Dinsdag 1 December 2020: de Mondkapjesverplichting (in Openbare Ruimtes) is een Feit!

image.stern.de

Eindelijk is het zover: 1 december 2020; de (beruchte) mondkapjesverplichting is nu een feit. Waren dhr van Dissel (hoofd RIVM) en dhr. Coutino (voormalig hoofd RIVM) eerder nog van mening dat het dragen van deze dingen maar tot “schijnveiligheid” zou leiden, nu zijn zij het samen met premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge volkomen eens: Het mondkapje zou een zeer nuttig middel in de strijd tegen corona zijn! En dit ondanks dat het bewezen is dat die dingen een zeer slechte invloed op het ademhalingssysteem hebben; het menselijk lichaam heeft namelijk mechanismen waarmee het zich van schadelijke stoffen ontdoet. Dit nu gebeurt namelijk ook met het uitademen. Met een mondkapje voor, zal het lichaam zich zeer moeilijk van afvalstoffen kunnen ontdoen. En daarom is er deze waarschuwing:

Mondkapjes zijn voor gezonden mensen ZEER ONGEZOND. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het dragen van mondkapjes aanzienlijke gezondheidsproblemen met zich mee kan brengen. Uiteenlopend van misselijkheid en hoofdpijn tot kooldioxideophoping in het bloed tot hypoxie. Dit laatste -zuurstoftekort in de weefsels- kan tot levensbedreigende complicaties leiden. Voor gezonde mensen zijn mondkapjes daarom ZEER ONGEZOND, zoals ook uit de beide onderstaande video’s blijkt”. https://www.transitieweb/corona/mondkapjes-zijn-voor-gezonde-mensen-zeer-ongezond/ (waar de twee video’s te zien zijn).

De video, “It Starts With Mandatory Masks … What’s Next?” is zeer interessant om die te bekijken; daar is het Spiro Skouras tijdens een interview met Dr. Andrew Kaufman heeft. Dr. Kaufman legt uit waaróm het dragen van (stoffen) mondkapjes zo slecht voor de menselijke gezondheid is. En dat is nu iets wat we via de gevestigde (main stream) media niet te zien en te horen zullen krijgen: niet via de NOS maar ook niet via andere officiële kanalen zoals hier zoals hier bijvoorbeeld ANP: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/iedereen-moet-nu-vanaf-13-mondkapje-op-in-publieke-binnenruimtes/

Mensen Zonder Mondkapje Boven 16 Jaar: 95 Euro Boete. Mensen Onder de 16 Jaar (vanaf 13 Jaar): 38 Euro Boete.

We lezen er dat mensen die openbare ruimtes betreden zonder mondkapje, hierbij 95 euro boete riskeren en dat voor hen die dit vanaf 16 jaar zullen doen, een boete van 38 euro tegemoet kunnen zien. Aanvankelijk was het kabinet (hierbij geadviseerd door “experts) van mening dat een mondkapjesplicht nutteloos zou zijn; vanaf september j.l. gaf het kabinet een “dringend advies” om dit wel te gaan doen. En vandaag (dinsdag 1 december) is het dan zover; de mondkapjesverplichting is nu een feit. En dit alles gebaseerd op de mening van “experts.” Hiervan uitgezonderd zijn echter, de sekswerkers en hun cliëntele, mensen met een ziekte of beperking; ook in gebedshuizen is men van de verplichting vrijgesteld.

Na Acht Uur: Afwijking Mondkapjesplicht Toegestaan.

Minister van Gezondheid Hugo de Jonge had ook duidelijk gemaakt dat er nadat men het mondkapje acht uur lang had gedragen, er daarna van mag worden afgeweken. Vereiste is dan wel dat men het gezicht vervolgens volledig zal bedekken met een spatscherm. Nu komt dit laatste wel wat vreemd over: Want: Hoe kan men hiermee verhinderen dat het virus zich via de mond zal verspreiden? Want tussen het gezicht en dit scherm zit natuurlijk ook de nodige ruimte! Kennelijk hebben de “experts” het hier niet allemaal op een rijtje! Die weten dus ook niet hoe zij zich moeten draaien en keren om dit virus in bedwang te houden dan wel te krijgen! Nu zal het met die gezondheidsproblemen wel meevallen als men het mondkapje maar even op hoeft te hebben. Maar op een langere termijn zou dit weer wel tot problemen kunnen voeren. Maar uit wat we er bij het ANP af kunnen leiden, is dat we hier met een van die krankzinnige maatregelen te maken hebben! En ja, “It Starts With Mandatory Masks … What’s Next?” Wat zal er hierna weer op volgen?

We Worden Steeds Meer in het Nauw Gedreven.

Uit deze (en de overige maatregelen) blijkt dat we hiermee steeds meer in het nauw worden gedreven totdat we uiteindelijk alle burgerlijke vrijheden zullen verliezen. Want dat is eigenlijk ook de reden dat ons die achterlijke maatregelen worden opgedrongen; die regels zijn vanaf het begin dan ook nooit bedoeld geweest om er een (achteraf niet bestaand) coronavirus mee in te dammen!

Een Dom & Benepen Volk: Vrijwillige Medewerkers aan Hun en Onze Ondergang.

Daarnaast hebben we er nog een ander groot probleem bij: namelijk een dom en benepen volk wat ook nu nog alles gelooft wat onze politici en hun ëxperts” over corona en die maatregelen hebben verteld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er uit die categorie mensen zijn die anderen die besloten zeiden te hebben géén mondkapje te zullen dragen (of zich niet (langer) aan die 1’5 meter afstand te zullen houden), uitmaken voor “moordenaar.” Dit wegens de zogenaamde verspreiding van het virus naar anderen. Wat zij hierbij maar niet in willen zien, is dat zij er juist aan meewerken dat wij (en dus ook zij) op deze manier zoals gezegd, onze burgerlijke vrijheden door zullen verliezen; een dom volk, vrijwillige medewerkers aan hun en onze ondergang! Wat er allemaal nog verder op zal volgen is nu nog niet geheel duidelijk, maar dat wat er nu al allemaal met die maatregelen rond corona aan de gang is, voorspelt dat wat er nog meer van zou kunnen komen, in ieder geval niet veel goeds voor de toekomst!

Ton Nuiten – Dinsdag 1 December 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star