Israel Is Arming Ukraine’s Blatantly Neo-Nazi Militia the Azov Battalion – YouTube

Zoals uit de titel van de video al duidelijk af te lezen is, is het Israël wat er in Oekraïne verschillende militante neonazi-groepen finaciert en steunt. Een ervan is het beruchte Azov-bataljon. 

Dirk van Genderen & zijn Eenzijdig Artikel over Vladimir Putin & Okraïne. 

Op vrijdag 4 maart 2022 kwam Dirk van Genderen met een artikel over de toestand in Oekraïne. In  dit artikel “Situatie in Oekraïne heel kritek” laat Van Genderen blijken dat het Vladimir Putin is, die er de dader in het web is. Het komt er allemaal toch wat eenzijdig over: Putin de dader, Oekraïne het slachtoffer. dirkvangenderen.nl/2022/03/04/situatie-oekraine-heel-kritiek/ En wat zijn artikelen over Israël betreft, zien we daar ook weer hetzelfde patroon: de Palestijnen (Hamas): altjd de dader, Israël: altijd weer het onschuldige slachtoffer. 

Onze Reactie. 

We hebben er na het lezen van het artikel van Van Genderen de volgende reactie achtergelaten:

“Ook hier zien we dat Vladimir Putin de dader in het web is. Dit is ook de visie van de Westerse media (inclusief de Nederlandse). Of het ook allemaal waar is wat die er over de toestand in Oekraïne verkondigen, weten we echter niet. Ook hier is het allemaal toch wat eenzijdig. Wat minder bekend is maar wat ik wél weet, is iets wat dhr. van Genderen misschien niet wil weten: in Oekraïne is er al een hele tijd het beruchte Azov-bataljon actief. Dit is een neo-nazistische militante groep die er al enige tijd bezig is, terreuraanslagen op de Oekraïense bevolking te plegen, en die door Israël gesteund en gefinancierd wordt. 

Hiervoor moet je wel zelf onafhankelijk onderzoek voor doen en niet met alle (westerse) winden meewaaien. Want gelijk de 400 profeten tijdens het statiebezoek van koning Hizkia aan koning Achab met één tong spraken ten gunste van Achab (zie 2 Kronieken 18:5), zo doen ook de westerse media dit nu. In dit geval natuurlijk ten voordele van de Oekraïense overheid en ten nadele van Putin. En hier niemand die hierbij de vraag stelt: “Is er hier niet nog een profeet van de HEERE, zodat wij de HEERE door hem kunnen raadplegen?” (vers 6)….

Uit de bovenstaande video die al op 6 juli 2018 werd gepubliceerd, blijkt dat dit nieuws destijds geleidelijk aan ook bij westerse media doorgedrongen was. Aangezien dhr. van Genderen niet toestaat dat er in reacties in zijn commentaarsecties onder zijn artikelen naar andere websites zal worden verwezen (en dat zal uiteraard ook met video’s zoals de bovenstaande zo zijn), hebben we er bij onze reactie geen link bij achtergelaten. We hopen dan ook dat hij die bewuste video hier eens zal komen bekijken. Of hij er – mocht hij dit doen – vanwege zijn overdreven voorliefde voor Israël ook blij mee zal zijn, valt stellig te betwijfelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star