Wereldvereniging Van Artsen Verklaart: Er Is Geen Pandemie!

Bron: Wereldvereniging Van Artsen Verklaart: Er Is Geen Pandemie! 

Zoals we al enige keren hadden gezegd, had Dr. Mike Yeodon (voormalig wetenschappelijk hoofdadviseur van de farmaceutische firma Pfizer) tijdens een interview wat hem afgenomen werd door Julia Hartley-Brewer verteld dat de “tweede golf” waar we nu mee te maken zouden krijgen gebaseerd was op talloze vals-positieve corona-testen. En …. hij blijkt nu niet de enige te zijn: want vele artsen en wetenschappers hebben zich intussen verenigd in de World Doctors Association. Zij maken er melding van dat er helemaal geen pandemie is! Ook zij zeggen dat die pandemie volkomen gebaseerd is op de talloze vals-positieve PCR-testen!

Rechtszaak. 

En dat niet alleen; zij gaan nu een rechtszaak beginnen tegen de Nederlandse Staat “wegens het doelbewust misleiden en onderdrukken van de bevolking.” En dat kan natuurlijk niet anders; de echte waarheid dat er eigenlijk nooit sprake van een pandemie geweest is, kon niet altijd verborgen blijven!

Ferdinand Grapperhaus: Overtreding “Knuffelverbod”: Afgekocht met een Politieke Aflaat aan het Rode Kruis. 

Een van degenen die tevoren maar al te goed geweten moeten hebben dat er geen sprake van een pandemie was, is Ferd Grapperhaus; tijdens de bruiloft omhelsde hij voor het stadhuis van Bloemendaal zijn schoonmoeder. Hiermee overtrad hij het zogenaamde “knuffelverbod” wat ingesteld was om besmetting met het virus te voorkomen. Dit had tot vele boze reacties geleid. Om het tumult wat hierdoor was ontstaan weer tot bedaren te brengen, had Grapperhaus zijn “zonde” afgekocht via een politieke aflaat in de vorm van een donatie aan het Rode Kruis; degenen onder de gewone bevolking echter die er in het openbaar werden betrapt op het te dicht op elkaar zitten (een overtreding van de 1’5 meter afstand) konden de hoge boete die zij vervolgens opgelegd hadden gekregen gewoon betalen! Vlak daarna werd er in de Tweede Kamer veel drukte gemaakt om wat Grapperhaus had gedaan en sprak men er schande van; dit was echter niet meer dan een schijnproces, een toneelopvoering om zo de indruk in stand te houden als zou er waarlijk sprake zijn van een levensbedreigende pandemie!

Code Oranje op het Griekse Eiland Milos: de Oranjes onder de Oranje-Code.

Maar wacht: enkele dagen geleden was er weer een hoop tumult ontstaan. Ditmaal betrof het de koninklijke familie. Koning Willem-Alexander was samen met zijn vrouw koningin Maxima en het hele gezin naar het Griekse eiland Milos afgereisd om er vakantie te houden. Dit bleek echter geen goed besluit te zijn geweest want daar heerst nu code oranje. En het hoeft eigenlijk niet eens meer te worden gezegd, maar overal waar nu code oranje heerst wordt dit gebied beschouwd als een besmettingshaard. Dat eiland zou dus dan ook een broeinest van besmettingen moeten zijn (code rood staat daar natuurlijk boven, maar code oranje zou op zich al hoog genoeg zijn). Weer een hoop tumult en herrie in de Tweede Kamer; hoe kón het toch dat de koninklijke familie het ondanks code oranje die er op het eiland heerst het toch kon maken om uitgerekend dáár vakantie te gaan houden! Nu wilden de leden van de Tweede Kamer een verklaring voor het besluit van de koninklijke familie, maar premier Mark Rutte was in deze echter zeer zwijgzaam: Rutte/Willem de Zwijger! https://nos.nl/l/2352692 Ook onze koninklijk vorstenhuis moet er, net zoals Grapperhaus, al op de hoogte van zijn geweest dat er van een pandemie geen sprake is!

De NOS: Bedreigingen & Scheldpartijen. 

