Gideon van Meijeren legt uit: de voorspellingen van FVD komen keer op keer uit – YouTube

Vanaf 3:25 leest minister Paternotte (D66) vanaf zijn telefoon een “complottheorie” van Thierry Baudet voor, waarmee hij eindgt met deze woorden: “…uiteindelijk via een mcrochip in je lijf de controle over het hele leven wordt gepakt.” Waar hij er dan nog deze woorden aan toevoegt: “Voorzitter, is dat, is dat (want de heer Baudet zei dat er op dit moment aan het gebeuren is), is dat ook volgens de heer van Meijeren wat er nu aan het gebeuren is, dat we straks allemaal een microchip in ons lijf hebben waarmee de overheid ons leven bestuurt, en vindt hij dat geen complottheorie?” 

Met andere woorden: Voorzitter, vindt nu ook Van Meijeren zelf niet dat Baudet  eigenlijk een complotdenker is? 

Gideon van Meijeren: “Nou, dat is fijn, want ik heb onder meer op de website van het World Economic Forum een zeer interessant artikel gelezen over wat zij noemen, The Internet of Bodies, als opvolger van The Internet of Things. En daarin wordt beschreven dat er sensoren in het menselijk lichaam kunnen worden geplaatst die weleens noodzakeljk zouden kunnen zijn om tijd te kunnen constateren of er sprake is van een corona-infectie. Dus, ja, ik maak me er ernstige zorgen over de punten die de heer Paternotte zojuist noemde, en ik kijk uit naar een debat over enige tijd waarin wij helaas ook op dit punt moeten constateren dat wij dichter bij de waarheid zaten dan de verspreider van desinformatie, Paternotte.” 

Het World Economic Forum (WEF): “Shaping the Future of the Internet of Bodies: New Challenges of Technology Governance.”

Nu zijn we even gaan kiijken of Van Meijeren al dan geen gelijk had het “Internet of Bodies” en die sensors die in mensen zouden kunnen worden aangebracht. We kwamen hierbij op de site van het World Economic Forum (WEF) terecht; er is onder meer een document te lezen: “Shaping the Future of the Internet of Bodies: New challenges of thechnology governance.” Daar is onder andere het volgende te lezen:

“Het Internet of Tings (IoT) raakt steeds meer verstrengeld met het menselijk lichaam. De opkomst en snelle uitbreiding vam het ‘Internet of Bodies’ en data via verbonden sensoren – terwijl het enorme sociale en gezondheidsvoordelen biedt – roept ook nieuwe uitdagingen op voor technologiebeheer. Met een ongekend aantal sensoren die bevestigd zijn aan, geïmplanteerd in of opgenomen door het menselijk lichaam om menselijke lichamen en gedrag te monitoren, te analyseren en zelfs te wijzigen, zijn er onmiddelijke maatregelen nodig om de ethische en juridische overwegingen die met de IoB gepaard gaan, aan te pakken. De urgentie van dergelijke acties wordt verder naar voren gebracht door de wereldwijde COVID-19-pandemie, waarbij uitgebreide IoB-technologieën en gegevens worden ingezet voor de bewaking en het volgen van het virus.” Bron: www3.weforum.org/docs/WEF_IoB_briefing_paper_2020.pdf (pagina 3, nadruk toegevoegd)

Zelfs bij het WEF erkent men nu dat er met die sensoren een probleem is en wel in deze, dat (hoewel het er niet af te lezen valt) de privacy er in het geding mee kan komen. En dat er dus “onmiddelijke maatregelen” nodig zijn om er “de ethische en juridische maatregelen overwegingen die met de IoB gepaard gaan, aan te pakken.” Toch is men er niet op tegen, deze sensoren eens te gaan gebruiken om er mensen mee te gaan monitoren. En aangezien Klaus Schwab het over “The Great Reset” waarmee de globale samenleving zoumoeten worden heringericht, is het de vraag of er de nadruk op het coronavirus moet worden gelegd wat via surveillance in de gaten moet worden gehouden of dat het hier louter om mensen zou gaan. En wel bijzonder in het licht dat van corona achteraf moet worden gezegd dat die niet meer de grootte en zwaarte van niet meer dan een stevige wintergriep blijkt te zijn! En dat maakt al veel duidelijk, nietwaar?

Zelf op Onderzoek Uitgegaan?  

Het is niet duidelijk of dhr. Paternotte later zelf eens de moeite genomen zou kunnen hebben om na te gaan, te zien of Van Meijeren al of geen gelijk zou hebben, om (net zoals wij zelf dit nu gedaan hebben) hier even het internet over af te zoeken. En dit is beslist niet moeilijk om te doen; dit kan zowat iederéén! Dus zouden er nu twee mogelijkheden kunnen zijn: of dhr. Paternotte heeft het verder maar niet uitgezocht om zo te voorkomen met de waarheid te worden geconfronteerd, of hij zou het verder zelf wél hebben uitgezocht en de waarheid hebben gevonden, maar dat de mogelijkheid sterk aanwezig zou kunnen zijn dat hij zich hier daarna maar stil over zal houden. Hoe dan ook, zowel Thierry Baudet als Gideon van Meijeren weten de gemoederen van de politici in de Tweede Kamer regelmatig in (soms grote) beroering te brengen door hen onder de neus te houden, waar ze nu werkelijk mee bezig zijn; doordat zij zowel Klaus Schwab als het WEF met hun koppige wwerstand tegen deze twee politici goed in de kaart spelen. Want het hoeft eigenlijk niet meer te worden gezegd: met die “Great Reset” hebben de directeur en zijn WEF niets anders voor ogen dat de invoering van een Nieuwe Wereldorde! 

Zouden Ze Wel Wéten Wat Ze Doen?

Zou een deel van hen nu, niettegenstaande de bewijzen die er op het internet over te vinden zijn, nog niet weten, waar de Rothschilds en de Rockefellers slechts twee van de 13 invloedrijke Illuminati-families die het globale aardrijk bestieren) mee bezig zijn? Want dat zijn de “wereldbeheersers der duisternis” die vanachter de schermen de koers van de wereld en de mensheid bepalen. En zowel Klaus Schwab en zijn WEF zijn slechts een deel van hun werktuigen om er die NWO ook uiteindelijk mee te kunnen realiseren. Of zouden die zich eerder uit angst maar aan het officiële Covid-verhaal houden? Of zijn het degenen die oprecht en in goed vertrouwen geloven dat dit toch allemaal maar “complottheorieën” zouden zijn? Hoe dan ook, op hen is de volgende spreuk van toepassing:

“Zoals een vogel zich haast naar een strik, en niet weet dat het tegen zijn leven gericht is.” (Spreuken 7:23)

De enige die echt niet beter weet, is die vogel…

Ton Nuiten – Vrijdag 19 November 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star