Kort Bericht over Michael Hoffman over de Mediale Hysterie Rond het Corona-virus & de Goedgelovigheid van de Uilskuikens/Sukkels in Amerika ; een Benepen en Goedgelovig Volk; Introductie van het “Dommertje van Diemeren”; een Verwoestende Economische Wereldcrisis; Op Weg naar een (Communistische) Wereldorde.

Hier volgt een interessant tweetje van Michael Hoffman: 

“U hebt onthullende informatie over de paniek rond het Corona-virus verspreid. Maar wordt u niet ontmoedigd vanwege de lauwe reacties? 

In het geheel niet. Het is voorspelbaar; sukkels zullen worden uitgekleed; het is hun aard. In de staat Washington is er een groot elite-ziekenhuis. Vanaf 4 april heeft dit slechts tien coronavirus-positieve patiënten. Zes tot acht weken vanaf nu, zullen de uilskuikens in Amerika zich realiseren dat zij beroofd en bedrogen zijn. Maar dan zal het te laat zijn. De hysterie rond het coronavirus door de media functioneert als een overdracht van grote weelde van het volk naar de bankiers, maar de achterliggende goedgelovigheid van de sukkels heeft hen ervoor verblind. Hun slavernij is verzekerd en welverdiend.” twitter.com/HoffmanMichael/A/

_92457284_newspaper

Een Benepen & Goedgelovig Volk.  

En zo is het maar net! Niet alleen in Amerika maar ook hier in Europa (Nederland), hebben de media ervoor gezorgd dat het nieuws over het corona-virus op hysterische en sensationele wijze nu wijd en zijd verspreid is. En tot aan de dag gaat dit maar door en dit zál ook wel zo door blijven gaan! En vergis je niet: ook hier hebben we er de nodige sukkels en uilskuikens die, na enige tijd door een hysterisch mediabombardement te zijn bestookt, nu onder zowel de keukentafels als -stoelen met de tanden zitten te klapperen en te rillen. En het nu toch niet meer zo koud! Ondertussen rijzen hun jammerklachten  ten hemel schreiende en al wenende naar boven:

“Ja, ik was gisteren bij de bouwmarkt en daar zaten ze allemaal bij elkaar, elkaar lekker te besmetten! Lekker hèèè!” 

“Ik was korte tijd geleden bij de Jumbo en daar hielden zij totaal geen rekening met het afstand houden van elkaar!” (“social distancing”). 

Houdt men de sukkels en uilskuikens de alternatieve berichtgeving over het corona-virus voor ogen, dan wordt hier inderdaad lauw op gereageerd. Zoals bijvoorbeeld deze reactie:

“Ja, dat ziekenhuis had weliswaar maar een paar corona-patiënten, maar op zaterdag is het daar altijd minder druk.” 

Wat? Zouden er dan in het weekend minder corona-patiënten zijn en door de week plotseling meer? Het zal er bij hen nog niet zijn opgekomen, die alternatieve media zélf een te raadplegen; want dat zijn volgens hen toch allemaal -en u raadt het misschien al- “complottheorieën.” En als die allemaal waar zouden zijn, dan zou de mainstream media ons hier wel over hebben geïnformeerd. En dan zou ook de overheid niet regelmatig gekomen zijn met updates over het virus! Wat hebben we ook hier toch een dom en benepen en goedgelovig volk! 

12219476_804797336308858_4421452835931150554_n

Introductie van het “Dommertje van Diemeren.” 

En hiermede zouden we graag een nieuwe term voor dit soort van volk willen introduceren: het “Dommertje van Diemeren.” Nu hebben we voor de zekerheid eerst nagezocht of er wel een dorp, Diemeren genaamd, zou kunnen bestaan; je wilt die onschuldige burgers van dat mogelijke dorp de goedgelovigheid van dat benepen volk immers toch niet verwijten, nietwaar! Nu hebben we er wel iets gevonden over de Diemer- en Watergraafsmeerpolder die, nadat het Diemermeer er in 1629 droog was gelegd, ontstaan was. Watergraafsmeer was ooit een zelfstandige gemeente maar maakt nu deel uit van het Amsterdamse stadsdeel Oost. nl.wikipedia.org/wiki/Watergraafsmeer Maar dit heeft dus geen betrekking op een mogelijk Diemeren als dorp. Dus dit even terzijde.

Dommertjes van Diemeren Zijn en Blijven Dom. 

