About

Howdy! My name is Ton Nuiten from The Netherlands. My passion is reading books, preferably books of alternative (secret) history. Although I sometimes post reports from others in the English language, I myself prefer to write my reports in Dutch, interspersed with quotes from English books.  Furthermore, some of my reports have a biblical background; it is my intention, for an example, to show from out of the Bible that so-called Christian Zionism, is, in fact, a sectarian Gospel which seems to have a biblical connotation, but which is nothing less than “the leaven of the Pharisees and the Sadducees.” Jesus Christ, Who is, in fact, the Center of the true, biblical faith, has repeatedly warned His disciples and all those who would come after them for this false Pharisaic Gospel. Although there are many good books and reports in English in which Christian Zionism is exposed as a sectarian Gospel, we, here in The Netherlands, have almost next to nothing of such material. And that what we might have of it, will never make it in the Dutch papers or evangelic books, newsletters, etc. And if some Dutch paper or Christian Zionist organization or foundation against all odds gives some attention to such material, it is always done with contempt. Besides this, there are still Dutch people who have not mastered the English language but who nevertheless still need to hear the biblical truth! For short, thus is this one of the reasons why I, as just said, prefer to write in Dutch. Well, enjoy my reports, I would say and comments are more as welcome, of course!

2 replies to “About

 1. Geweldige site Ton! Ook ik luister veel naar Tru News. Ken je Israeli News Live? Van Steven en Jana Bennun (de Noon) ook op You Tube. Gaan de laatste tijd zeer gedetailleerd in op de Noachidische wetten, onbijbels zionisme, Kabbalah, Talmud, Chabad joden etc. Zeer de moeite waard om het echtpaar en hun gasten te beluisteren. Zoals je wellicht weet, hebben rabbijn Evers en rabbijn Jacobs (beide kabbalistische Chabad joden) een column in het blad “christenen voor Israël” . In 2010 en 2011 schreef rabbijn Evers een 4 delige serie over de Noachidische wetten in het desbetreffende blad. Hierover had de noodklok geluid moeten worden! Waarom gebeurt dit niet?
  Wist je dat de Engelse rabbijn Joseph R. Crool al in 1812 de datum van 1948 heeft vastgelegd? Het zit hem in de naam ADAM zei hij. De letters A-D-M staan voor Adam-David-Moshiach. Van Adam tot David betreft 2854 jaar, dus moest het volgens hem nogmaals 2854 jaar duren tot Moshiach. 2854 + 2854 = 5708 joodse jaartelling. 5708 = 1948.
  Toets dit in bij Google en je krijgt het boek te zien en betreffende blz. Dat was voor mij een teken dat het jaar 1948 niet zo ‘Goddelijk’ was.
  Omdat de kabbalistische joden geloven dat zij collectief óók als moshiach beschouwd kunnen worden, was het geen probleem dat hun moshiach nog niet was gekomen in dat jaar. Hij zou spoedig komen.
  1e Wereldoorlog, Balfour Declaration in 1917…..het VOLK wordt voorbereid…..
  2e Wereldoorlog, het volk krijgt een LAND, Israël in 1948…
  3e Wereldoorlog, het volk is klaar voor hun KONING (moshiach) (antichrist in de Bijbel)…..

  MARANATHA, kom Jezus Christus!

  Geliked door 2 people

  1. Dank je, Esther, voor je reactie! Dank je ook voor je aanvullende informatie over rabbijn Crool. Het jaar 1948 wordt door de christenzionisten (en dan hebben we het hier eerder over de leiders dan hun “volgelingen”” waarvan de laatsten in hun oprechtheid aangaande Israël en het Joodse volk geloven dat alles wat hun leiders erover leren. waar moet zijn), gezien als het begin van vele vervulllingen van de Oud-Testamentische profetieën. De waarheid is, dat die al enige tijd na de Babylonische Ballingschap vervuld werden!

   Wat WW III betreft, ik heb mijn vermoedens (waarvan ik niet hoop dat die uit zullen komen!), dat die weleens voorafgegaan zou kunnen worden door een zg. “false flag attack.” Een van de mogelijk scenario’s hierbij zouden kunnen zijn dat de Rostkoepel die nu op de plaats staat waar eeuwen geleden de Tempel van Salomo eens stond, getroffen zou kunnen worden door een raketaanval. De dader achter deze aanval zou de Israëlische Mossad kunnen zijn. En zo zou er dan sprake kunnen zijn van een tweede soort van “9/11”-scenario. Na onderzoek zou dan vastgesteld kunnen worden dat Iran hier verantwoordelijk voor zou zijn. Vervolgens zou de hele islamitische gemeenschap zich tegen Iran kunnen keren en hebben de US weer een “pretext” om dit land (ten behoeve van Israël) aan te vallen en in te nemen. Het gevolg hier weer van, is dat de spanningen tussen Rusland (bondgenoot van Iran) en het Westen vérder toe zouden kunnen nemen en dat het begin van een aanvankelijke oorlog op beperkte schaal in het Midden-Oosten zou kunnen leiden tot WW III. Die zou door de US gewonnen kunnen worden, waarbij Rusland de nederlaag zou lijden.

   Uit de chaos,het vele lijden en het tumult als gevolg van WW III zou dan de zo gevreesde antichrist naar voren kunnen komen, die alles wat er door de wereldoorlog aan schade was aangericht, zal herstellen. Vanwege al zijn wonderbare oplossingen die hij te bieden heeft, zal hij aan vankelijk vrijwillig door alle volken en talen worden bewonderd en vereerd; hij zal dan opdracht geven tot de herbouw van zijn toekomstige verblijf, de Derde Joodse Tempel, op de plaats waar eens de Rotskoepel had gestaan. De samenleving die hij dan zal creëren, zal in het begin een vredige en welvarende samenleving zijn. Misschien dat die Noahidische Wetten er dan al zouden kunnen zijn; zo niet, dan zal de antichrist die overal te wereld door laten voeren, moglijk gepaard gaande met het beruchte merkteken van zijn naam: 666, wat eenieder zal moeten accepteren, wil hij nog in staat zijn te kopen en te verkopen. En hiermee zal die vredige samenleving veranderen in de grootste en meest afschuwelijke werelddictatuur die de mensheid ooit gekend heeft! Nogmaals, het is slechts een vermoeden, maar het is ook weer niet uitgesloten dat een dergelijk scenario werkelijkheid zou kunnen worden! En nogmaals, hartelijk dank, Esther, voor je goed geformuleerde reactie.

   Met vriendelijk groet: Ton.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star