Een Belangrijke Nieuwsbrief van Succesboeken.NL; Sven, de Zorgmedewerker & de Corona-Testen & een “Tenslotte Nog Dit.”

Hier volgt de inhoud van de nieuwsbrief van Succesboeken.nl van 7 augustus 2020. Ook hier hadden we ernaar kunnen verwijzen door er slechts de link naartoe bij te plaatsen. We vonden deze brief echter zo belangrijk dat we besloten hebben die hier in zijn geheel te citeren.

“Is dit een geplande oefening of toeval? 

“Als je de ‘andere media’ wat meer volgt dan ons publieke bestel, kom je steeds meer tot de ontdekking dat de huidige situatie een oefening is, zelfs een geplande oefening die niet toevallig is ontstaan, omdat er ‘toevallig’ een virus uit China kwam overwaaien. Een geplande oefening voor vele overheden in de gehele wereld, want het kan geen toeval zijn dat alle overheden -op een paar eigenwijze na- tegelijkertijd hun bijna dezelfde maatregelen afkondigden.

Wij kwamen op onze speurtocht een rapport tegen met de afkorting GPMB, dat staat voor Global Preparedness Monitor Board. We waren pas een paar bladzijden ver, toen we besloten het verslag te vertalen. Gelukkig hebben we prima vertalers om ons heen en uitstekende correctrices. Want wat is het geval? Er is vorig jaar mei een Board opgericht, die met dit ‘onafhankelijke’ verslag de wereld moet waarschuwen en moet voorbereiden op noodsituaties. Als je tussen de regels doorleest en door wat namen heenprikt, kan je al heel snel concluderen dat het dezelfde namen en poppetjes zijn uit het WHO-wereldje. De WHO (World Health Organization) vrijwaart zich in dikke zinnen van de inhoud van het rapport, maar huisvest de GPMB wel en uiteindelijk is een van de geldschieters … je raadt het al: de Bill & Melinda Gates Foundation. De Board of Raad bestaat uit 15 mensen -vooral gen vreemden va de WHO en vaccin-activist Bill Gates. Ze moeten de wereldleiders adviseren en aanbevelingen doen in het geval van een noodsituatie op gezonheidsgebied …. zeg maar voorbereiden op – we citeren uit het rapport: een ernstige pandemie van luchtwegaandoeningen (?!) 

Wat ons opviel was dat Sigrid Kaag een van de 15 leden van de Raad is. Het is onvoorstelbaar, maar bovendien knap toneelspel wat Mark Rutte begin maart in een persconferentie met Jaap van Dissel laat zien. Hij wist van Sigrid Kaag allang dat we in een lockdown gingen, de 1.5 m afstand gingen hanteren en de rest van alle maatregelen die in het rapport al worden genoemd. Alle maatregelen werden stap voor stap ingemasseerd om vooral zo weinig mogelijk tegenstand te krijgen uit de bevolking. De politiek en media wilden veen sneller, maar Mark is slim. We willen je echt aansporen om dit verslag eens te bestuderen” (link naar https://succesboeken.nl/downloads/Nwbraug2032/NL rapport-gecorr.pdf) “waardoor je je net zoals wij afvraagt hoe men in september 2019 al wist wat er kort daarna ging komen; laat vooral pagina 27 met de veelzeggende titel: ‘Voorbereiding op het ergste: een snel om zich heen grijpende, dodelijke pandemie van luchtweginfecties’ tot je doordringen. 

Maar de 15 leden van deze GPMB waren niet de enigen die in een glazen bol konden kijken. Een paar weken later in oktober 2019 is er in New York al een oefening gehouden met de naam Event 201, m.b.t. de situatie waar we nu wereldwijd inzitten. Zie hier de video opnamen (niet ondertiteld.” (link naar https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html#seg1). “Soms krijg je informatie te lezen, te zien of te horen waarvan je denkt: dit kan niet, is dit nu nepnieuws of zo’n echte complottheorie? Volgens de dikke Van Dalen is een complot: ‘geheim verbond met een kwade bedoeling, samenzwering tegen iemand of iets’. Maar hoe noem je dat nu als het niet meer geheim is, maar open en bloot via het internet, rapporten, video’s en organisaties naar buiten wordt gebracht? Ooit zei een auteur eens: ‘Maak het zo ongeloofwaardig voor een bevolking dat ze het toch niet geloven.’ En dat is precies wat er de laatste tijd wordt gedaan door de machthebbers, incluis de man die vele van die machthebbers van veel geld voorziet, zodat ze dat weer met extra belastinggeld van ons kunnen terugstorten naar de WHO en bijv. Gavi, waar Gates het voor het zeggen heeft. Luister” (naar) “wat Gates zegt bijv. in een recent interview over vaccinaties op 11.55.” (link naar https://www.youtube.com/watch?v=pF752actijY). Hij zegt openlijk: ‘we do not know if those vaccines will work …’ Een minuut later zegt hij dat hij regelmatig overlegt met dr. Fauci hoe de gehele wereld te voorzien van een vaccin. ANGSTIG als je niet weet of de vaccins werken om dan 7 miljard mensen te laten inenten. Dat kan je misschien met een computerprogramma doen (verkopen als je niet weet of het werkt), maar niet met vaccinaties, waarbij 7 miljard mensen proefkonijnen zijn. Kijk het interview verder en luister naar de vraag over de ‘side effects’ (bijwerkingen) … dan geloof je zo’n man toch nooit meer en kan je toch zo’n vaccinatie niet toestaan? Denk ook nog eens aan de ‘informed consent’ waar we het in een van de vorige nieuwsbrieven over hebben gehad; men gaat daar compleet aan voorbij. 

