Chemtrails & Geo-engineering; oud piloot doet boekje open – YouTube

Willem Felderhof: “De eerste cloudseedingstesten werden al in 1946 gedaan.” Duncan Robles: “Wat is cloudseeding?” Felderhof: “Dat is dus, zeg maar, bewolking en dan sprayen, dus bijvoorbeeld met zilverjodide om dan regen te veroorzaken, op te lossen en voor verschillende weermodificatiedoeleinden.” (vanaf 7:16) 

De Herinneringen van Dr. Lawrence Dunegan aan de Besloten Conferentie van 20 Maart 1969 met Dr. Richard Day over de “Nieuwe Orde der Barbaren.”

“Er werd toen gesproken over het weer. Dit was weer een heel opvallende uitspraak. Hij zei: “We kunnen of zullen binnenkort in staat zijn om het weer te beheersen.” Hij zei: “Ik heb het niet alleen over het laten vallen van jodidekristallen in de wolken om regen te laten neerslaan; dat is er al; maar ECHTE controle!” En het weer werd gezien als een oorlogswapen, een wapen om de openbare orde te beïnvloeden. Het kan regenen om bepaalde gebieden onder uw controle te brengen.

Er waren twee kanten die nogal opvielen. Hij zei: “aan de ene kant kun je tijdens het groeiseizoen droogte veroorzaken, zodat er niets groeit; en aan de andere kant kun je tijdens het oogstseizoen voor zeer zware regenval zorgen, zodat de velden te modderig zijn om de oogst binnen te halen. En inderdaad, men zou in staat zijn om beide te doen. 

Er was geen verklaring over hoe dit zou worden gedaan. Er werd gesteld dat het ofwel al mogelijk was of dat het mogelijk heel, heel dichtbij was.” Bron: “The New Order of BARBARIANS. The new world system.” (bladzijden 65-66) 

De Invloed van H.A.A.R.P. op de Atmosfeer. 

Willem Felderhof: “Ja, door dat sprayen en door de charge, door de straling, dus door al die technologieën die ze nu hebben met dus, de atmosfeer-heaters. HAARP…’ (Duncan Robles herhaalt de initialen nog eens, waarna Felderhof vervolgt met), “Ja, dat is de High Frequency Active Auroral  Research Program; en dat zijn dus gigantische antenne-installaties, met name in de polarregio…” (waarmee Felderhof verder uitlegt dat er de atmosfeer mee wordt bestraalt om er verandering van die atmosfeer mee te bewerkstelligen en om er weersverandering mee te veroorzken.) 

Helmut Lammer &  Marion Lammer in hun “Het UFO-Experiment” over HAARP: 

“De afgelopen tijd is het verzet tegen HAARP steeds meer toegenomen. Allerlei milieuorganisaties, zoals de Trustees for Alaska, Greenpeace, de National Audubon Society, het Alsaka Center for the Environment, de Sierra Club, de Alaska Wildlife Alliance, het Northern Alaska Environment Center en de National Wildlife Foundation, komen tegen HAARP in het geweer. 

De gevolgen van de toepassing van de Eastlund-octrooien voor het milieu en voor levende wezens zijn onbekend. Tot de mogelijke negatieve effecten behoren weersveranderingen, stoornissen in de hersengolven van levende wezens, storingen in communicatiesystemen en onvoorspelbare verschijnselen in de ionosfeer. 

De geschiedenis van de Eastlund-octrooien en het HAARP-project maken duidelijk hoe een machtige elite binnen het leger en de industrie te werk gaat opdat men dergelijke experimenten kan uitvoeren.” Bron: “Het UFO-Experiment. Geheim onderzoek naar alienvoortuigen, biochips en futuristisch wapentuig” (Uitgeverij Tirion) 1997 (bladzijde 294)

Ton Nuiten – Maandag 15 November 2021. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star