De (Vaccin)-Verkoper & zijn Baas.

“Demonstranten Schreeuwen ‘Moordenaar’ Terwijl Bill Gates naar Downing Street Wordt Gereden om Zijn Gofer Boris Johnson te Ontmoeten.”

Wat eerder in oktober werd Bill Gates terwijl die in de auto zat om ermee naar Downing Street te worden vervoerd, waar hij zijn “gofer” Boris Johnson zou ontmoeten, geconfronteerd met woedende demonstranten die hem schreeuwend voor “moordenaar” uitmaakten. Bron: davidicke.com/2021/10/20/protesters-shout-murderer-as-bill-gates-is-driven-to-downing-street-meeting-with-his-gofer-boris-johnson/

De Bill & melinda Gates Foundation en de Sterilisatie van “Vele Duizenden tot een Half Miljoen Meisjes” in India. 

Op 27 augustus 2020 kwam de site Nine For News met een artikel over de activiteiten van de Bill & Melinda Gates Foundation in India. Het gaat over Mikki Willis die de documentaire “Plandemic” had geregisseerd:

“Mikki Willes, de regisseur van de documentaire Plandemic, begon 10 jaar geleden zijn onderzoek naar miljardair Bill Gates. Hij stuitte op projecten waarbij kinderen in Afrika en India experimentele vaccins kregen toegediend. Willis ontdekte tot zijn verbazing dat vrijwel alle informatie hierover van het internet is verwijderd. 

Hij besloot om die reden naar India te gaan en interviews af te nemen met mensen die betrokken waren bij deze projecten. Willis sprak onder meer met de man die een onderzoek instelde naar Gates via het Indiase parlement. Daaruit was gebleken dat de Gates Foundation had gelogen door tegen de jonge vrouwen en meisjes die gevaccineerd werden te zeggen dat ze vitamineshots zouden krijgen. 

De Gates Foundation stuurde mensen naar de armste forpen in India, waar kinderen vaak zonder toestemming werden meegenomen om een vaccin tegen baarmoederhalskanker te krijgen. Sommige meisjes kwamen nooit terug. Veel meisjes kwamen wel terug, maar niet op eigen kracht omdat ze verlamd waren, aldus Willis. Hij zegt in een exclusief interview met onderzoeksjournalist Ben Swann dat al deze meisjes ook gesteriliseerd waren. “We hebben het hier over vele duizenden tot een half miljoen meisjes.” 

Net zo barbaars. 

Het onderzoek van het Indiase parlement richtte zich vooral op een klinisch onderzoek waarbij 7 meisjes waren gestorven. De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat politici waren omgekocht en dat niets volgens de regels gebeurde. De man zei tijdens het interview tegen Willis dat ze verbaasd waren dat Amerikaanse bedrijven zich net zo barbaars konden gedragen als India. 

Op basis van zijn gesprekken met getuigen concludeert Willis dat er een plan is om de wereldbevolking uit te dunnen. Nadat het onderzoek was afgerond, bood de Indiase overheid excuses aan. Ook beloofde zij dat dit nooit meer zou gebeuren. “En nu gebeurt het opnieuw. Ze gebruiken mensen daar nu letterlijk als proefkonijnen”, zegt Wills.” Bron: ninefornews.nl/heeft-de-gates-foundation-honderdduizenden-meisjes-gesteriliseerd-in-india/ (nadruk toegevoegd)

Bill Gates & Johannes 8:44. 

Dat Bill Gates een “moordenaar” zou zijn, is eigenlijk niet eens zover gezocht gezien is, welke “meester” hij nu eigenlijk dient. De woorden die Jezus ooit eens tegen de Farizeeën zei, zouden daarom ook net zo goed op Gates kunnen worden toegepast:

“U bent uit uw vader de duivel, en wilt de begeerten van uw vader doen; die was een mensenmoordenaar van het begin af, en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij vanuit wat van hemzelf is, want hij is een leugenaar en de vader van de leugen.” (Johannes 8:44)

En zo weten we, welke “meester” Gates tot nu toe getrouw gediend heeft. Aldus kan ook van Gates worden gezegd dat de duivel ook zijn vader is!

En zo krijgen we dan het volgende:

De duivel is de god dezer wereld en Bill Gates is zijn (huidige) profeet. 

Ton Nuiten – Zondag 31 Oktober 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star