Overigens is ook deze interviewster niet erg kritisch, terwijl ze diverse malen haar eigen mening weergeeft wat niet relevant is in deze en het vele malen openlijk eens is met Gates. Op Fauci terugkomend … nog zo iemand die een glazen bol heeft. Op 10 jan. 2017 spreekt dr Fauci op Georgetown University. Hij spreekt o. a. over het feit dat de volgende regering (Trump) zich op een enorme pandemie moet voorbereiden.” (link naar https://www.youtube.com/watch?v=fe-cbMLJZzU). We hebben inmiddels zoveel voorbeelden gevonden waardoor je er wel van overtuigd van moet zijn dat we in een geplande oefening zitten en dit allemaal geen toeval is. Het is zo’n doorgestoken kaart dat vele mensen nu angstig worden gemaakt met de vele besmettingen nu het sterftecijfer nihil is. Met hulp van de media wordt er alleen nog maar over besmettingen gesproken en de mensen staan in de rij om getest te worden, wat weer vele besmettingen geeft. Dat geeft diverse burgemeesters weer de gelegenheid om ongrondwettelijk (volgens sommige juristen) mondkapjes te verplichten op diverse plaatsen in hun steden. En vervolgens hebben die burgemeesters afgelopen dagen aan Mark en Hugo gerapporteerd: ‘Joh, dat ging zo makkelijk, we kunnen dat wel landelijk invoeren, zeker nu het najaar met het griepseizoen er weer aankomt.’ Of denk je dat het zo niet gaat in Den Haag? Sterker nog, overheden laten universiteiten testen doen hoe je het beste mensen kunt manipuleren i.v.m. de vaccinatie van de totale bevolking. De Yale Universiteit heeft al een aantal vragen opgesteld hoe het beste de gehele bevolking in de rij te krijgen. Lees dit artikel” (link naar https://succesboeken.nl/downloads/Nwbraug2032/Manipulatie onderzoek.pdf) “met dank aan de vertaler. Wist je dat je kan besluiten om niet aan die oefeningen mee te doen? Volgende week weer een prachtig nieuw boek om o.a. virale virussen in toom te houden.”

(Bron: succesboeken.nl/mailings/wk2032-7aug/wk2032.pdf)

Sven, een Medewerker in de Gezondheidszorg & de Corona-Testen.

Dan volgt hier nog de (uitgebreide) reactie van Sven, die actief is in de Gezondheidszorg. Het is Arno Knoester  die de reactie van Sven heeft achtergelaten in de commentaarsectie  van een van de video’s van Leon Tindemans. http://www.youtbube.com/watch?v=DShDZfkSAiM (“Nieuwe horeca contact regels werken niet | Geen alcohol voor studenten | GGD zoekt personeel”): 

“De tekst die Sven aan het begin voorleest: 

“Ik werk in de gezondheidszorg. Hier is het probleem: we testen mensen op elke stam van het coronavirus. Niet specifiek voor COVID-19. Er zijn namelijk geen betrouwbare tests voor het specifieke COVID-19-virus. Er zijn ook geen betrouwbare instanties of mediakanalen voor het melden van aantallen werkelijke COVID-19-virusgevallen. Dit probleem moet op de eerste plaats worden aangepakt. 

Elke actie en reactie op COVID-19 is gebaseerd op volledig gebrekkige gegevens en we kunnen simpelweg geen nauwkeurige beoordeling maken. Dit is waarom je hoort dat de meeste mensen met COVID-19 niet meer verschijnselen hebben dan verkoudheid / griepachtige symptomen. Dat komt omdat de meeste Coronavirus-soorten niet meer veroorzaken dan verkoudheid / griepachtige symptomen. De weinige echt nieuwe Coronavirus-gevallen hebben een slechtere ademhalingsreactie, maar hebben nog steeds een goed herstelpercentage, vooral bij mensen zonder verdere medische problemen

De ‘gouden standaard’ voor het testen van COVID-19 zijn laboratoriumgeïsoleerde / gezuiverde coronavirusdeeltjes die vrij zijn van verontreinigingen en deeltjes die op virussen lijken, maar waarvan niet is bewezen dat ze de oorzaak zijn van het syndroom dat bekend staat als COVID-19. Ze worden verkregen door gebruik te maken van de juiste virale isolatiemethoden en -controles (geen PCR die momenteel wordt gebruikt of serologie / antilichaamstests die het virus niet als zodanig detecteren). PCR neemt in feite een monster van uw cellen en vergroot het DNA om te zoeken naar ‘virale sequenties’, d.w.z. stukjes niet-menselijk DNA die lijken te passen bij delen van een bekend viraal genoom. Het probleem is alleen dat de test niet werkt. Het maakt gebruik van ‘amplificatie, wat betekent dat er een zeer kleine hoeveelheid DNA wordt genomen en dat het exponentieel groeit totdat het kan worden geanalyseerd. 

