Ritual child abuse in France: German documentary pt. 1/5 – YouTube

Zoals bekend, heeft Ferdinand Grapperhus (Veiligheid & Justitie) zelf een commissie samengesteld die het (satanisch) ritueel kindermisbruik in Nederland moet onderzoeken. Volgens Gideon van Meijeren (FVD) is deze commissie niet onafhankelijk; slachtoffers van dit misbruik hadden namelijk gezegd dat er twee ambtenaren in zitten die er zelf bij betrokken waren. Van Meijeren eist daarom dat er een andere, wel onafhankeljke, commissie zal worden samengesteld. Tijdens het debat tussen Van Meijeren en Grapperhaus zei de laatste het “schunnig” te vinden dat Van Meijeren durfde te beweren dat er enkele ambtenaren van zijn ministerie hierbij betrokken zijn. Bovenstaande video van weer een tijd geleden is bewijs dat dit misbruik niet beperkt is tot Nederland.. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star