Dit is de reden van social distancing. (Videobron NU.NL) – YouTube

Zoals we nu allemaal al enige tijd weten, is het de anderhalve meter afstandsmaatregel waar we ons hier moeten houden. De officiële reden is natuurlijk om er het coronavirus mee in te dammen. Die maatregel is er niet slechts hier in Nederland, maar ook wereldwijd voor ingevoerd. In andere landen is de verplichte afstand van elkaar twee of drie meter. Maar daar houdt het dan ook mee op; die maatregel is overal hetzelfde.

De “Anderhalve Meter-Samenleving.”

Werd er door velen aanvankelijk nog gedacht dat deze (en overige coronamaatregelen) nadat het coronatijdperk eenmaal voorbij zou zijn opgeheven zou worden, zijn er nu mensen die met alle zekerheid weten te stellen dat het coronavirus “altijd bij ons zal blijven.” Een van degene die dit beweren is onder meer Diederik Gommers, de man van de IC-bedden. Waarmee hij ergens ook weer door liet schemeren dat we dan ook nooit meer van die maatregelen (waaronder dus die anderhalve meter) af zullen komen. Men spreekt hier tegenwoordig dan ook over de “anderhalve meter-samenleving.”

24 Uur Per Dag/5 Dagen per Week Onder Strikte Staatscontrole.

Nu is het uiteraard zo, dat we deze maatregel ook dienen te handhaven in de buitenlucht (onder meer in de stad). Maar dat komt toch vreemd over; je kunt van mensen immers niet verwachten dat die zich op anderhalve meter afstand van elkaar voortbewegen als een stel robots. En wat de magere en schamele versoepelingen die recent door het kabinet doorgevoerd werden, betreft (winkels mogen van 12:00 tot 18:00 open waarna die de deuren weer moeten sluiten), de Tweede Kamerleden hadden er al van tevoren op gewezen dat die veilig en wel weer open konden met inachtneming van die anderhalve meter natuurlijk. Wat die hersenloze politici nu niet (willen?) weten – en dit is ook van toepassing op een deel van de Nederlandse bevolking dat ook nu nog altijd denkt dat al die coronamaatregelen toch wel nuttig zouden zijn – is dat die anderhalve meter-maatregel vanaf het begin nooit ertoe bestemd is geweest om er een coronapandemie van niet meer de omvang en zwaarte van een stevige griep (!) onder controle te krijgen. In plaats daarvan was men er vanaf het allereerste begin van plan geweest om er juist de bevolking zelf mee onder controle te krijgen: 24 uur per dag/5 dagen per week onder strikte staatscontrole! In die bovenstaande korte videoclip is dan ook te zien hoe dat in zijn werk zal gaan. Het is dan ook zeer wel mogelijk dat de term “COVID-19” eigenlijk een eufemisme voor de “Nederlandse bevolking” en in het verlengde hiervan “volken der wereld”) zou kunnen zijn; immers, zolang het coronavirus (lees “Nederlandse bevolking”) er met die maatregelen niet onder voldoende controle kan worden gebracht, worden die er dan ook voor in stand gehouden!

Het Coronavirus: “Made in China”: Waarschuwingssignaal voor de Aanstaande door de Staat Strikt Gecontroleerde Anderhalve Meter-Samenleving.

In China (wat het “geboorteland” van het coronavirus zou zijn) heeft men er al voor lange tijd een dergelijk strak geregisseerd controlestelsel. Daar heeft men nu ook al een soort van puntenschema. Wat zeggen wil dat zij die zich strikt aan dat schema houden er als “beloning” meer voorrechten voor krijgen; voor hen die er zich niet zo nauwkeurig aan houden, worden hen er enkele van die voorrechten (tijdelijk d. w. z. totdat die zich weer zullen “bekeren”) ontnomen; een van de mogelijkheden hierbij is onder meer een door de staat opgelegde reisbeperking binnen China. Wat er nu, nadat eind december 2019 bekend werd dat er in Wuhan (China) een “dodelijk” coronavirus uitgebroken was, eigenlijk gebeurde, was namelijk dat er hiermee een soort van waarschuwingssignaal voor de rest van de globale samenleving werd afgegeven: “Bereidt je voor op een aanstaande door de staat strikt gecontroleerde anderhalve meter-samenleving”! Dankzij een door de globale media gecreëerde hetze over een “dodelijk killer-virus” waarmee de volken der wereld de panische angst mee de stuipen op het lijf werd gejaagd, zagen velen dit echter niet; angst is namelijk een doeltreffend en krachtig wapen tegen het nuchter, kritisch denkvermogen van de mens! En angst onder de bevolking leidt onherroepelijk tot een bewustzijnsvernauwing waarbij het onmogelijk is om nog kritisch te denken (laat staan dat er kritische vragen over (in dit geval het virus en de daarmee gerelateerde maatregelen) gesteld zouden worden). Het is daarom dat zowat iedereen zich tijdens de eerste lockdown die zowel hier als in het buitenland vanaf maart 2020 ingesteld was, aan al die maatregelen hield: uit panische angst!. Nu immers, weten we dankzij de alternatieve media wel beter.

Nogmaals: We Komen er Nooit Meer Vanaf.

De door de staat strak gecontroleerde anderhalve meter-samenleving bevindt zich nu echter een vergevorderde staat. En dit is dan ook de hoofdreden dat we ondanks dat er over een “tijdperk ná corona” gesproken wordt, nooit meer van die anderhalve meter-samenleving af zullen komen; zoals we al enkele malen eerder hebben gezegd: al die maatregelen zouden van tijd tot tijd versoepeld of tijdelijk zelfs opgeheven kunnen worden, we zullen er echter nooit helemaal meer van af komen…

Ton Nuiten – Vrijdag 30 April 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star