Hugo is QRankzinnig geworden – YouTube

Hier is ie weer: onze (demissionaire) minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge. En hij weet het goed te brengen: de coronapandemie is nu een pandemie “van ongevaccineerde mensen” geworden! Dus zijn het degenen die niet zijn gevaccineerd die voor eventueel “aanvullende maatregelen” tegen corona zouden kunnen gaan zorgen. Aanstaande dinsdag (2 november) zal er weer een persconferentie over zijn. 

Catastrofaal Beleid van het Kabinet om er de Nederlandse Samenleving Doelbewust de Vernieling Mee in te Drijven Verzwegen voor de Bevolking. 

En dan een beetje een herhaling van waarover we het al eerder hebben gehad: Korte tijd geleden nog, werd Mona Keijzer door Mark Rutte ontslagen. Zij was minister bij het ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Reden voor ontslag: ze was het niet eens met het QR-codebeleid van het kabinet.

Ambtenaren van datzelfde ministerie hadden het kabinet er in maart 2020 echter dringend voor gewaarschuwd, die (krankzinnige) “intelligente lockdown” en de hiermee gepaard gaande coronamaatregelen niet door te voeren. De reden: die zouden namelijk  “immense schade aan economie en welzijn” van de Nederlandse bevolking tot gevolg hebben, waarbij er echter “geen gezondheidswinst” te verwachten zou zijn. Kortom: die lockdown plus maatregelen zouden voor een hoop ellende voor de Nederlandse bevolking hebben gezorg (wat zoals bekend, inmiddels ook gebeurd is!), maar geen enkel nut zouden hebben om er die “coronapandemie” mee te beteugelen. En ook dit laatste is inmiddels meer dan overvloedig bewezen. 

Niettemin heeft het kabinet die doorgevoerd om er de Nederlandse samenleving doelbewust mee de vernieling mee in te drijven. En als een soort van “hoofdmoot” hierbij: het kabinet wist hier dus van af, maar…heeft dit voor het Nederlandse publiek gemakshalve maar verzwegen! Hier weer even vermelding van de bron van deze gegevens: stichtingvaccinvrij.nl/kabinet-koos-bewust-voor-catastrofaal-beleid-immense-schade-economie-en-welzijn-geen-winst-volksgezondheid/ 

Persconferentie Dinsdag 2 November Aanstaande: een Sinistere Voorbode van Weing Goeds (voor Hen die Niet Gevaccineerd Zijn).

Wat we nu tijdens die komende persconferentie op 2 november aanstaande te verwachten hebben, is nog niet geheel duidelijk. Waarschijnlijk zullen er de corona-fabels ons weer om de oren vliegen. Een van die fabels zou kunnen zijn dat het degenen die niet zijn gevaccineerd, die nu zeer waarschijnlijk als de grote boosdoeners van de continuering van die (nep)pandemie aangemerkt zouden kunnen  worden. Met alle gevolgen van dien natuurlijk; er zijn immers nog meer dan genoeg goedgelovige schapen (de “Covidianen”), die zowat nog altijd alles aan nonsens slikken wat overheid en mainstream media over corona te zeggen hebben. Wat die dankzij al die corona-leugenpropaganda vervolgens dan gaan doen, laat zich al raden! De aanstaande persconferentie kan dan mogelijk ook worden beschouwd als een sinistere voorbode van weinig goeds voor hen die zich niet hebben laten vaccineren! 

Ton Nuiten – Dinsdag 26 Oktober 2021. 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star