“Australia has gone Mad!” says former police officer about governmental sex guidelines… – YouTube

Het is precies zoals de titel van de video het al aangeeft: Australië (beter: de overheid van dit land) is waanzinnig geworden! Na het bekijken van deze video zal volkomen duidelijk zijn, waarom de regering daar volkomen op hol is geslagen! 

Moskou: Gevaccineerde en Niet-Gevaccineerde Burgers Solidair: Gevaccineerde Moskovieten Kiezen de Kant van Hun Stadsgenoten die niet Gevaccineerd Zijn. 

Dan gaan we in verband hiermee naar Moskou (Rusland). Ook daar zijn er burgers die zich inmiddels tegen COVID-19 hebben laten vaccineren. Net zoals dit het geval is hier in Nederland en andere delen van de wereld. Dat is nu dus welbekend. Wat vaccinatie in Moskou betreft, onderscheidt dit zich van andere plaatsen waar mensen intussen wel en nog niet zijn gevaccineerd: Die inwoners van Moskou die zich al hebben laten vaccineren, hebben uit solidariteit de kant van hen die geen vaccinatie ontvangen hebben, gekozen! Kortom: vaccinatie? Okay. Maar beslist geen dwang voor degenen die vaccinatie weigeren! De burgemeester van Moskou, Sobyanin, heeft namelijk van alle inwoners van zijn stad geëist dat die tijdens het bezoek aam bedrijven een vaccinatiepas zullen tonen alvorens die er binnen mogen. Dit ging zowel degenen die gevaccineerd waren als hen die het vaccin weigeren, te ver. 

Vaccinatieprotest: geen Bezoek aan Bedrijven, Bioscopen, Winkels, Etc. waar Gevaccineerd zijn een Vereiste is: Resultaat: Omzet Daalt Flink. 

Daar bleef het echter niet bij. Want wat zowel de gevaccineerden als niet-gevaccineerden ook gingen doen, was dat zij uit protest gezamenlijk weigerden nog langer een bezoek te brengen aan onder meer bioscopen en andere faciliteiten  waar het een vereiste is, gevaccineerd te zijn. Gevolg daling van de omzet! Het gevolg was dat ondernemers contact opnamen met de burgemeester om er hun beklag over te doen. Over Marina Zemskova die een lokale vereniging van hotels en restaurants onder haar beheer heeft, lezen we er dit:

“Marina Zemskova, het hoofd van een regionale hotel- en restaurantvereniging in Rusland, zei dat het vaccinpaspoort slechter bleek te zijn voor het bedrijfsleven dan een volledige afsluiting. Als er tenminste nog een lockdown zou komen, merkte ze op, zouden bedrijven “kunnen rekenen op een soort van steunmaatregelen van de overheid.” 

“De ondernemers waren zo wordend op burgemeester dat Sobyanin op 19 juli een plotselinge, verassende aankondiging deed dat niemand meer een vaccinatiepaspoort hoeft te gebruiken. Hij verzon een hilarisch excuus en beweerde dat de COVID-gevallen plotseling allemaal beter waren, als reden voor het opheffen van de QR-codepaspoorten.” Bron: weesdeweerstand.nl/kinder-roof-vanwege-vaccin-genocide-moord-erger-dan-tijdens-hitler-wo-2/

Australië: Kinderen Dwangmatig van Ouders Gescheiden om te Worden Gevaccineerd: “We Will Not Comply!”

Is er in de video al te zien dat de Australische overheid intussen al goed op hol geslagen en doorgedraaid is, dan maakt de korte video op dezelfde pagina van weesdeweerstand.nl pas goed duidelijk dat de waanzin daar intussen een hoogtepunt aan het bereiken is: kinderen worden er dwangmatig van hun ouders gescheiden om gevaccineerd te worden! 

Wel of niet Gevaccineerd: Gezamenlijk Op tegen de Dictatoriale Overheid!

We geloven dat zowel de gevaccineerde als de niet-gevaccineerde inwoners van Moskou ons met hun actie er een goed voorbeeld mee afgegeven hebben. Namelijk dat ook wij hier (ongeacht of we nu wel of niet zijn gevaccineerd), eens een gezamenlijk standpunt tegen een dictatoriale overheid in zullen gaan nemen! En niet allen in bijvoorbeeld Amsterdam, Zwolle, Leiden, maar overal in het land! 

