“Ik weet dat ik niet gek ben!” zegt Nederlandse Boeing 777 piloot over UAP waarnemingen… – YouTube

In deze uitzending van blcbx.tv wordt de waarneming van UFO’s door internationale verkeersvliegers besproken. Hieronder bij bijschrift van de video:

“Deze maand komt het Amerikaanse Pentagon met een disclosure over UAP’s, althans als we de Covid19 relief bill mogen geloven waar deze eis in was opgenomen. Er is dus iets merkwaardigs gaande want na decennia lang ridiculisering van UFO’s of UAP’s zoals het sinds kort ook genoem wordt is er nu opeens consensus dat we deze waarnemingen serieus moeten nemen. 60 minutes maakte een unieke documentaire met verklaringen van jachtvliegers en ook voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama verklaarde onlangs dat UAP’s bestaan. 

Bij programmamaker Flavio Pasquino zit Mark Juch aan tafel, internationaal verkeersvlieger op een Boeing 777 en ook hij heeft dingen waargenomen in de lucht die onverklaarbaar zijn en die licht hij hier zo meteen toe. Maar voor Joachim Dekkers gaat dat niet ver genoeg. Hij heeft een brief geschreven aan de tweede kamer en doet een oproep om een protocol op te zetten waarbij waarnemingen van UFO’s of UAP’s gemeld kunnen worden. We hebben het hier dus niet over groene mannetjes maar wat het ook moge zijn… een onbekend object met onbekende technologie in ons luchtruim… niet wetende of het wel of niet vijandelijk is moet serieus genomen worden door onze overheid.” 

Het Grote “Waarom.”

In het verleden werd het onderwerp UFO’s dus altijd belachelijk gemaakt en geridiculiseerd. Maar nu schijnen velen het er over eens te zijn: UFO’s bestaan werkelijk! Maar wat we hier nu missen, is het grote Waarom. Waarom is er nu dan een consensus over? Deze vraag wordt hier niet beantwoord. We hopen die nu met een theorie te beantwoorden en dit brengt ons dan naar het verleden.

Flashback: 1967: The Report From Iron Mountain. 

Het is nu weer vele jaren geleden. We schrijven dan 1967. En:

“In dat jaar publiceerde de uitgever, Dial Press, een boek (eigenlijk een document) onder de titel “The Report From Iron Mountain: On the Possibility and Desirability of Peace.” In dit document wat door een commissie in opdracht van het Department of Defense en het Hudson Institute (gevestigd aan de voet van Iron Mountain te New York) was opgesteld, werd besproken wat de mogelijkheden voor de regering waren als er uiteindelijk geen oorlogen meer zouden zijn. Deze commissie, een 15-man tellende Special Study Group, die in 1963 was samengesteld, moest zich met het bedenken van “plaatsvervangende methoden” bezig gaan houden: “Wat moeten we doen om methoden te bedenken die als plaatsvervangers voor oorlogen zullen dienen als die er eens niet meer zullen zijn?” Bron: tinthor.org/2016/12/04/klimaat-hoax-het-tijdperk-der-groene-zwendelaars-klimatologische-bedriegers/

Oorlogen zouden tot dan toe handige methoden zijn geweest om er de eigen bevolking mee onder de duim – en in het gareel – te houden. Maar wat nu als die er eens niet meer zouden zijn? Wat zou dan de beste methode kunnen zijn om er de bevolking mee te blijven beheersen? De study group moet er flink over nagedacht hebben. En uiteindelijk kwam die met een plaatsvervangend middel: milieuvervuiling, waar later ook de hele klimaatbeheersing en opwarming van de aarde (gezamenlijk de “klimaat-hoax” genaamd) voort zou komen. Toch had die study group hier eerder nog een andere methode in gedachten opdat de overheid de bevolking er mee in bedwang zou kunnen houden:

Maar die oorlogen zouden eens een keer ophouden, dus werden er verschillende plaatsvervangende ideeën geopperd; zo stelde men voor, een nep-invasie van de aarde door vreemde buitenaardse wezens op touw te zetten. Maar deze gedachte liet men uiteindelijk toch varen.”

En dus werd het de milieuvervuiling die later als een grote dreiging aan de mensheid werd voorgesteld. (zie onder “1967: The Report From Iron Mountain). 

De Covid 19 Relief Bill, Amerikaanse Inlichtingendiensten & UFO’s.

Zoals aan het begin van het bijschrift van de video al gesteld wordt, zou het Pentagon met en onthulling over UFO’s komen in verband met de Covid Relief Bill. Dus wordt hier een verband gelegd tussen COVID-19 en die UFO’s. Op 10 januari 2021 kwam Harmeet Kaur van de Amerikaanse tv-zender CNN met een bericht onder de titel: Amerikaanse inlichtingendiensten hebben 180 dagen om te delen wat ze weten over UFO’s, dankzij de Covid-19 hulp en uitgavenrekening.”

