Nederlandse rattenvanger gooit hoge ogen (video)

Als een partij vanuit ogenschijnlijk het niets, als een komeet omhoog schiet, zoals dat nu is gebeurd met Forum voor Democratie, dan is dat eigenlijk altijd precies de bedoeling en anders loop je groot risico te eindigen als Pim Fortuyn. Zoals Trump de rol van rattenvanger vervulde in Amerika en Macron in Frankrijk, zo vervult Baudet naar alle waarschijnlijkheid die rol in Nederland. De tekenen wijzen er in ieder geval op.

Bron: Nederlandse rattenvanger gooit hoge ogen (video)

Onder de Nederlandse kiezers die de politieke partij Forum voor Democratie aanhangen, zijn er die menen hier met een echte patriottische partij van doen te hebben. De redevoeringen van Thierry Baudet (de fractievoorzitter van de partij) in de Tweede Kamer komen dan ook zeer patriottisch en Nederlands-gezind over. Dit in tegenstelling met wat neo-liberaal gezinde internationalisten zoals premier Mark Rutte en de rest van de leden van de VVD te zeggen hebben.

Maar ook hier is weer niets wat het lijkt; in dit diepzinnige artikel wordt er verder op ingegaan van wat er nu echt aan de hand is. Het gaat hier namelijk over een geheimzinnig uil, namelijk de “Uil van Minerva”, een van de goden van het aloude volk der Ammonieten. Diezelfde uil wordt jaarlijks tijdens de tweewekelijkse vakantieperiode door de eliteleden van de Bohemian Grove middels occulte rituelen vereerd en gehuldigd. Lees dit artikel goed door en u zult er geleidelijk aan achter komen dat het kiezers-systeem wat we ook hier hebben, eigenlijk niet zoveel nut heeft voor de Nederlandse kiezer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star