The Privacyless, Freedomless Smart City of 2030 the Elite Are Engineering – YouTube

Dit is een van de video’s van Truthstream Media van Aaron en Melinda Dykes. Die werd gepubliceerd op 10 januari 2017 (ongeveer twee jaar voor de uitbraak van corona, eind december 2019 en voor de ellende die er op volgde en waar we nu nog in zitten). 

The Great Reset. 

Aangezien de video zoals gezegd in 2017 gepubliceerd werd, zal het duidelijk zijn dat hier dan ook niets over corona in voorkomt. Nu echter, in december 2021 (nu we hier in Nederland weer eens in een lockdown zitten) zijn velen nu al bekend met The Great Reset van KLaus Schwab en zijn World Economic Forum (WEF) in Davos. Dat is: een samenleving waarin niemand enige privacy zal hebben, niets zal bezitten en men er toch “happy” (gelukkig zal zijn. En het coronavirus en alle trammelant er omheen is een geschikt middel om tot dit doel te komen. Dat de elite in Davos daarvoor al plannen had om zover te komen, wordt ons in de video uitgelegd. 

Bijschrift bij de Video. 

Hier volgt het bijschrift bij deze video: 

“Welnu, hier is een dikke zal vol waanzin voor u, met dank aan de elites in Davos, voorafgaande aan hun bijeenkomst in 2017. 

De toekomst van de Agenda 2030 “smart city, smart grid” sluipt binnen… en blijkbaar wordt die ontworpen op een plaats waar de meerderheid geen privacy zal hebben, ze niets zullen bezitten en volkomen voor alles wat ze zullen hebben, afhankelijk van de overheid zullen zijn. 

In een cashloos raster zoals dit, waar iedereen gevolgd en getraceerd wordt en bedtijven de enigen zullen zijn dit alles zullen ‘bezitten’, zal er geen echte vrijheid zijn om over te spreken (behalve als een illusie van keuze die de samenleving, behalve als vrijheid, heeft geleerd. 

Als je om je heen kijkt naar de manier waarop de dingen momenteel op bijna elk niveau worden gemanipuleerd, kun je duidelijk zien hoe de stervende midden- en lagere klassen van de samenleving en vooral de millennials op dit moment (hoe krankzinnig het ook klinkt) voor dit soort van toekomst worden gearrangeerd.

En wat gebeurt er als je het het met de regels die ze voor ‘het algemeen welzijn’ besluiten te handhaven, niet eens bent?  Het zal dan gemakkelijk zijn om, net zoals hackers het leven van Sandra Bullock in The Net hebben uitgeschakeld, uw toegang uit te schakelen.” Bron: truthstreammedia.com/2017/01/10/the-privacyless-freedomless-cashless-smart-city-of-2030-the-elite-are-ingeneering-us-into/ 

Wat dan weer wil zeggen dat je vanwege je verzet van bepaalde diensten uitgesloten zal worden. 

Midden-Maart 2020: Begin van de Transitie. 

En zoals bekend, werden er midden-maart 2020 door zowel de Nederlandse overheid als het grootste deel van de overige overheden (met enkele details daargelaten) dezelfde maatregelen uitgevaardigd zodat er hiermee een van tevoren opgesteld draaiboek werd gevolgd: de cornamaatregelen mét de eerste wereldwijde totale lockdown: het begin van de transitie (overgang) van de oude samenleving naar een samenleving met “De Privacyloze, Vrijheidsloze, Geldloze Slimme Stad van 2030 Waar de Elite Ons In Manipuleert.” 

Dan Nog Even Dit.

Dan dit nog even: “Everything in your house will be connected to the internet; you will be sending out signals in real-time data about everything you’re doing in your house, what you’re eating, how much energy you’re using, water, pretty much everything, so that it can be tracked and monitored and they can make sure you stay within your quota; and if you turn up the air conditioning a little too high in the summer, they’ll make sure and turn it down for you. You’ll really have no control over your life at all. You’ll be part of this collective system and the society these people are pushing us towards is a dystopic nightmare; it’s already happening in slow motion. You won’t even be able to sleepat night in your own bed because it won’t be your bed and have privacy in your own brain…” (vanaf 13:19) 

Natuurlijk zal het bed waarin je dan zal slapen, niet van jou zijn; naast dat bed zijn zelfs de keuken waarin je kookt, het toilet en de douchecel die je gebruikt, etc. niet jouw eigendom; het is allemaal gemeenschappelijk bezit! En je kunt nergens heen gaan zonder 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar in de gaten te worden gehouden! 

Flashback Het Internet: een Spionagemiddel. 

“Zoals gezegd, was het internet gecreëerd om letterlijk iedereen hiermee te verbinden. Het was echter ook vanaf het begin bedoeld geweest als een middel tot bespionering van iedereen. Een “surveillance tool” dus. Het internet is voortgekomen uit ARPANET, een onderzoeksnetwerk van het Amerikaanse leger.” […..] “Het internet zou vooral de centrale pijler voor absolute controle over iedereen zijn! Daarom zegt Icke, hebben we nu het “Internet of Things.” Maar dit is nog niet alles; alles, letterlijk álles wat maar op elektriciteit draait of wat ermee moet worden gevoed, van de electrische auto (wie zeiden toch dat het hier om een “schoner milieu” ging?) de ijskast, de iphones, smartphones en alles wat we er nog meer aan toe kunnen voegen, het zal vroeg of laat allemaal met het internet verbonden zijn! Waar je op een bepaald moment ook bent, hetzij veraf of dichtbij, we zullen met z’n allen uiteindelijk voor 24 uur per dag, 7 dagen per week, onder absolute en totale controle staan. En dit was vanaf het begin het hoofddoel op de lange termijn geweest.” Bron: tinthor.org/2019/09/19/biolelemetrie-implantaten-andere-technologische-controlemethoden-dr-jose-delgado-en-zijn-stimoceiver-het-menselijk-brein-verbonden-aan-de-computer-dr-carl-sanders-de-biochip-het/ 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star