Deze man (DUTCH DIGGER) belt het RIVM: Wat zit er in het vaccin?

Bron: Deze man (DUTCH DIGGER) belt het RIVM .wat zit er in het vaccin?

Nadat de Dutch Digger telefonisch contact heeft, werd hij te woord gestaan door Carmen. Dit telefoongesprek had plaats toen er nog geen vaccin was (30 december 2020), maar waar al wel aan werd gewerkt. Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat Carmen (zelf een medewerkster van het RIVM) iemand is die het beste met de mensen voorheeft; het RIVM ligt nu regelmatig onder vuur omdat dit instituut niet te vertrouwen zou zijn. Dit blijkt uit een petitie die we hieronder zullen plaatsen. Met de vermelding dat Carmen het beste met de mensen voorheeft, willen we laten zien dat niet iedereen bij het RIVM slechte bedoelingen zou hebben wat de informatie over het coronavaccin aangaat; tijdens het gesprek is zij vriendelijk en probeert de vragen van de Dutch Digger oprecht te beantwoorden. Ook lijkt ze niet veel te weten over wat er in het coronavaccin zit.  Wanneer er kritiek op het RIVM gegeven wordt, wil dit niet zeggen dat die kritiek niet op elke medewerker/medewerkster van toepassing is. Het gaat hier om de directieraad van het RIVM. Uit het gesprek blijkt dat het juist minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en premier Mark Rutte die de kwade geniussen blijken te zijn!

De Petitie. 

Dan volgt hier de petitie.

“Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede. 

35.721 ondertekeningen. 

Deze petitie is tevens een aanklacht van het Nederlandse volk tegen politici en het RIVM en het OMT. We eisen nu een parlementair onderzoek. Het aantal ondertekeningen laat de ernst daarvan zien en geven hiermee het bevel aan de Tweede Kamer om onmiddellijk een parlementaire commissie in te stellen! Wij, de Nederlandse burgers, zijn de regeerders van Nederland en eisen dat er naar het handelen van alle betrokkenen wordt gekeken. Dit wegens schending van mensenrechten en het vals voorlichten van de bevolking. Wij eisen dat de voormalige Regering en de gehele directieraad van het R.I.V.M. plus het O.M.T onmiddellijk uit hun functies worden gezet voordat ze nog meer schade aan de maatschappij aanrichten. Gebleken is ook dat de RIVM- en OMT-leden uit eigen winstbejag handelen of ze hebben andere motieven. Ab Osterhaus bekende in de media dat hij 5,6 miljoen euro heeft verdiend dankzij het vaccinbedrijf Viroclinics. Arts-bioloog Jan Kluytmans verdient nog steeds aan de coronatesten. Jaap van Dissel en het Erasmus MC Department of Public Health Rotterdam zijn ook niet van onbesproken gedrag. Prof. Dr. Jan Grandjean zegt: Hier is sprake van mind control!” Bron: petities.nl/petitions/verhoor-het-rivm-en-alle-betrokkenen-onder-ede?locale=nl#petitionnews (vetdruk toegevoegd)

Prof. Dr. Jan Grandjean over Mind Control bij BLCBX.TV. 

“Hier is sprake van Mind Control!” zegt Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean…

Hij is 67 jaar en zwaaide net af bij het Thorax Centrum Twente; hij is internationaal bekend om zijn operaties op een kloppend hart en parttime hoogleraar aan de Universiteit Twente.

We hebben het over niemand minder dan hartchirurg Professor Dr. Jam Grandjean die vorig jaar ineens in het nieuws kwam omdat hij – samen met collega anesthesioloog en intensivist Dr. Alaatin Ozdemir – kritiek uitte op het coronabeleid van de overheid. En zoals dat dan gaat, kregen ze bakken met kritiek want tegen de stroom inzwemmen is niet gewenst.

Maar in de meest recente publicatie gaat hartchirurg Jan Grandjean nog een stapje verder en noemt de overheidsaanpak een geregisseerde mind control. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de man die net met pensioen is over de zin en waanzin van de 1’5 meter, de mondkapjes, de pcr test en de rijksvaccinatiecampagne die meer lijkt op een reclamecampagne. Maar ook bespreken ze de zorgen rondom hartspierontstekingen – myocarditus – die ontstaan als bijwerking van het Pfizer mRNA Vaccin. Maar uiteraard wordt er ook uitvoerig stilgestaan bij zijn uitspraak over “mind control” Bron: blcbx.tv/videos/mindcontrol (vetdruk toegevoegd)

Intussen hebben we de petitie zelf ook ondertekend. We hopen van harte dat anderen dit ook zullen gaan doen.

Ton Nuiten – Zondag 15 Augustus 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star