Flashback: 21 November 2015 – Anita Steward – Vaccinatieverplichting voor Amerikaanse Veteranen. 

Lang voordat er sprake zou zijn van een “coronacrisis” zijn er pogingen gedaan om er een vaccinatieverplichting van de grond te krijgen. Een voorbeeld hiervan is Amerika waar men het verplicht wilde stellen dat Amerikaanse veteranen zouden worden gevaccineerd. Het was Anita Steward die er op 21 november 2015 een artikel aan had gewijd: 

“OVER VERPLICHTE VACCINS VOOR VETERANEN – STUUR UW VERTEGENWOORDIGER BINNEN ENKELE SECONDEN EEN E-MAIL.

Wilt u uw vertegenwoordiger vertellen hoe u zich WERKELIJK voelt? Deze kwestie over SB1203 is door generaal-majoor Albert N. Stubblebine III (Amerikaanse leger, gepensioneerd) in behandeling genomen. Naar uw vertegenwoordigers kunt u automatisch een e-mail sturen en dit kost u enkele seconden. We hebben niet veel tijd om te voorkomen dat dit door het Congres wordt goedgekeurd. Door de Senaat is dit al goedgekeurd. 

Van generaal Albert:

Help mij te voorkomen dat het Veteranenvaccinatiemandaat het Huis der Afgevaardigden zal passeren! Overstroom het Huis met uw e-mails waarin geëist wordt dat dit vreselijke plan niet verder voortgezet zal worden.”

Het plan was om er met SB1203 aan de Veteran Association of America Inc (VA) de vaccinatieverplichting voor alle Amerikaanse veteranen over te dragen. Maar, zo vroeg de generaal-majoor zich af: 

“Hoe zit het met de vrijheid? Hoe zit het met geïnformeerde toestemming? Hoe zit het met de rechten? Hoe zit het met wetenschappelijke, medische, religieuze of filosofische redenen om vaccins te weigeren? Weg, allemaal weg.”

“Veteranen hebben, net als gezondheidswerkers, kinderverzorgsters, grootouders en de rest van ons, dezelfde bescherming nodig: Vaccinmandaten zijn illegaal, gevaarlijk en tiranniek.” Bron: medium.com/@AnitaSteward/on-mandatory-vaccines-for-veterans-send-your-reps-an-email-in-seconds-fe33113ca8a3 

De Inhoud van de E-mail van Generaal-Majoor Albert N. Stubblebine III aan Senator Dean Heller: Vaccins Vol Vergif, & Allemaal Experimenteel Waarvan Sommige Experimenteel & niet Getest. 

Dan gaan we nu op die site naar de inhoud van de e-mail die Generaal-Majoor Albert N. Stubblebine in protest op 11 november 2015 aan Senator Dean Heller (een van de medeverantwoordelijken voor de vaccinatieverplichting) had verzonden: 

“11 november 2015

Open brief aan senator Dean Heller (R-NV)

Senator, 

Uw recente wetgeving, S.1203, is een schande voor het Congres van de Verenigde Staten en een levensbedreigende belediging voor de veteranen van de Verenigde Staten en minderjarige bezittingen. 

sec. 101 van de door u onterecht genoemde “21 Century Veterans Benefits Delivery Act, belast het Department of Veterans Affairs met het mandaat om “ervoor te zorgen dat veteranen die op grond van hoofdstuk 17 van titel 38, United States code medische diensten ontvangen, volgens het aanbevolen vaccinatieschema voor volwassenen op het moment dat immunisatie op dat schema aangegeven is, elke dergelijke immunisatie ontvangen.” 

Er zijn meer dan 90 vaccins zo gepland of in het immunisatieschema voor volwassenen van het Raadgevend Comité voor immunisatiepraktijken van de CDC vermeld, enkele genestelde verbazingwekkend corrupte organisaties waarvan de aanbevelingen van vaccins gebrekkig zijn door zulke diepe belangenconflicten als die van Dr. Paul Offit die in een panel zat dat ertoe stemde het vaccin van hemzelf, die eigenaar van het patent is, aan te bevelen. In plaats van zich terug te trekken, stemde hij enthousiast om een onnodig vaccin, dat longontsteking, mogelijk verwoesting van het maagdarmkanaal van zuigelingen en meningitis veroorzaakt, goed te keuren; maar dat hem in het eerste jaar van goedkeuring een minimum van $ 148.000.000 opleverde.”