Het artikel gaat verder met:

“Toen president Donald Trump in december de wet van $ 2,3 biljoen voor coronavirusverlichting en overheidsfinanciering ondertekende, begon het aftellen van 180 dagen voor Amerikaanse inlichtingendiensten om het Congres te vertellen wat zij over UFO’s weten. 

De directeur van de Nationale Inlichtingendienst en de minister van Defensie hebben nu iets minder dan zes maanden om de commissies van de inlichtingendienst en de strijdkrachten van het Congres een niet-geclassificeerd rapport over ‘niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen’ te bezorgen. 

Het is een bepaling die in het gedeelte “commentaar van de commissie” van de Intelligence Authorization Act voor het fiscale jaar 2021 die opgenomen was in de enorme uitgavenrekening, weggestopt was.

Dat rapport moet volgens de richtlijn van de inlichtingencommissie van de Senaat gedetailleerde analyses bevatten van UFO-gegevens en inlichtingen, verzameld door het Office of Naval Intelligence, de Unidentified Aerial Phenomena Task Force en de FBI. 

Het moet ook een gedetailleerde beschrijving van “een proces tussen instanties om te zorgen voor tijdige verzameling van gegevens en een gecentraliseerde analyse van alle niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen die aan de federale regering rapporteren” bevatten en een ambtenaar die voor dat proces verantwoordelijk is, aanwijzen. 

Tenslotte moet het rapport mogelijke bedreigingen voor de nationale veiligheid van UFO’s identificeren en beoordelen of een van de tegenstanders van het land achter dergelijke activiteiten zou kunnen zitten, aldus de commissie. 

Het ingediende rapport, zo vertelde de commissie, zou, hoewel het een gerubriceerde bijlage kan bevatten, niet-geclassificeerd moeten zijn. 

Een woordvoerder van het Office of the Director of National Intelligence bevestigde het nieuws tegenover de factcheckwebsite Snopes.” Bron: edition.cnn.com/2021/01/10/us/ufo-report-emergency-relief-bill-trnd-/index.html

Het Officiële Covid-19-Verhaal Uiteengevallen: Nep-Invasie Aliens Weer Uit de Kast Gehaald. 

Het artikel van CNN komt wat vreemd over. Wat heeft het coronavirus (Covid-19) nu toch van doen met Amerikaanse inlichtingendiensten waarvan verwacht wordt dat die met gegevens over UFO’s zullen komen? Wel, hier is onze theorie: hoewel de gevestigde (mainstream) media het officiële Covid-19-verhaal nog steeds aan de gang en draaiende houdt, zijn er dankzij de alternatieve media vele mensen ervan overtuigd dat heel die Covid-19-affaire niets anders dan een hoax is. En geleidelijk aan gaan de ogen van meer mensen hiervoor open. Dit is intussen ook duidelijk geworden voor degenen die voor deze hoax (en alle ellende die dit enorme bedrog voor de volken hebben gehad) gezorgd hebben. Dus hoewel er ook nu nog wordt doorgedramd over een vaccinatiepaspoort, etc., verkruimelt het officiële relaas over corona als een kaartenhuis vanonder hun vingers ineen. Talloze mensen geloven immers niets meer van wat de politiek en de MSM over corona te zeggen hebben. Om er toch nog van de zaak te redden wát er nog te redden valt, is de mogelijkheid aanwezig dat men die nep-invasie van de aarde door aliens uit de ruimte weer eens uit de kast gehaald zou kunnen hebben! En wel om dat alsnog te doen wat de overheden met corona niet gelukt was: namelijk om er de volken onder een totale controle mee te krijgen.

Angst & Vrees voor een Invasie van Aliens uit de Ruimte: Alsnog Onder Totale Controle van de Overheid.

En let nog eens op de laatste zin van het bijschrift van de video:

“We hebben het dus niet over groende mannetjes maar wat het ook moge zijn… een onbekend object met onbekende technologie in ons luchtruim… niet wetende of het wel of niet vijandelijk is moet serieus genomen worden door onze overheid”

Ja, dat zou die overheid ook kunnen gaan doen; die zou dit onderwerp ook zeer serieus kunnen gaan nemen. Al was het alleen maar om er ons alsnog onder haar totale controle mee te kunnen krijgen! Zoals dit boven al is uitgelegd, aanvankelijk ook bij Iron Mountain de bedoeling was met die nep-invasie vóór men er met die milieuvervuiling mee kwam. En dat zullen waarschijnlijk ook de overheden van alle andere landen gaan doen. Werd er eerst bewust angst en vrees gezaaid over corona als een “killervirus” door de politiek en de mainstream media, nu wordt er door de alternatieve media (in dit geval blckbx.tv en dat geheel onbewust, onbedoeld en ongewild) angst gezaaid over het UFO-fenomeen!

Nogmaals: een Theorie.

En natuurlijk, wat wij hier presenteren is nogmaals gezegd, slechts een theorie. We zullen daarom af moeten wachten of alles ook zo zal verlopen als wij hier hebben gepresenteerd.

Ton Nuiten – Zaterdag 12 Juni 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star