Pepijn van Houwelingen: Verwerp de QR-maatschappij! – YouTube

Hier is Pepijn van Houwelingen (FVD) aan het woord. Hij laat zien waar hen met corona als die “neppandemie” werkelijk om gaat: de opzet van een totalitaire samenleving. Let dan op de onzinnige reacties van hersenloze politici die de aandacht hiervan proberen af te leiden, en dan zal het wel duidelijk worden: met hen hebben we te doen met een stel dwazen: medeplichtigen aan de opzet een Nieuwe Wereldorde waarin niet alleen de Nederlandse, maar ook de rest van de wereldburgers niet meer zullen zijn dan miserabele slaven van een superieure, duistere elite! En inderdaad: dan is burgerlijke ongehoorzaamheid tegen deze medewerkers aan onze aanstaande slavernij zeer zeker gelegitimeerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star