van Meijeren in debat van de Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid 16 september 2021 misbruik – YouTube

Let op wanneer Gideon van Meijer als reactie op Van der Werf het  over “satanisch misbruik” heeft:

“… en dat het volstrekt maar dan ook echt volstrekt uit den boze is dat informatie wordt achtergehouden en in de doofpot wordt gestopt; zeker als het aankomt op de meest afschuwelijke vor, van kindermisbruik die een mens zich maar voor kan stellen, of misschien beter gezegd: die een mens zich niet kan voorstellen. En dan heb ik het over satanisch ritueel misbruik van kinderen.” 

Waarmee toch eigenlijk duidelijk zou moeten zijn dat degenen die zich hier schuldig aan gemaakt hebben (en dit mogelijk nu nog steeds doen) zich eerder op hoge regeringsposities zullen bevinden dan dat er in de gewone samenleving rondlopen; zouden het nu alleen die laatsten zijn die er zich schuldig aan hebben gemaakt, dan zou dit zeer zeker niet in de  doofpot zijn gestopt. Maar zou er volledige bekendheid aan gegeven zijn (wat in het verleden trouwens ook gebeurd is).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star