Het RIVM: een Early Warning System, de Nalevingsmonitor & de Infectieradar; Tweede Kamerlid Arne Weverling (VVD): “Hulpdiensten Kunnen dan niet Meer Bereikbaar Zijn.” Dus Geen Satellieten? De “Profetie” van Bill Gates (En Meer).

Begonnen we in een van onze  posts over Jacco Wallinga van het RIVM die een heropleving van het corona-virus ontwaard meende te hebben, nu blijkt dat het RIVM met een Early Warning System bezig is. En wat wil die (a)-medische instelling met een dergelijk systeem gaan doen? Wel, lees maar:

“Het RIVM zet een reeks instrumenten in om een eventuele tweede uitbraak van het coronavirus zo snel mogelijk te signaleren. ‘Hoe eerder je weet of er een uitbraak komt, hoe eerder je kunt ingrijpen’ aldus Jaap van Dissel, directeur Infectiebestrijding  bij het RIVM, in de technische briefing voor de Tweede Kamer. Het RIVM is bezig met een Early Warning System dat uit meerdere onderdelen bestaat. Het RIVM en de GGD doen gedragsonderzoek, heeft een nalevingsmonitor en hopen binnenkort gebruik te maken van telecomgegevens om de mobiliteit van personen te volgen.” stichtingvaccinevrij.nl/wees-gewaarschuwd-het-early-warning-system-van-het-rivm-gaat-u-in-de-gaten-houden/ (vetdruk toegevoegd)

Wel, dat heeft Wallinga toch maar even goed gezien dat het corona-virus weer opleeft! En laat men nu toch toevallig bezig zijn met plannen om hier dat Early Warning System in te gaan voeren. En weer wordt datgene wat we al eerder sterk vermoedden en wat we ook al enkele malen over meedeelden: het corona-virus is gedoemd, bij ons te blijven! En daarom is dit tot nu toe “in leven gehouden.” 

De Nalevingsmonitor. 

En dan die nalevingsmonitor; wat zou dat toch kunnen zijn? Wel, het woord “naleven” zegt al iets, en we zullen hier de betekenis wel van kennen; dit heeft te maken met het naleven van iets (zoals gebruikelijk een (of meerdere) wetten. En wat zijn die wetten in dit geval? Juist, die krankzinnige maatregelen waarvan we nu weten dat die binnenkort door minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in een wet verankerd zullen worden. 

De Infectieradar. 

Maar het RIVM heeft nog een technologische nieuwtje op het schap staan:

“Het RIVM is ook bezig met een ‘infectieradar’ voor de mensen die ervoor passen proefkonijn te zijn. Skipr zegt hierover: 

“Bovendien is het RIVM bezig een ‘infectieradar’ te perfectioneren, waarbij mensen vrijwillig op de website van het RIVM kunnen aangeven of ze op dat moment klachten hebben die lijken op corona. Inmiddels heeft het RIVM gegevens van 30.000 mensen verwerkt. Van Dissel hoopt dat meer mensen zich melden de komende weken en maanden. Uit de voorlopige data blijkt dat begin april 1,5 van de Nederlanders corona-gerelateerde klachten had en dat dit percentage op in juni was gedaald naar 0,3” 

Corona-Crisis Afleidingsmanoeuvre voor Haastige Plaatsing 5G-masten. 

Nu weet men bij de Stichting Vaccinevrij niet wat er met al die gegevens die hiermee verzameld zijn, zal gebeuren. En we lezen dit er zo:

“Wat gebeurt er met al die gegevens die verzameld worden met behulp van de 5G zendmasten die stilletjes en zeer snel door heel Nederland zijn geplaatst tijdens de ‘coronacricis’? 

