WEF meeting m. Fauci, Moderna, Annelies Wilder & Bloomberg. Hoe kan Moderna nog meer geld verdienen? – YouTube

“Het is al zoveel gelekt dat het nu in de openbaarheid kan. 17 januari 2022. Zogenaamd uit Davos, maar iedereen zoomt vanuit huis? Of lijkt dat maar zo? 

Moderna Fauci Bloomberg Annelies WilderRichard Hatchett bespreken samen de toekomst. 

Hoe denkt Moderna nog meer spuitjes te gaan plaatsen in mensen, voor covid, maar ook voor griep.* Heel erg nodig denkt Wilder, want je weet maar nooit. Er komen nog meer varianten zegt Fauci. 

Waar komt het grote geld vandaan en waar gaat het naartoe? WEF, waar multinationals, politici en royals samen besluiten nemen over jouw toekomst?” 

Bert Brandsma.


*Flurona: Combinatie van Corona en de Griep. 

Meer spuitjes “voor covid, maar ook voor griep.” Na omicron hebben we nu ook de laatste variant: Flurona: een combinatie van corona en de (gewone) griep. Daar zullen er meer van die “spuitjes” dan ook wel voor bedoeld zijn. Flurona kwam (voor zover bekend) eerst op in Israël. https://tinthor.wordpress.com/2022/01/07/heres-what-you-need-to-know-about-the-double-infection-called-flurona-youtube/ Misschien dat Fauci toch nog gelijk krijgt met zijn uitspraak dat we na omicron meer varianten te verwachten zouden hebben. Hier in Nederland hebben we er tijdens de sessies in de Tweede Kamer of via de laatste persconferentie nog niets over flurona gehoord. Dat zou dan later misschien nog kunnen komen. 

De Coronavarianten: Fantasie of…Vaccinaties? 

De vraag die hierbij opkomt is deze: zijn al die varianten nu slechts fantasie of zouden er de vaccinaties waarmee mensen er al tegen corona waren ingeënt er iets mee te maken kunnen hebben? Geen domme vraag lijkt ons aangezien er mensen zijn die al tweemaal gevaccineerd waren, dan nog steeds met corona/omicron besmet kunnen worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star