CRISIS VAN NEDERLAND | Zelf geen geld voor Pakjesavond, toch speelt Regina voor Sinterklaas ❤️ – YouTube

Kinderen die opgroeien in armoede; gezinnen die amper iets te besteden hebben. Hoewel initiatieven zoals in deze video alleen maar geweldig en aan te bevelen zijn, wordt het grootste probleem hierbij over het hoofd gezien: namelijk dat we als volk worden geregeerd door politieke krankzinnigen in Den Haag (met Rutte voorop).

Klimaat-Hoax. 

Zo zijn er onder meer miljarden euro’s verspild aan wat niets anders dan een “klimaat-hoax” kan worden genoemd. Een enorm bedrag aan geld waarmee anders die in armoede verkerende gezinnen geholpen hadden kunnen worden.

Onderdrukkende & Nutteloze Coronamaatregelen. 

Eerder hadden we hier al die onderdrukkende en nutteloze coronamaatregelen waarmee de bevolking als geheel mee werd onderdrukt. Gevolg: massaontslagen, faillissementen, schoolsluitingen ( wat ondanks de online-lessen die er in de plaats daarvan werden gegeven, nochtans resulteerde in een leerachterstand bij jonge scholieren). het censureren van wetenschappers en geleerden die iets anders over corona, het coronabeleid en vaccins te zeggen hadden dan de overheid (hiermede van harte en alle hulp die er bij te bieden was) ondersteund door de gevestigde medische wetenschap, het OMT, RIVM en – niet in het minst – de Mainstream Media ons erover vertelde. Die alternatieve wetenschappers en geleerden werden ondertussen gecensureerd, belasterd, zwartgemaakt en gedemoniseerd. Ja, want het was allemaal gevaarlijk nepnieuws wat die er over te verkondigen hadden; en daarmee zou de volksgezondheid flink in gevaar worden gebracht. Intussen hielden degenen die zich hier met dat belasteren en demoniseren bezighielden (zoals liegende en gevoelloze “factcheckers” onder meer) hun grote kop over de zeer discrimineerde maatregel waarbij degenen die zich niet hadden laten vaccineren als de grote zondebok voor het verspreiden van het virus werden aangewezen; met de ritselende ritselaar Rutte voorop tijdens deze leugenpropaganda.

Gruwelijke Waarheid. 

En dit opdat de gruwelijke waarheid over de enorme schade die er met dat beleid al was aangericht, maar niet openbaar zou worden. En daar waar dit dan wel gebeurde, werd dit uitdrukkelijk toegeschreven aan “het coronavirus” maar niet aan die destructieve maatregelen. Maar dat het inderdaad aan die maatregelen (en nog veel meer) lag, is nu uiteindelijk openbaar geworden door alternatieve zenders zoals onder andere blckbox.tv 

Jongste Openbaring. 

En de jongste openbaring is dat nu die gas- en energieprijzen enorm zijn verhoogd. Dat het die in armoede levende gezinnnen die hier het meest onder te lijden hebben, zla wel voor niemand een betoog hoeven te zijn. En let wel: zolang er in Den Haag de politieke waanzinnigen (FVD uitgezonderd) met Rutte als de grootste verkondiger van fabuleuze coronafabelen voorop aan de macht zullen blijven, zal de situatie er echt niet beter op worden.

Journaliste Emily Oster van The Antlantic & het Jaar van Amnestie  voor Allle Politieke, Medische & Mediale Tirannen. 

Recent, in oktober 2022, kwam het tijdschrift The Atlantic met een artikel van de hand van journaliste Emily Oster die er als schrijver voor dit tijdschrift werkzaam is. De titel van haar boodschap:

“Laten We Een Pandemische Amnestie Afkondigen.”