Vanzelfsprekend zullen ook eventueel kleine verontreinigingen in het monster worden aangetroffen, wat kan leiden tot mogelijk grove fouten in de analyse. Bovendien wordt er uitsluitend gezocht naar gedeeltelijke virale sequenties, niet naar hele genomen; dus het identificeren van een enkele ziekteverwekker is bijna onmogelijk, zelfs als je de andere problemen negeert. 

De Mickey Mouse-testkits die naar ziekenhuizen worden gestuurd, vertellen op zijn best analysten dat je wat viraal DNA in je cellen hebt. Wat de meesten van ons overigens hebben. Het kan u vertellen dat de virale sequentie gerelateerd is aan een specifiek type virus. Maar dat is alles. Het idee dat deze kits een specifiek virus zoals COVID-19 kunnen isoleren, is onzin. En dat gaat niet eens in op het andere probleem: virale belasting Met behulp van de PCR methode worden kleine hoeveelheden DNA vergroot. Het heef geen zin u te vertellen hoeveel virussen u heeft. De enige vraag die er echt toe doet als het gaat om het diagnosticeren is of er de specifieke ziekteverwekker aanwezig is. In ieders systeem zitten een aantal virussen en de meesten zullen geen ziekte veroorzaken omdat de hoeveelheden te klein zijn. Om door een virus ziek te worden, heb je er veel van nodig, zeg maar een enorme hoeveelheid. Maar PCR test de virale belasting niet en kan daarom niet bepalen of een gosteogenese in voldoende hoeveelheden aanwezig is om u ziek te maken. Als u zich ziek voelt en een PCR-test krijgt, dan kan willekeurig DNA-virus worden geïdentificeerd, zelfs als ze uw ziekte niet veroorzaken, wat tot een foute diagnose leidt. En coronavirus komt ongelooflijk veel voor. Een groot percentage van de wereldbevolking zal in kleine hoeveelheden COVID-DNA in zich hebben, ook al zijn ze perfect gezond of ziek door een andere ziekteverwekker. 

Zie je wat de bedoeling is? Als je een totaal valse paniek wilt creëren over een totaal valse pandemie, kies dan een coronavirus.” 

Tot zover Sven, de zorgmedewerker. Met uiteraard dank aan Arno Knoester en ook Leon Tindemans. 

Tenslotte Nog Dit. 

Zoals we dit met vele van onze posts gedaan hebben, doen we dit ook weer met deze post; we sluiten ook deze af met een Tenslotte Nog Dit. Nu er weer van alle kanten te horen is dat er een “tweede golf” op komst zou zijn, moeten we ons na het lezen van de beide columns nog verder afvragen of het corona-virus echt een globaal “killer-virus” zou zijn? Beide columns zeggen eigenlijk al meer dan genoeg. Het enige (of: de enigen) die we werkelijk te vrezen hebben zijn onze eigen overheid en haar getrouwe bondgenoten, het RIVM en de media, die als een soort van onheilige drie-eenheid weer eens met hun paniekzaaierij ons weer eens op de kast proberen te jagen. Die zijn het immers die meewerken aan de perfectionering van een Nieuwe Wereldorde die zich nu in de laatste fase van vervolmaking bevindt. Onder hen zullen er ongetwijfeld zijn die dit alles onbewust zullen doen; zij zien waarschijnlijk het grotere beeld van dit alles niet en werken daarom ook onbewust mee aan hun eigen toekomstige slavernij en onderdrukking. Daaarnaast hebben we ook nog “the sheeple”, de argelozen onder het volk die tot “de goedgelovige schapen” behoren en zich ook van alles aan laten praten van wat de genoemde onheilige drie-eenheid ons te zeggen heeft. Laten we maar bidden en van harte hopen dat ook hun de ogen zullen worden geopend voor wat er al enige tijd werkelijk gaande is rondom een onbetekenend corona-virus wat tot enorme proporties opgeblazen is tot een wereldbedreigend corona-virus. Misschien dat er toch nog iets gedaan zou kunnen worden tegen een onbetrouwbare overheid.

Ton Nuiten – Zaterdag 8 Augustus 2020.

One reply to “Een Belangrijke Nieuwsbrief van Succesboeken.NL; Sven, de Zorgmedewerker & de Corona-Testen & een “Tenslotte Nog Dit.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star