BREAKING: PCR Test van de baan! – YouTube

Wat er door de alternatieve media al voor lange tijd verkondigd wordt, is nu een feit: Al die PCR-testen hebben nooit ook maar één besmetting met corona uitgewezen! Nu wordt dit ook door Marion Koopmans en Jaap van Dissel erkend. Nu wordt verwacht dat het met al die krankzinnige coronamaatregelen vandaag of morgen ook wel gedaan zal zijn. Want die zijn nu op deze fake-tests gebaseerd. Nu maar hopen dat ook premier Rutte, minister Hugo de Jonge hun gezonde verstand (áls zij dit al ooit mochten hebben gehad!) weer terug krijgen en een einde maken aan die voor eenieder schadelijke maatregels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star