Met daar onder de woorden:

“We moeten elkaar vergeven voor wat we deden en zeiden toen we in het ongewisse waren over COVID.” Bron: theatlantic.com/ideas/archive/2022/10/covid-response-forgiveness/671879/

Nu zal het een en ander wat Oster er in haar artikel te zeggen heeft, wel waar zijn; in het begin wist namelijk niemand wat er met het coronavirus op ons afgekomen was. Later werd er gaandeweg duidelijk dat er verschillende besluiten die met betrekking tot de bestrijding van dit virus waren genomen “fouten” waren. En dit geeft Oster ook toe. Of we de besluitmakers ervan ook dan maar even op voorhand al willen vergeven. Maar wat hier echter niet ter sprake komt is dat:

Wat Er Gewoon Bij Weggelaten Is. 

Zoals onder meer de censuring, belastering en het zwartmaken van alternatieve wetenschappers en geleerden die met hun van het officiële coronabeleid afwijkende mening iets anders te zeggen had dan de overheid wilde. Verder de uitsluiting van degenen die zich niet hadden laten vaccineren en die door politici, medische instellingen en de gezamenlijke MSM als de grootste zondebok voor het “verpreiden van het virus” werden aangewezen. Hier in Nederland was het onze eigen premier Mark Rutte (hierbij vaardig geholpen door zijn “Jan-Rap-en-zijn-maat” (nu voormalige) minister van Gezondheid Hugo de Jonge die er een flinke duit in het zakje bij deed). De scheuring binnen en het uiteenvallen van gezinnen waar op en of twee gezinsleden na, de overige leden zich wel hadden laten vaccineren, die twee niet-gevaccineerden verachtelijk uitmaakten voor “wappie” en “complotdenker.” Waarmee die twee gezinsleden met een stigma als zijnde met het “kainsteken” op hun voorhoofd geprent, voortaan rond zouden lopen; in vele gevallen is het tussen die leden tot nu toe nooit meer goed gekomen. Verder de vele zelfdodingen wereldwijd onder hen die door een liegende en bedriegende MSM met hun furieuze en fanatieke leugenpropaganda over een “zeer gevaarlijk killervirus” (wat achteraf maar weinig voorstelde) tot grote wanhoop en zonder enig perspectief gedreven waren! Ondernemers: bedrijf kwijt, nu (voormalige) werknemers werkeloos en ook tot wanhoop gedreven, geen hoopvol uitzicht op de toekomst. Toenemende despressies onder de eenzamen tijdens de eerste (totale) lockdown (lente 2020). Onze ouderen die in de verpleeghuizen een eenzame en kwellende dood stierven; kinderen en kleinkinderen kwamen plots niet meer langs

De Grote Angst & Vrees.

En overal heerste er – letterlijk – de Grote Angst en Vrees voor een “killervirus waarvan er de MSM er de grote aanstichter en grote aanjagers van waren.

Excuses? 

Ja, we moeten de besluitmakers al die grote “fouten” al op voorhand maar “vergeven”; want “Wir Habben Es Nicht Gewüsst.” Of we er ook de nodige excuses vanwege de vele leugens die hier onze eigen politici, medische instellingen (het RIVM, OMT onder meer) en de MSM er inmiddels over hebben verspreid nog zouden kunnen verwachten, is nog maar de vraag… 

“Wij Zullen Ze NIet Vergeven – Ze Gaan Er Allemaal Aan.”

Er zijn er echter ook die hun mening over het schenken van “vergeving” aan alle misdadigers die al deze ellende over ons hebben uitgestort, klaar hebben. En die mening laat aan duidelijkheid niets te wensen over:

“Wij zullen ze niet vergeven – Ze gaan er allemaal aan.” Bron: frontnieuws.com/wij-zullen-ze-niet-vergeven-ze-gaag-er-allemaal-aan/

En zonder excuses en zonder herstel van de veroorzaakte schade door de misdadigers (onze politici, medische instellingen, massamedia, etc)  aan de bevolking, vinden ook wij dat de dag dat er eens met hen mee zal worden afgerekend, er niet te vroeg kan komen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star