Wat hier in enkele wooorden wordt weergegeven, is dit: heel die “corona-crisis” zou wel eens een afleidingsmanoeuvre kunnen zijn om er overal die zendmasten (bijna) ongemerkt te kunnen plaatsen! Maar hadden we dit ook al enige tijd geleden niet gezegd met betrekking tot Event 201, een evenement waarbij een pandemie die in Brazilië uitbrak en zich vervolgens vanuit dat land over de wereld zou verspreiden gesimuleerd werd? Lees maar mee:

“Nu zijn er namelijk die die simulatie hebben bekeken en dan zeggen iets in de trant van: “Zie je nu wel? Nu hebben we het bewijs; zij zelf erkennen nu, hierachter te zitten; wat zij van tevoren hadden bedacht, wordt door hen nu openlijk toegegeven!” Waarna zij er echter niet vérder over nadenken. Wat we hier nu mee bedoelen, is dit: Niemand zal als hij van plan zou zijn iets in het geheim te doen, dit wat later op beeld vastleggen om dit vervolgens iedereen te laten weten! Waarom heeft men Event 201 dan wél voor iedereen op beeld vastgelegd? Ook dit is weer een “layer of deception.” Het antwoord hierop is, dat hiermee pogingen gedaan zouden kunnen zijn om de wáre “dader” van de gezondheidschade nameljk het 5G-Netwerk, te verhullen. In de Chinese stad Wuhan (waar naar verluidt het corona-virus zijn oorsprong zou hebben), is er het 5G-netwerk geïmplementeerd.” https://tinthor.org/2020/04/11/vaccinaties-de-minuscuul-kleine-nano-chip-voorbode-van-globale-verplichting-vaccinaties-permanente-surveillance-maatregelen-niet-meer-terugedraaid-film-12-monkeys-uit-1995-de-meerderh/

Nu moeten we hier duidelijk over zijn: we zeggen niet dat dit 5G-netwerk dit corona-virus zou veroorzaken; wat we echter wél vermoeden, is dat Event 201 opgezet zou kunnen zijn geweest om er onder meer de schade door dit netwerk er mee te kunnen verhullen. Opdat er sommigen zouden zijn die dan zouden gaan denken dat 5G dit virus zou hebben veroorzaakt. Terwijl dit níet zo is. En misschien dat die corona-crisis hier gebruikt zou kunnen zijn, om hier die al die 5G-zendmasten ongemerkt te kunnen plaatsen.

Het RIVM & de Contact Tracers: “Pagina niet Gevonden.”  

Vóórdat de rellen er in Amerika rond de overleden George Floyd uit zouden breken, was men er in Amerika bezig met een plan een leger aan contact tracers op te richten. Het waren de voormalige president Bill Clinton en de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, die hier een gesprek over hadden; youtube.com/watch?v=FizHg_2hrVQ (“Beware the Contact Tracers”) Nu meenden we dat ook het RIVM hier misschien met een dergelijk project bezig zou kunnen zijn. Dus typten we in de zoekbalk de woorden “RIVM” en “contact tracers” in. Een van de links die we te zien kregen, was deze: https://www.rivm.nl/node/156641 Bij deze link stonden deze woorden: “Rapid and accurate contact tracing required in the…-RIVM “7 mei 2020…To limit a new spread, it is crucial to trace new patients and their contacts quickly and thouroughly. Source investigation and contact tracing.” Dus ook hier was men met een dergelijk plan bezig. We klikten op de link en kregen toen te lezen dat die pagina niet kon worden gevonden: “Niet gevonden – 404” Dat vonden we vreemd; als het corona-virus voor het RIVM zo relevant was, dan zouden ook die contact tracers wel belangrijk voor hen zijn. Nu is het niet duidelijk waaróm die pagina niet gevonden kon worden; dit gebeurt weleens meer met andere sites maar wat het RIVM betreft, vroegen we ons dit af: “Zou het kunnen dat men die pagina er intussen verwijderd had om er argwaan mee te voorkomen? Natuurlijk, het lijkt misschien wat ver gezocht en misschien is dit ook niet zo, maar we hadden er wel een beetje een vreemd gevoel bij.

Onderzoeker Martijn Hoogeveen Voorziet Terugkeer Corona-Virus. 