“Vaccins zijn door het Amerikaanse Hooggerechtshof als “onvermijdelijk onveilig” en door de verzekeringstechnische sector als “een onverzekerbaar risico” beschouwd, wat in zijn onverzekerbaar risico alleen maar wordt geëvenaard door de nucleaire opwekkingsindustrie die ook niet te verzekeren is.”

U hebt wetgeving ingevoerd waarmee ALLE veteranen worden blootgesteld aan een escalerende cascade van vaccins met een “onvermijdelijk risico” om ervoor te zorgen dat die de toegang tot medische behandeling die ze nodig hebben te behouden, en die hen plechtig door de regering voor wie zij bereid waren hun leven in te zetten zijn beloofd, en waarop ze hebben vertrouwd, schade berokkenen.

U, mijnheer, heeft dat vertrouwen en die dienst belachelijk gemaakt. U zou medische behandeling weigeren aan veteranen die slechts hun recht op geïnformeerde toestemming met betrekking tot vaccins uit willen oefenen. U doet dit in de wetenschap dat vaccins “onvermijdelijk onveilig” zijn.

Uw collega’s die hun “JA” voor deze afschuwelijke wet hebben gegeven, kunnen misschien worden verontschuldigd op grond van het feit dat zij niet de plicht vervuld hebben waarvan ze gezworen hebben die getrouw uit te voeren, door de wetgeving waarvoor zij hebben gestemd, zoals zo vaak, niet te lezen of nog gebruikelijker, die niet te begrijpen. 

U, mijnheer, heeft een dergelijk excuus niet omdat uw fractie eigenhandig wetgeving ingevoerd heeft waarmee het immuunsysteem van ex-militairen zou vernietigen door het genetisch gemodificeerde DNA, het kwik, het aluminium, het Polysorbaat 80, de kankerlijn en geaborteerde foetale cellijn-DNA, de formaldehyde en andere giftige ingrediënten, om nog maar te zwijgen van de nog steeds besmettelijke virussen die in zoveel van die vaccins zitten.” 

(En dan nu de clincher ofwel de “hoofdprijs”): 

“Het feit dat deze vaccins volgens de FDA ALLEMAAL experimenteel zijn, maar dat sommige zowel experimenteel als niet getest zijn, lijkt u te zijn ontgaan, mijnheer.” 

Deze hoge militair in ruste was er toen al goed van op de hoogte dat die vaccins allerlei giftige en dodelijke stoffen bevatten. Maar vooral dat laatste is van belang. Al die vaccins bevonden zich toen in de experimentele fase waarvan er sommige van ook niet waren getest volgens de Food and Drug Administration (FDA)! Mochten we dus denken dat het alleen de huidige coronavaccins die zich ook nu nog in een experimentele fase bevinden (en die bovendien ook na slechts enkele maanden ontwikkeld waren), denk hier dan nog maar eens even over na. De onvermijdelijke vraag hierbij is dan ook: zou het kunnen dat er nooit ook maar een vaccin is geweest wat niet in de experimentele fase heeft gezeten? En hiermee even een doordenkertje: het farmaceutische wachtwoord luidt: “Een (voorgoed) genezen klant is voor de farmaceutische industrie ook een (voorgoed) verloren klant.” De industrie heeft namelijk altijd klanten nodig om er haar deuren mee open te kunnen houden. 

Gevaccineerd tegen Corona: Desondanks toch het Coronavirus Opgelopen. 

Tegenwoordig zijn er vele meldingen over mensen die weliswaar tegen corona zijn gevaccineerd maar het coronavirus daarna alsnog hebben opgelopen. Hoe kan dat? Lees deze paar bovenstaande woorden nog eens: “…om nog maar te zwijgen van de nog steeds besmettelijke virussen die in zoveel van die vaccins zitten.” We vermoeden ten stelligste dat besmetting met corona ná vaccinatie hiermee is verklaard. 

Tenslotte. 

Tot besluit nog dit: aanvankelijk was het de bedoeling om ons strikt bij de bovenstaande video en corona te houden. Gaandeweg ontdekten we weer wat meer gegevens over vaccins en die hebben we er hier bijgevoegd. Het incident met de vaccins en de Amerikaanse veteranen heeft natuurlijk niets van doen met corona. Wat vaccinaties in het algemeen betreft, hebben we hier toch ook weer een wat groter beeld over gegeven. 

Ton Nuiten – Woensdag 25 Augustus 2021. 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star