Nu weet iedereen de bekende leus, “Je moet niet alles geloven wat de kranten schrijven hoor.” Die is waarschijnlijk nog afkomstig uit de tijd dat het de pers was, die toen nog het enige belangrijke medium voor het nieuws was. Maar vandaag de dag is het nu ook de media (televisie) die voor ons de bron is voor het nieuws. En zowel de kranten en de media van vandaag doen ook nu nog mee aan het verdraaien en verminken van de waarheid waar het internationale gebeurtenissen betreft. In dit geval is dit tegenwoordig natuurlijk het corona-virus. We zijn nu inmiddels ook al lang bekend met deze leuze: “Hij (zij), liegt dat het gedrukt staat.” Nu, dit is natuurlijk ook helemaal van toepassing op de kranten van vandaag. Sla je welke krant van vandaag ook open (De Telegraaf, de “Wakkere Schreeuwer” van Nederland waar vele Nederlandse staande slapers op zijn geabonneerd, is hier een excellent voorbeeld van), dan zie je het: alarmerende berichten over het wrede monster, corona-virus genaamd. Ook steeds weer het alarmerende stijgende aantal zieken en doden. Dat deze aantallen echter lager blijken uit te vallen tegenover die, die er jaarlijks tijdens het steeds weer terugkerende griepseizoen zijn, is tot op heden tot de Dommertjes van Diemeren nog niet doorgedrongen! Aldus zijn en blijven zij dom. 

Site Verwijderd. 

Nu hadden we vanmorgen nog een site geherblogged: gold-silver.us/forum/showthreat.php?102096-Heroic-Citizens-Fact-Check–the-LYING-MSM-about-Corona Even later bleek dat die verwijderd was: “page not found.” Nu hebben we die echter voor ons, uit een cache van Google. Maar het zal al wel duidelijk zijn: de digitale censuur zag dat natuurlijk al aankomen. Ook die moest verdwijnen. Op die site zijn namelijk vele voorbeelden van burgers uit zowel ons land als het buitenland te zien, die de moeite genomen hadden, telefonisch contact op te nemen met ziekenhuizen om er naar de stand van zaken rond het corona-virus te vragen. En wat bleek: er was wat dat betreft, weinig of geen activiteit in die instellingen! Er waren er zelfs die ziekenhuizen persoonlijk hadden bezocht met de camera in de hand. En wat zagen zij daar: geen af- en aanrijdende ambulances met vele zieken of overledenen! De zogenaamde testcentra’s bij die ziekenhuizen waren op een of  slechts enkele mensen na, volkomen verlaten. Ook het ziekenhuispersoneel bleek niet zo gemotiveerd te zijn zich van kamer naar kamer te haasten om er de corona-patiënten de dringende hulp te bieden die zij zo dringend nodig zouden hebben! Alles verliep er heel ordelijk en volkomen rustig. Toch wisten premier Mark Rutte, Grapperhaus en Hugo de Jong tijdens de updates bij de verschillende conferenties veel respect op te brengen voor dit ziekenpersoneel wat intussen bezig was, zich “dood te werken” om die vele corona-patiënten de nodige zorg te bieden!

“Social Distance”, het Blijf Maar Thuis en Binnen-Beleid: Eufemismen voor de Stichting van een (Communistische) Nieuwe Wereldorde. 

Dankzij de inzet van die burgers die nagegaan waren hoe de toestand in de ziekenhuizen in zowel het binnen- als het buitenland is, weten we nu dat we platweg voorgelogen zijn; dankzij een liegende media, liegende pers en niet in het minst, de liegende politici! En het zijn weer deze laatsten die steeds weer met updates over de toestand rond het corona-virus komen. En weer vertellen zij dan, wat er weer voor andere maatregelen zijn genomen om dit virus tegen te gaan. Maatregelen zoals “social distance”, het Blijf maar thuis en binnen-beleid zijn ons nu welbekend. Deze zijn echter niet meer dan eufemismen voor de komende (Communistische) Nieuwe Wereldorde. En met het begin van de instelling van die draconische en achterlijke maatregelen, zijn we er de weg daar naartoe ingeslagen, een weg waarvan er geen terugkeer lijkt te zijn. 

Verwoestende Economische Wereldcrisis. 

Die Nieuwe Orde zal echter eerst worden voorafgegaan door een allesverwoestende economische wereldcrisis. Die (en daar wordt nu al over gesproken), zal alleen maar plaats kunnen vinden dankzij de talloze bedrijfssluitingen in zowel binnen- als het buitenland. Aldus wordt het bedrijfsleven er volkomen door gesloopt. Dit zal een crisis zijn waarvan David Icke heeft gezegd dat de kredietcrisis van 2009 hiermee vergeleken, niet meer dan “een theekransje” zal zijn! Op de ruïnes van wat eens het bedrijfsleven was zoals we dit eerder hadden gekend, zal die Nieuwe Orde worden opgericht.

Niet Alleen Verzekerd maar ook Welverdiend. 

En het zijn de genoemde Dommertjes van Diemeren die er hieraan in hun bewuste verblindheid gedienstig hun medewerking aan zullen hebben verleend. Wanneer wij (of onze directe nakomelingen) zich eenmaal in de beruchte FEMA-kampen zullen bevinden, zullen de ogen van de Diemertjes eindelijk open gaan. Maar dan zal het voor hen in ieder geval te laat zijn. Maar in tegenstelling met hén die de toen nog toekomstige Nieuwe Orde destijds al aan de kaak hadden gesteld, zal het met de Diemertjes zo gesteld zijn; hoewel de slavernij dan voor iederéén verzekerd is, is die voor hen niet alleen verzekerd maar tevens welverdiend. 

Ton Nuiten – Dinsdag 7 April.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star