Op 12 april 2020 kwam Erandi Godinez van het tijdschrift Margriet met een artikel over onderzoeker Martijn Hoogeveen. Ook hij voorzag toen zoals Jacco Wallinga dit later zou zien, een terugkeer van het corona-virus:

“Martijn deed onderzoek naar de seizoenseffecten op influenza en corroavirussen. Volgens hem is er een duidelijk verband tussen het aantal pollen in de lucht en de invloed daarvan op ons immuunsysteem. De kans dat het coronavirus na de zomer weer terugkeert, is volgens hem erg groot. 

Volgens Hoogeveen staren we ons blind op het feit dat influenza bijna nooit voorkomt in de zomer. “Terwijl het zonnige Italië en Spanje, waar veel UV-licht is, een grotere uitbraak van het virus kent dan bijvoorbeeld Nederland. Schommelingen in de temperatuur hebben nauwelijks effect op de intensiteit van het virus.” 

“Opvallend genoeg groeit de laatste weken het aantal pollen in de lucht, terwijl het aantal griepgevallen daalt. Het pollenseizoen beweegt zich precies tegenovergesteld aan het griepseizoen. Als je die relatie combineert met hooikoortsstatistieken kom je op een onderling verband die van belangrijk naar zeer belangrijk gaat.”

Volgens Hoogeveen zijn er twee theorieën: “Of de aerosole pollen belemmeren de  verspreiding van het virus door de lucht of er is sprake van immunoboosting – waarbij  pollen de turbo op het immuunsysteem zetten. Die twee kunnen wel eens van groter effect zijn dan de invloed van UV-licht.” 

Volgens Hoogeveen was er een soortgelijke trend te zien bij de “Spaanse griep: “Die brak in het voorjaar van 1918 door, doofde in het voorjaar en kwam kwam twee keer zo hard terug aan het einde van het pollenseizoen en vaagde de zwakkeren weg die nog niet van het schaakbord verdwenen waren. Hoewel dat slechts een anekdotisch voorbeeld is, zijn de vooruitzichten bij het nieuwe coronavirus niet goed. Wat we zeker weten is dat een vaccin niet op tijd gereed is voor de volgende uitbraak. En die pakt niet alleen het staartje mee zoals nu, maar duurt een heel griepseizoen.” margriet.nl.nieuws/coronavirus-zomer-pollen-immuunsysteem/ (onderstreping toegevoegd)

Het zouden dus de pollen zijn die de verspreiding van het virus zouden belemmeren. Maar die pollen zijn er na de zomer natuurlijk niet meer, waardoor het virus weer een opleving zal kennen.

De Italiaanse Politicus Vittorio Sgarbi & het Corona-Virus.

Dat ook Italié er ondanks het vele UV-licht een grotere uitbraak van het corona-virus gekend had, weten we want zo was ons dit ook door de media meegedeeld. En er zouden er veel meer slachtoffers te betreuren zijn dan elders. Het is echter de Italiaanse politicus, Vittorio Sgarbi, die er uiteindelijk achter kwam dat er wat die hoge aantallen corona-doden betreft, er ronduit over gelogen was. En hij had er zich in het Italiaanse parlement woedend over uitgelaten. ttps://tinthor.org/2020/05/09/italian-leaders-slams-false-covid-19-numbers-25k-did-not-die-its-a-way to-impose-a-dictatorship/

Weer Meer Versoepeld. 

Ondanks dat zowel Wallinga en Hoogeveen een heropleving van virus (al of niet in hun verbeelding), hebben “gezien”, heeft de overheid inmiddels toch besloten, vanaf 1 juli de maatregelen vérder te versoepelen; zo mogen er onder meer weer (beperkt) samenkomsten worden gehouden. Omdat we allemaal samen het virus onder de knie hebben gehouden. Maar pas op, het kan (en dat zomaar uit het niets) hier of daar plotseling de kop opsteken. Maar als alles goed gaat, zullen er vanaf a.s. september de maatregelen misschien nóg verder worden versoepeld.

Maatregelen weliswaar meer Versoepeld, Nochtans weer Mogelijke Opleving Corona-Virus. 

