeld voor patiënten zorgen. Dat zou een aangename verandering zijn. 

In de tussentijd ga ik nadenken over de meest efficiënte manier om jullie uit het BIg-register te krijgen want jullie zijn als groep een absolute schande voor het vak, getuige de manier waarop jullie je bemoeien met dingen waar jullie helemaal niets van begrijpen.” (nadruk toegevoegd) 

Hoe Dr. Verschuren dit denkt te bereiken, weten we niet. We hopen echter van ganser harte dat hij erin zal slagen die amedische nietsnutten uit dat register te krijgen; ze hebben er met hun schadelijke beleid tot nu toe al meer dan genoeg kwaad tegen de bevolking mee aangericht!

Keuze Tussen de “Twijfel-Prik-Lijn” van de Overheid of de Vele, Vele Artsen & Medici die niet Achter het Prikbeleid Staan. 

De beroepsgroep waar Dr. Verschuren het over had, zal waarschijnlijk deze wel zijn: namelijk een site met een lange en uitgebreide lijst aan artsen en medici die niet achter het prikbeleid van de regering staan: 

“Je kunt de twijfel-prik-lijn bellen, gestimuleerd door de demissionaire overheid, of je kunt je Licht opsteken bij de vele, vele artsen die NIET achter het prikbeleid staan… (en die nog ALTIJD angstig en krampachtig, met man en macht, geweerd worden door prietpraatprogramma’s, en de rest van de media).” Bron: politieliegt.nl/2021/12/15/twijfel-prik-lijn/

Waarna er een lange lijst van vele artsen en medici te zien is. Het dunkt ons beter te zijn eerder contact op te nemen met een of meerdere van die artsen op die lange lijst dan om bij  de door de staat ingestelde twijfel-prik-lijn te rade te gaan; door dit laatste toch te doen is de kans namelijk meer dan aanwezig dat we er ongeveer hetzelfde geleuter over die vaccins te horen zullen krijgen als wat Van Dissel hierboven verkondigde! Dringend advies: niet doen dus! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star