Een van de omroepen die hier melding van maakten is dus de NOS (Nederlandse Omroep Stichting). Maar ook daar kampt men met grote moeilijkheden. Want wat blijkt: die heeft nu met vele bedreigingen en scheldpartijen van de kant van de Nederlandse bevolking te maken! Dit heeft de directeur van deze omroep Marcel Gelauff en de NOS ertoe gedwongen van alle NOS-busjes in het hele land het NOS-logo te verwijderen om herkenning voortaan te voorkomen. En dit kan natuurlijk ook niet anders; mensen blijven niet gek! Die weten nu intussen ook wel dat zij niet alleen door de politiek, maar ook door de media doelbewust bedrogen en misleid zijn! Busjes die tot dan toe met het herkenbare NOS-logo hadden rondgereden, werden door boze burgers ook bekogeld met afval.

Vluchtende Politici: Scheldpartijen & Bedreigingen. 

Ook onze politici (met journalisten in hun kielzog) zijn nu niet langer veilig; of die nu ’s morgens bij de hoofdingang van de Tweede Kamer kwamen of er ’s avonds weer uit vertrokken, steeds stonden daar weer die demonstrerende betogers. Ook zij scholden de bewindslieden uit en zouden hen hebben bedreigd. Het gevolg was dat zij de vlucht maar namen via zij-ingangen te komen en te gaan. Tweede Kamervoorzitter Arib beklaagde zich hierover tijdens een uitzending van Nieuwsuur. nos.nl/nieuwsuur/artikel/2532505/-arib-politici-ontvluchten-kamergebouw-onder-druk-door-bedreigingen.html

Voortekenen van een Revolutie? 

Wanneer we dit alles zo bezien, zou het dan misschien kunnen dat we hier met enkele voortekenen van een revolutie te maken zouden kunnen hebben? Zo ja, dan kan dit natuurlijk niet anders; jarenlang zijn we namelijk voorgelogen door een zowel corrupte politiek als een corrupte media! Of het nu over onderwerpen ging zoals de klimaatverandering, 9/11 enzovoort, ons werden er altijd de officiële versies van voorgehouden; mensen die echter met een alternatieve versie over deze tragedies kwamen, werden door een kleinerende politiek en kleinerende media onophoudelijk weggezet als “complotdenkers.” 

Al die tijd echter, hoopten er zich de gevoelens van machteloosheid, frustratie en boosheid op in de harten van hen die béter wisten, die “complotdenkers” die wísten dat zij voorgelogen werden door “deskundigen” en “experts” die ondanks hun kwaadaardige gedrag nog altijd worden gerespecteerd door dat deel van de Nederlandse bevolking wat ook nu nog “geen oren heeft om te horen en ogen heeft om te zien.”

Het jongste succes wat zij om er de bevolking mee probeerden te indoctrineren en te manipuleren leek de corona-crisis te zijn. In het begin leken zij hier ook succes mee te krijgen; door de paniekerige verhalen over een levensgevaarlijk en dodelijk corona-virus wat hier en daar al vele dodelijke slachtoffers zou hebben gemaakt, waren zij erin geslaagd velen de stuipen op het lijf te jagen. De cabaretier Jochem Myjer was een van die velen en die verwoordde zijn angst voor corona recent nog als volgt:

“Omdat er van die mafklappers rondlopen die geen enkele wetenschappelijke ervaring hebben en die praatjes verspreiden dat al die regels er voor niets zijn en dat het een complot is. Of te eigenwijs zijn om de regels na te leven. En die verpesten het voor de rest van de samenleving.”(….) “ik heb er zo’n pijn in de buik van!” (via Twitter)

Met die “mafklappers” had hij natuurlijk die “complotdenkers” op het oog; arme Jochem; de (virus)waarheid is eigenlijk dat hij in de boom geklapperd is door een intussen ontspoorde, verwilderde en hysterisch en geworden media met hun angstaanjagende verhalen over dit “killer-virus”! En of het echt “praatjes” zouden zijn dat die regels er voor niets zijn? Luister dan naar de woorden van het ex-hoofd van het RIVM Roel Coutinho, complotdenker first-class. (Eerst zullen we hier wat context bijvoegen om het begrijpelijk te maken):

“Premier Rutte zei gisteravond nog in de persconferentie dat mondkapjes nauwelijks effectief zijn. Ook het RIVM ziet geen bewijs om mondkapjes verplicht te stellen. Volgens Coutinho is het RIVM altijd op zoek naar onomstotelijk bewijs voor er gekozen wordt voor bepaalde maatregelen.”