Maar ook nu blijven we van mening dat er ondanks dat het allemaal goed lijkt te gaan, er vroeg of later tóch weer sprake zal zijn van een opleving van het virus (wat er overeenkomstig onze opinie eigenlijk helemaal niet is). Maar waarom dan? Omdat het RIVM de sinistere plannen waar die nu mee bezig is zoals boven beschreven, tot elke prijs doorgevoerd wil zien!  Alleen daarom al, zouden we kunnen verwachten dat de media weer met spectaculaire en onheilspellende berichten zouden kunnen komen. 

WNL: Tweede Kamerlid Arne Weverling: “… Hulpdiensten Kunnen dan niet Meer Bereikbaar Zijn.” 

Nu gaan we in verband met het corona-virus naar een nieuwe aflevering van de Omroep WNL. Daar hadden verschillende luitjes van die omroep het weer eens over “complotdenkers” die menen dat 5G verband zou houden met dat virus. Via een clip die ons in de video getoond wordt, zien we ook het Tweede Kamerlid van de VVD, Arne Weverling. Het gaat hier dan over het in brand steken van 5G-zendmasten door sommige mensen. En Weverling had hier het volgende over te zeggen:

“Uiteindelijk zie je dat er nu toch wel mensen zijn die zorgen hebben over 5G, die ook zendmasten in de fik steken, nou dat is iets wat eigenlijk not done is. Het is levensgevaarlijk; hulpdiensten kunnen dan niet meer bereikbaar zijn, nou, dat kan gewoon niet het geval zijn. Wat ons betreft moet Mona Keizer, de staatssecretaris van Economische Zaken starten met een grootschalige campagne; consumenten weten niet wat er waar is over 5G; er zijn veel fabeltjes over 5G, straling en zo. Dat moeten we de wereld uithelpen, dus ik pleit gewoon voor een campagne. En dat is ook van belang voor alle gemeenten, die moeten helpen bij het neerzetten van extra antennemasten, want die zijn wél nodig.” youtube.com/watch?v=k4C2RWcaerl (“VVD-Kamerlid pleit voor overheidscampagne om feiten en fabels over 5G te scheiden”) vanaf 0:15.

Nu moet je omdat je denkt dat 5G verband zou houden met die zendmasten, die nooit die in brand gaan steken. Dat moet je gewoon niet doen. En hoe die overheidscampage waar Weverling voor pleit, eruit zal komen te zien, weten we nog niet. Maar waar het nu ons inziens wél om gaat, zijn die woorden van hem die we hier in vetdruk hebben geciteerd, “… hulpdiensten kunnen dan niet meer bereikbaar zijn…” Dus kan er, wanneer die op zouden moeten worden geroepen bij een bepaalde calamiteit, geen contact mee worden opgenomen. En het zijn deze woorden die hier ietwat vreemd overkomen. Dit klinkt in eerste instantie onzinnig, maar zo dadelijk zal wel duidelijk worden, waarom we dit wat vreemd vinden; al eerder hadden we hier al wat aandacht aan besteed, maar toen hadden we er verder niet bij nagedacht. Maar toen we de woorden van Weverling over die hulpdiensten hoorden, schoot het ons te binnen; namelijk dat we een boek hebben getiteld, “Satellites are a Hoax & The Earth is Flat (Easily Proven).” Dit boek van 88 bladzijden is samengesteld door Matthew Boylan, Ex NASA Employee/Whistleblower; Brett Salisbury C. S. N., C-3 Aerospace Engineer, U. S. Intelligence; en tenslotte, Dr. Lawrence Cohen, Ex-Mossad Agent, U. S. Intelligence. Blijkbaar hebben zij er gen enkele uitgever voor hun boek gevonden, dus hebben zij dit in eigen beheer uitgegeven. Wat heeft dit boek nu van doen met die zendmasten? Dat leggen we hieronder uit.

Van Zuid-Californie naar Tijuana, Mexico: geen Contact GPS. 

