Jump on the party train – 21/11/20 – door Daniel Gerritsen – YouTube

Naast de krankzinnige coronamaatregelen die we hier nu al hebben (waaronder de verplichting een mondkapje in het openbaar vervoer te dragen), regels die alleen maat door een psychopaat bedacht moeten zijn, hebben we nu ook te maken met arrogante Boa’s. Het was Daniel Gerritsen die met dergelijke lieden te maken kreeg nadat hij zijn mondkapje in de trein afgedaan en die zo weer verlaten had. Waarna hij benaderd werd door enkele geestelijk ontspoorde spoorweg-Boa’s.  Gerritsen maakte hen duidelijk dat hij een ontheffing voor het dragen van een mondkapje had, maar kreeg hier toch een boete voor. Die werd door Gerritsen aangevochten. In verband hiermee vragen we ons nu het volgende af: Als het nu al zo erg is met die Boa’s op het treinstation, hoe zal het dan met hen gesteld zijn in supermarkten, winkels en andere openbare gelegenheden waarvoor vanaf 1 december aanstaande de plicht om er een mondkapje te dragen zal gelden? Het antwoord zal wel duidelijk zijn: ook daar zullen eventuele mondkapjes-weigeraars (ook al zouden die hier een ontheffing voor hebben) met dergelijke lieden te maken krijgen! 

Ton Nuiten – Vrijdag 27 November 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star