MAAR:

“Maar in een pandemie moet op het zogenoemde voorzorgsprincipe worden gehandeld, niet op bewijs, zegt de microbioloog. “Voor heel veel dingen is geen wetenschappelijk bewijs. Voor 1’5 meter afstand ook niet en toch doen we het allemaal. Die maatregelen moet je gewoon durven te nemen.” nos.nl/nieuwsuur/artikel/2343272-oud-rivm-directeur-voor-landelijke-mondkapjesplicht.html (vetdruk toegevoegd)

Ja, Jochem; hebben die “mafklappers” toch gelijk; die regels (en daar kunnen we zelf-isolatie, het “knuffelverbod”, heel de dag je handen (stuk)wassen en verder de hele zwilk aan toevoegen) hebben nooit een fluit uitgewerkt! En dat was er trouwens vanaf het begin er ook de bedoeling van geweest. Waarom werden die hier (evenals in de andere landen van de wereld) dan ingevoerd? Antwoord: Om er zowel de Nederlandse bevolking als de overige volken mee te onderdrukken en te tiranniseren! Opdat die zo gekneed en gevormd zouden worden om dan na alzo geknecht te zijn, het “Nieuwe Normaal” (Nieuwe Wereldorde) binnen zouden gaan. 

En hier heb je dan het “complot” Jochem; kant en klaar! Nadat onze politici er (met de bereidvaardige, welhaast fanatieke, steun van de media) erin waren geslaagd een spoor van vernieling, chaos (en in sommige gevallen) dood in ons land achter te laten, toen … barste de bom; al die gevoelens van machteloosheid, frustraties en woede die zich in de harten van velen hadden opgehoopt, vonden als gloeiende lava uit een al enige tijd rommelende vulkaan (teken van naderend onheil) eindelijk een uitweg; en die hebben zich intussen geopenbaard als boven beschreven. Nogmaals: zouden dit de voortekenen van een revolutie kunnen zijn? Misschien. Mochten de problemen waarmee onze politici en de NOS nu te maken hebben zich uitbreiden, dan zou het zover wel eens kunnen komen. Hier willen we er dan ook een Bijbelvers aan toevoegen:

“De lippen van de dwaas brengen twist voort, en zijn mond roept om slagen.” (Spreuken 18:6 NBG-Vertaling)

En die spreuk is helemaal van toepassing op de dwaas (eigenlijk meervoud: dwazen) in zowel de politiek als in de media; zij hébben met de woorden van hun lippen eerst door “twist” te zaaien door ons eerst tegen elkaar uit te spelen en dat is hen enige tijd gelukt; maar op deze manier hadden zij al die tijd om “slagen geroepen.”

En met dit laatste lijkt het erop dat hun “gebed” eindelijk verhoord gaat worden; enkele “vruchten” ervan zijn hier en daar namelijk al te zien: een woedende Nederlandse bevolking die nu wéét dat die door hun politieke leiders samen met hun bondgenoot de media, bedrogen en voorgelogen zijn; die geleden hebben onder die lockdown; ondernemers die hun bedrijf er door zijn kwijtgeraakt; ontslagen werknemers nu aan een uitkering; de hoge boetes die “overtreders” van de 1’5 meter afstand gedwongen werden te betalen; vreedzame protestdemonstraties die wreed uit elkaar werden gedreven en nog meer aan ellende: allemaal dankzij die krankzinnige en verwoestende maatregelen! Maar boze scheldpartijen en bedreigingen zijn nu het gevolg; zij hebben leugens gezaaid, nu oogsten zij de storm. Zover bekend heeft die wet van zaaien en oogsten nog nooit gefaald; het zal dan ook duidelijk zijn dat die in dit geval ook niet zal falen!

Ton Nuiten – Maandag 20 Oktober 2020.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star