Op bladzijde 2, schrijven de auteurs het volgende

“Het Global Positioning System (GPS) is een in de ruimte gestationeerde satelliet navigatiesysteem wat overal nabij de aarde waar er een vrij onbelemmerd gezichtsveld is, onder alle weersomstandigheden, naar vier of meer GPS-satellieten de locatie en tijdsinformatie doorgeeft. Het systeem biedt belangrijke mogelijkheden aan militaire, burgerlijke en commerciële gebruikers over de de wereld. Het systeem is door de regering van de Verenigde Staten gecreëerd, onderhoudt het en maakt het vrij toegankeljk voor ieder met een GPS-ontvanger.” 

Deze informatie zeggen de auteurs van Wikipedia te hebben. En het komt dan ook hierop neer dat iedereen waar ook ter wereld die een GPS-ontvanger heeft, contact op kan nemen met anderen, waar die anderen zich op dat moment ter wereld ook mochten bevinden, met de door Arne Weverling genoemde “hulpdiensten” bijvoorbeeld. Op bladzijde 3 maken zij echter duidelijk dat als er van Zuid-Californië naar Tijuana in Mexico wordt gereisd, men dan bij de grens ervan komt, geen contact meer met wie dan ook kan worden gemaakt. Ook al heeft men dan de beschikking over GPS. Wat er dan op zou kunnen duiden dat er mischien geen sprake zou kunnen zijn van satellieten in de ruimte. Zou dit nu wél zo zijn, betogen de auteurs, dan zou men ook nog nabij de grens met Tijuana contact (met wie dan ook) op kunnen nemen. De uitkomst volgens de auteurs is dus dat alle gegevens alleen via op de grond gebaseerde zendmasten zouden gaan. En niet zoals zij beweren, via satellieten nabij de aarde. En Arne Weverling lijkt dit met zijn woorden ook over die zendmasten en hulpdiensten hier in Nederland -en hij was zich hier natuurlijk niet bewust van- juist te bevestigen! Op bladzijde 9 schrijven zij nog dat als de satellieten zo groot zouden zijn en zich slechts 99 mijl boven de aarde bevinden, die niet door een telescoop of krachtige verrekijker kunnen worden waargenomen? Het zou, zo gaan zij verder, de sciencefiction schrijver en Vrijmetselaar, Arthur C. Clarke zijn, die de satelliet bedacht zou hebben in 1945; enkele maanden later zouden die een “feit” geworden zijn. Verder betogen zij dat de satellieten in de thermosfeer gestationeerd zijn waar het 3500 graden Fahrenheit is (2000 graden Celsius). Om die reden menen zij dat het materiaal waarvan die vervaardigd zijn de enorme hitte daar niet kunnen weerstaan. En daarom zouden er die ook niet bestaan. GPS schrijven zij, is een eenvoudige technologie om er je locatie via je mobiele telefoon met behulp van drie antennes op het land te positioneren. Om het nog even kort te stellen: de auteurs van het boek geloven zelf niet alleen in een platte aarde maar zijn er ook van overtuigd dat satellieten rondom de aarde er gewoon niet zijn.

De “Profetie” van Bill Gates.

Als het RIVM en de GGD dan “hopen binnenkort gebruik te maken van telecomgegevens om de mobiliteit van personen te volgen”, zullen die dit dan alleen via die 5G-zendmasten kunnen doen. Want als die satellieten er niet in de nabijheid van de aarde boven Amerika zijn zoals de auteurs menen dat het er het geval is, dan geldt dit ook hier, boven Europa en dus Nederland. Zou dit dan misschien de reden zijn dat er zoals gezegd, intussen vele zendmasten in het geheim geplaatst zouden kunnen zijn? Hoe dan ook, Bill Gates kwam zeer recent met zijn “profetie” dat het corona-virus in oktober/november weer in alle hevigheid terug zou kunnen keren. https://www.ninefornews.nl/bill-gates-covid-19-komt-in-oktober-november-in-alle-hevigheid-terug/

Ton Nuiten – Dinsdag 30 Juni 2020.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star