(1) Verplichte Covid-19 quarantaine faciliteiten in Nieuw-Zeeland – YouTube

U zult het zelf natuurlijk ook al hebben vernomen; volgens onze overheid is er een “tweede golf” op komst. Ofwel, het corona-virus is bezig een comeback te maken. En waarom zou dit zo zijn? Omdat, zoals premier Mark Rutte ons tijdens de persconferentie op 6 augustus j.l. meedeelde, een deel van de Nederlandse bevolking zich niet aan de corona-maatregelen zou hebben gehouden. Daarom zouden er hier en daar de besmettingen weer zijn toegenomen.

Toenemende Besmettingsgevallen in Nieuw-Zeeland: Verplichte Quarantaine.

Ook in Nieuw-Zeeland zouden er in de regio Auckland de besmettingen weer zijn toegenomen. Daar heeft premier Jacinda Ardern inmiddels drastische en zeer beperkende maatregelen genomen: voor degenen die zich niet willen laten testen op corona: verplichte quarantaine! Dit zou volgens haar een “stimulans” zijn voor de mensen om zich wel te laten testen. Die zullen dan voor 14 dagen verplicht in “coronakampen” moeten verblijven.

Video Leon Tindemans: “Deze Video is Privé.”

Enige tijd geleden hadden we hier een video van de ondernemer, Leon Tindemans, geplaatst. Die had het toen over de maatregel van de overheid dat wie van vakantie uit een land met een rood-code teruggekeerd zou zijn, eerst voor veertien dagen in een “coronakamp” geïnterneerd zou moeten worden. https://tinthor.org/2020/08/05/terug-van-vakantie-wellicht-14-dagen-in-een-coronakamp-youtube/ Nu waren we er weer eens naar gaan kijken en toen bleek dat die video niet meer te bekijken was. Als reden werd door YouTube het volgende opgegeven:

“Video niet beschikbaar. Deze video is privé.”

Dit is vreemd natuurlijk daar die video eerder nog gewoon te bekijken was op YouTube! Zou het iets te maken kunnen hebben met het commentaar wat we er op onze site bij hadden geschreven over wat complotonderzoeker Robin de Ruiter enige jaren eerder over FEMA-kampen te zeggen had gehad? Misschien wel misschien niet. Bij Youtube zou die video van Tindemans in ieder geval tot de nodige ongerustheid geleid kunnen hebben!

De Volgende Tragedie. 

Tot besluit zullen we ons hier de volgende punten in herinnering moeten brengen: Tijdens de (on)”intelligente lockdown” die we hier korte tijd terug nog hadden, mochten gezinsleden het meemaken dat die hun opa of oma in het verpleeghuis niet mochten bezoeken om zo besmetting te voorkomen; in sommige van deze gevallen kregen de families bericht dat opa of oma intussen overleden was. En dat, zonder dat die dankzij die krankzinnige maatregel, waardig afscheid van hen hadden kunnen nemen!

Het tweede wat we ons hierbij in gedachten moeten houden, is dat Roel Coutinho op 7 augustus tegenover Nieuwsuur openlijk toegegeven had dat al die maatregelen tegen corona niet werkten; en dat zal ook wel met dat krankzinnige quarantainebeleid zijn! Wat dus ook betekent dat dát deel van de Nederlandse bevolking wat zich volgens Rutte niet aan die maatregelen zou hebben gehouden, hier gewoon niet voor verantwoordelijk kan worden gesteld!

Maar laten we nu eens denken aan die lieve oudjes die het een tijd lang zonder familiebezoek moesten doen maar nu weer (onder voorwaarden) bezoek mogen ontvangen. Wat zal er met hen gebeuren wanneer we ook hier een dergelijk wreed quarantainebeleid zullen krijgen als men er in Nieuw-Zeeland nu al heeft? Wel, het antwoord zal hier wel duidelijk zijn: we kunnen ons dan opmaken voor de volgende tragedie!

Ton Nuiten – Maandag 21 September 2020.

(Post Scriptum: Hoe cynisch is het dat die maatregelen hier werden ingevoerd om er volgens minister Grapperhaus (premier Rutte en minister de Jonge) vooral onze ouderen mee tegen besmetting met corona te beschermen! En voor degenen onder ons volk die ook nu nog menen met corona met een dodelijk killer-virus van doen te hebben: wees niet langer een dom, lomp en goedgelovig schaap; doe liever zelf onderzoek in  plaats van je aan de leiband te laten leiden door een liegende media en politiek!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star