Terwijl de demonstranten naar huis gaan grijpt de ME ineens in – 31/01/21 – Apeldoorn – YouTube

De leus, “De politie is je beste vriend” zal ons intussen meer dan bekend zijn. In dit geval echter, lijkt de politie eerder de (boezem)vriend van een onbetrouwbare overheid en waarheid-verdraaiende media dan van de burger te zijn. Ook de leus “Altijd waakzaam en dienstbaar” waar de politie zich mee siert, is ons bekend. Hier schijnt die er over gewaakt te hebben (of erop te hebben gewacht) een rel onder vreedzame demonstranten uit te willen lokken. De meeste demonstranten waren echter al op weg naar huis, dus was er geen reden voor dit “agentschap” om in te grijpen. Waarom stonden die agenten dan toch op het punt dit te willen gaan doen? Die vraag zou misschien als volgt kunnen worden beantwoord: Waarschijnlijk had de NOS (het grootste communistische propaganda-apparaat van Nederland) er beelden van nodig om die later via het NOS Journaal uit te zenden. Op die manier zouden die kleine groep demonstranten die er dan nog waren kunnen worden geprovoceerd, om vervolgens te worden weggezet als “terroristen” en “relschoppers.” En voor de gemiddelde argeloze Nederlandse kijkbuis-kijker die kennelijk nergens anders tijd voor heeft om bijna alleen maar naar de NOS te kijken en daar dan al meer dan genoeg te zijn geïndoctrineerd, zal het wel weer duidelijk zijn: die demonstranten waren weer eens uit op een flinke rel; geen wonder (zo denken zij dan) dat de politie zo hard in had moeten grijpen!

Ton Nuiten – Dinsdag 9 Februari 2021.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star